Rīgas rajoni.

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Sveikas, meitenes!
Tā nu sagadījies, ka pavisam drīz manā dzīvē sāksies jauns posms - beigšu kursus, sākšu meklēt darbu utt. Līdz ar to vēlos arī atrast jaunu dzīvesvietu.
Pašlaik dzīvoju Ķengaragā. Par vietu nesūdzos, jo manas mājas apvidū pārsvarā vienmēr ir kluss. Bet tieši tas arī ir iemesls tam, ka gribu jaunu dzīvesvietu. Esmu no tiem cilvēkiem, kuriem klusums nepatīk. Ir vienmuļi dzīvot dzīvoklī ar skatu uz pagalmu. Alkstu pēc dzīvesvietas tādā vietā, kur dzirdētu auto trokšņus, cilvēku balsis uz ielas, kur redzētu trolejbusus vai tramvajus, satiksmi utt. Domāju, ka sapratāt.
Protams, tādu vietu varētu atrast centrā, bet šie "bet"... Diemžēl, nevaru to atļauties tāpēc meklēju citus variantus.
Ko vēlos no jums? Varbūt katra pēc savas pieredzes varat ieteikt kuri būtu tādi labāki Rīgas rajoni, kuros meklēt jauno dzīvesvietu? Negribētos tikt kādā klusā, zaļajā zonā, bet tai pat laikā, protams, ka nealkstu arī pēc bīstamu cilvēku satikšanas uz ielas. :D
Respektīvi - kuri būtu tādi apdzīvotāki, bet tai pat laikā daudz maz droši rajoni pa kuriem nebūtu jābaidās par savu dzīvību naktī atgriežoties mājās no darba.
Paldies jau iepriekš! :)
23.10.2012 16:09 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
nu tādi tipiņi var būt visur, pat visdrošākajā rajonā. par to skaļumu, nu , manuprāt, teika, purvciems, āģīts utt., vienādi skaļi.
24.10.2012 00:21 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man tomēr laikam patīk Gyy un vēl dažu meiteņu minētais klusais centrs - konkrētāk tieši valmieras iela, kur netālu ir arī ģertrūdes un matīsa :) Forši tas, ka var mierīgi uz centru ar kājām aiziet un ir kaut kas starp klusumu, bet tomēr neaizmirsīsi, ka esi Rīgā :)

Par dīvainiem tipiņiem - ja vien tā nav Maskačka, tad visur man šķiet +/- vienādi
24.10.2012 00:32 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Valmieras iela vai tad skaitās klusais centrs? Manuprāt, klusais centrs ir Ausekļa, Antonijas, Brieža un tās ielas..
24.10.2012 00:36 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Lindachka - nu kā kurš ko sauc - man tevis minētais ir vēstniecību rajons :D
24.10.2012 00:45 |

Reitings 2336
Tāpēc jau ir kluss un drošs.. visur novērošanas kameras un apsardzes :D
24.10.2012 00:51 |

Reitings 69
Man patīk centrs, tur nodzīvoju vairākus gadus. Nezinu vai tas mans centra gals bija pats drošākais, bet jutos samērā droši. Un troksnis arī bija dzirdams.
Nesen pārvācos uz Mežciemu. It kā jau nav ne vainas. Bet tagad kad vakari tumši man diezgan bailīgi. Aizvakar nākot mājās dzirdēju kā viena meitene krūmos kliedza. Nesapratu kas notiek, mājas galā divi džeki pīpēja un aizskrēa skatīties. Biju nenormāli pārbijusies. Pēc šī gadījuma man ļoti gribas dzīvot centrā, kur ir cilvēki un viss apgaismots, bet pagaidām jādzīvo vien būs Mežciemā!
24.10.2012 09:28 |

Reitings 95
Reģ: 05.08.2012
Esmu dziivojusi Mezciemaa, nepatika, paiet loti ilgs laiks, lai tiktu uz centru. Bet klusi un mieriigi.
Esmu dziivojusi Matiisa ielas beigaas- never ever, briesmiigs rajons..
Un pedeja vieta, kur dziivoju bija Matiisa- Avotu ielas stuuris, patika, centrs tuvu, kustiiba, un tikai pa retam kada aizdomiiga seja.
24.10.2012 09:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits