Atmaksāt studiju kredītu

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kad ņemu studijām kredītu, par to īpaši neiespringu - gan jau ;) Nu esmu pabeigusi un pienācis laiks atmaksāt mācību maksu. Iekrājušies kaut kur mazliet pāri 3 tūkstošiem. Tagad domāju, kā labāk darīt...

Tās kas ir apmaksājušas studiju kredītu - kā darījāt? Pa kādām maksām maksājāt, cik ilgi? vai centāties savākt uzreiz lielu summu? Kā to sakārtot taa, lai neciestu ikmeneša budžets
24.10.2012 09:47 |

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Bankas darbiniece apskatījās manu kontu un tur nav nekādu atmaksas grafiku, nekā, ka man būtu jāmaksā
25.10.2012 15:17 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Par to atmaksas datumu - šogad slēdzot līgumu, man jau līguma ir atrunāts punkts, ka beidzot studijas, man tikai manā i-banka parādīsies grafiks kā un kad atmaksāt. Brīnos gan, ka daudzas par šo faktu streso.. Atmaksas grafiks var arī būt vēl nesastādīts, ja meitene vēl studē.
25.10.2012 15:24 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Priecājies, pa to laiku vari paspēt sabāzt uz tā Swed konta pietiekoši daudz money, lai kādu laiku pēc tam, kad tev sāksies atmaksa, par to nebūtu galva jālauza. Es personīgi sāktu jau no nākošās algas atlikt pa 20- 30 Ls, pēc tam nebūs stress.
Bet rāli, tiešām, kauns - pabeigusi (gandrīz) augstskolu, bet tev tāda attieksme pret nopietnām lietām, ka šķiet, vēl pamatskolā mācies
25.10.2012 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits