Mīļotā atgūšana

Reitings 61
Reģ: 23.10.2012
Padalieties, lūdzu, pieredzē, kā jūs atguvāt savu vīrieti, kad likās, ka cerību jau vairs nav? :)
24.10.2012 16:13 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
pirmajās attiecībās aomēram 9 mēn bijām šķirti....viņam uzradās cita ''vnk'' draudzene, tad jau aizgāja tālāk...man arī uzradās cits....tā mēs viens otram par spīti draudzējāmies ar citiem pret dzimuma pārstāvjiem(bez sexa) un tad es gribēju atgūt viņu, bet laikam jau tādēļ, ka pameta mani, nevis es ...ņaudēju, raudāju, mēģināju visu glābt, runāju daudz mēģnāju pārliecināt.....................es biju sagrauta, cēlos ar asarām, nespēju iet uz skolu...venkārš ļoti pieķeros cilvēkiem-vai nu esmu ledus karaliene, vai nu visu sirdi gatava atdot un vienu rītu, paldies mammai, kad viņa redzēja, kāda es esmu, ātri piezvanīja psiholōgam, kura man deva labus padomus un man par pārsteigumu, pagrieza manu negatīvo domāšanu uz pozitīvo piebilstot-ja izdarīsi ko teikšu, viņš pats atrāpos pie Tevis! Un zini..man bija kļuvis vienalga par viņu kādu laiku...es biju smaidīga, lamīga, starojoša un kad viņš man tādu redzēja, kā vēlāk man teica- tajā momentā es tā pietrūku..nu lūk un pēc laika es sāku izturēties tā ka sorī man arī bez tevis ir lieliska dzīve jeb aprāvu to apziņu, ka nevaru bez viņa un zini-viņš vnk atrāpoja pie manis ātri vien. Pašreiz esmu arī sastrīdējusies ar savu draugu un esam pašķīrusies, un arī jūku prātā, bet mēģinu mainīties, lai redz ko ir pazaudējis un mēģinu turēt prātā ko psiholoģe tad teica un neizrādu viņam manas skumjas. Lai veicas, viss būs kārtībā, domā labas domas!!!!!
31.10.2012 00:29 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
aizmirsu piebilst-citu draugu...iepriekšējās attiecībās vnk nevarēju samierināties ar to faktu ka esam šķirti, jo bju pieķērusies, plus man vsu laiku viņs pat ar citu būdams teica ka mani mīl bet nespēj būt ar mani kopā...beigās es satiku lielisku vīrieti ar kuru es sapratu kas ir mīlestība un saņēmu to ko vsu laiku vēlējos saņemt no iepriekšējā drauga, laigan tām attiecībām tāpat neredzēju turpinājumu, bet zin kā-vienalga gribēju būt kopā...domas materializējas un viss kā es biju domājusi arī notika..es tiešām pēc viņa uzreiz satiku citu un sanāca nopietnas attiecības, laigan sākumā nebija tā plānots ( :D ) un tagad jā sanāca pašķirties ar šo un saprotu kāda muļķe biju tērējot laiku tām iepriekšējām kad pārdzīvoju..bet ir jāskatās uz visu no pozitīvās puses, tā bija peredze un es tagad znu ko labāk nedarīt vai darīt šajā situācijā...ir mierīgāk...dodu laiku cilvēkam, lieku mierā, lai padzīvo laiku sev, jo viņam šīs r pirmās nopietnās attiec. vnk domā labas domas..viss būs labi..
31.10.2012 00:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Kāpēc saku, ka liekas, ka cerību nav? Jo tā nav pirmā reize, kad viņš grib šķirties. Bet vienmēr, kad salabstam, tad atkal apgalvo, ka mīl mani un saka to pietiekami bieži, lai man nebūtu iemeslu domāt par pretējo. Un tad atkal ir bet... viņa izturēšanās liecina par pretējo.

jusu attiec ir problemas, un vins tas risina begot. iemacities izrunaties vai nonakt pie kompromisa!tad pie katra strida nebus jaskiras un velak atkal jasaiet kopa,jo tas tak ir tik mulkigi!
31.10.2012 01:08 |

Reitings 61
*Karamell

Ko tev psihologs ieteica darīt, kā pārvarēji tās sāpes?
Un kas bija tas kāpēc viņš pēc tam vēl gribēja, lai tu atgriezies? :)
07.11.2012 18:27 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vai tev tiešām to vajag, lai viņš pēc nedēļas atkal šaubītos? atrodi citu, nevis tērē laiku uz tik neizlēmīgu vīrieti, kurš agri vai vēlu tevi pametīs, ja nav pārliecināts jau attiecību sākumā
07.11.2012 18:36 |

Reitings 61
Godīgi sakot, varbūt pat man viņu vairs negribas atgūt, par daudz sāpju bijis, bet vienkārši vēlos dzirdēt, ko psihologi tādos gadījumos iesaka un kā vispār tikt galā ar sāpēm, kā nedomāt par viņu... :)

Es gribu, lai viņš saprot, ko ir zaudējis! :)
07.11.2012 18:42 |

Reitings 15
Reģ: 21.12.2010
Nu, ja tu vinju patiesi gribi atguut, tad tev ir jaadod vinjam laiks saprast ko vinjsh var zaudeet, un peectam atgriezies pie vinja atpakalj ar taadu kaa jauno "es" . Paarsteidz vinju ar kko ekstreemu, varbuut tavs puisis ir neizleemiigs, bet tad dod vinjam to, no kaa vinjsh nevar atteikties ;) aizbraucat uz juurinju, uztaisat fotosesiju vai pameegjinat kko nebijushu. es saku kad varbuut jums vajag kaadas parmainjas. Taa esmu vienmeer paarsteidzis savu meiteni un notureejaamies ilgi;) - atvainojos kad man nav garumziimes. - lai veicaas ;)
07.11.2012 18:52 |

Reitings 14
Reģ: 07.11.2012
Undijai
Kad likas, ka viss iet uz beigam, paliku vesa un vienaldziga. Tas bija gruti,jo dzivojam kopa. Bet ar uzvaru. Jo vins redzeja, ka lauju vinam iet, steigsus atskreja atpakal un kluva dubultmils :D
07.11.2012 18:59 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Ja viņu tik ļoti mīli un gribi atgūt, tad pasaki kā jūties. Nebaidies, sliktāk jau nebūs. Ja viņš gribēs pēc taviem vārdiem nākt atpakaļ, viss būs labi, bet ja ne, tad sapratīsi, ka esi vismaz mēģinājusi, bet nekā. Tad varēsi saņemties un sākt dzīvot no jauna! Ja neko nedarīsi, arī paliksi ar to grauzošo sajūtu "kā būtu, ja es būtu darījusi tā vai tā..." Life goes on! ;)
07.11.2012 19:31 |

Reitings 61
Kas parasti ir tas, kas nostrādā uz puišiem? Kas liek viņiem domāt par mums? :)
07.11.2012 19:39 |

Reitings 665
Reģ: 29.01.2009
Tas, ka tev beidzot jāsaprot, ka tev viņu nevajag.
Parādi viņam to, ka tā tiešām ir un ka tev bez viņa ir labāk nekā ar viņu!!!!!
07.11.2012 19:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits