Es godīgi sakot nesaprotu, kāpēc katrā pārdošanas diskusijā vienmēr pārdevēju jānolīdzina līdz ar zemi? Nu ok, ir tā cena neadekvāta, kas jums? Nē, obligāti jāuzšņāpā kkas.
arguments, ka lietota drēbe "saudzīgi nēsāta veselu sezonu" un tādēļ ir vērta gandrīz jaunas cenā - imo, bezjēdzīgs un norāda tikai uz alkatību un greizu vērtību uztveri. Tikko tu to nopērc, atnes mājās, noņem birkas un valkā, tai nav vairs nekādas vērtības,izņemot tikai to, cik ļoti tev pašai apģērba gabals ir mīļš. Varbūt ar somām, rotām ir mazliet savādāk.
Jāuzliek saprātīga cena un jācer, ka kādam vispār interesēs..
zemene11 nu šaubos gan, ka veikalā var pa 30 ls nopirkt kārtīgu, siltu, kvalitatīvu un labu ziemas jaku/mēteli..
Tu pilnīgi neticēsi, bet VAR. Un ne jau nonēsātu sezonu. (Tikai tagad nevajag man ar caps lock bļaut virsū, ka ideāli kopta bla, bla, bla, tāpat nēsāta)
Sogad veliksuk, atdevu uz laukiem par brivu.Bet nu es tada traka, man kauns butu vairak ka 5 ls.prasit, un del tada nieka jau necakaresos. Bet katram savs.
protams, vietā kkas jāpērk, bet tā nu diemžēl sanāk, kā esi nēsājusi veselu sezonu, cena samazinās krietni. tā nu tas diemžēl ir. man arī ir pāris drēbes, ko esmu nopirkusi un nevalkāju, tikai uzmērījusi, bet tagad nav jēgas nopārdot, jo žēl jau atdot pa mazām naudiņām, bet saprotu, ka par lielām nemaz nav jēgas tirgot :)
veikalā varbūt nevar nopirkt, par 30 ls, bet tirgū var. un tās, ka man te teiks, ka tirgus ir tirgus, nemaz nesāciet ;) veikalos preces ir tieši tādas pašas, citreiz pat sliktākas. nerunājot par brendiem :) nopirku pagājušo gad tirgū kārtīgu, siltu ziemas mētelīti. nu ideāls. smuks un silts, tā, ka visu var atrast.