sveikas
atrodos trakotā situācijā
- esmu ar puisi jau 3 gadus kopā, dzīvojam kopā, lai gan vairāk kā gadu tikai vienreiz nedēļā tiekamies- mājas mums abiem ir vienas. Iestājusies jau nedaudz tāda kā rutīna, sāku jau nedaudz nogurt no tik retām tikšanās reizēm- turklāt visu laiku doma jau kādu pusgadu ka tūlīt tūlīt dzīvosim pavisam kopā. aiz vien biežāk pamanu īpašības kādas negribu savā dzīves biedrā, bet negribu viņu pamest- mums ir jautri kopā, ir par ko runāt, ko darīt. ... man manliekas ir iepaticies kāds cits, es nezinu vai ir vērts pārtraukt šīs attiecības tikai tāpēc ka kāds manu prātu aizņem jau pusgadu, bet tikai 2x satikts.... nav jau tā ka arī vislaik par viņu domāju, bet viņš ir īpašāks par tiem citiem kurus līdz šim esmu iepazinusi... nezinu kā lai to pasaka- klikšķis bija, no pirmā acu skatiena, katrā gadījumā tagad viņš mani aicina uz randiņu
es nezinu kā ir pareizāk, palikt kopā ar esošo cilvēku un turpināt savu garlaicīgo bet miermīlīgo dzīvi, vai ļauties trakulībām. Vienu es zinu, es negribu krāpt esošo.
ko darītu jūs?