Drostala. Atkarīgs no tā, vai viņš Tev vēl vajadzīgs. Vienīgais, ko mēs varam darīt - kaut ko mainīt sevī, lai ietekmētu situāciju. Pārsvarā jau vīrieši necieš "spēka valodu", sievietes vienigie ieroči ir maigums, klusums, pasivitate,uzticēšanās, reizēm arī glaimi, apbrīna, beznosacījuma pārākuma atzīšana utt. (Bet ir tādi, kas saprot TIKAI spēka valodu, no tiem pa gabalu).Izkausēt vīrieti, lai viņš būtu gatavs uz visu, lai šis burvīgais radījums vienmēr būtu ar viņu - ja vajag, kļūt par prezidentu, ja vajag, lasīt gramatas, ja vajag - visu pasauli uz lāpstiņām nolikt. Jo viņš gribēs būt pats pats labakais, pats pats stiprākais. Bet varbūt esi izaugusi no šī attiecībam un Tev gribas sekot lielākiem zvēriem un šim konkretajam vienkārši nav attiecīgā kapacitāte. Es biju tieši tādā pašā situācijā, un sapratu, ka viņš vienkārši nav spējīgs iet tādus ceļus, pa kuriem man arī gribēsies staigāt. Tu vari ietekmēt to, kā vīrietis iet uz mērķi, bet viņa ideoloģiju neizmainīsi. Ir jāmēģina redzēt, kā viņš dzīvo, kā domā, kā jūt, kādus ceļus, kādas pieturvietas un kādus galamērķus viņš izvēlas. Ja nav pa ceļam, tad meklē stiprāku. Un meklē - tas nozīmē - lolo sievieti sevī. Ja gribi stipru - attīsti paļāvību, ja gudru - spēju saprast un iedziļināties, ja labsirdīgu - spēju dot un pieņemt. Kādas mēs pašas, tādus vīriešuz izvēlamies. Veiksmi Tev un veiksmi man arī!