Mamma, kurai vienmēr būšu 12 gadīga

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Sveikas, meitenes!

Man ir tāda problēma, ja to tā var nosaukt, mana mamma mani vienmēr uzskata vēl par bērnu. Jā, es saprotu, ka mēs vecākiem vienmēr būsim mazie bērni, lai cik arī gadu mums būtu, bet mani jau tas sāk tracināt.

Iepriekš man bija nopietnas 3 gadus attiecības, taču mamma vēl tad man īpaši neļāva palikt pie mana puiša. Izšķīros ar viņu un pēc gada esmu atkal ar citu sagājusies kopā, jūtos patiešām laimīga un jūtu, ka viņš man ir īstais. BET, mammai to nesaprast, arī visu laiku saka, ka nevaru palikt pie viņa un cik es varu mainīt tos puišus, bet tā nav!! Paskatoties uz citām meitenēm manā vecumā, es esmu mierīga un nemainu puišus katru nedēļu un nevedu tos mājās.

Tā kā šobrīd man ir tik nopietnas attiecības, tad mums ar puisi ir doma sākt dzīvot kopā, jo abi to vēlamies (abi pie vecākiem dzīvojam). Tikai es nezinu kā man to uztvers mamma, varbūt, ka tētis viņu pierunās, jo tētis man tāds saprotošāks šajā ziņā.

Man ir 22 gadi, dzīvoju pie vecākiem, savi ienākumi ir mazi, pārsvarā visus naudas līdzekļus dod vecāki, jo mācos klātienē, daudz neko nevaru sev nopelnīt. Un puisis strādā, pelna labi, par naudu nebūtu jāutraucās! :)

Ar mammu man ir labas attiecības, tiešām, taču man nekad nav bijis tā, ka ar mammu varu pasēdēt un visu izrunāt, nekad neesmu stāstījusi viņai par savām attiecībām ar puišiem vai ko tml.

Puisis jau ir sapazīstināts ar maniem radiniekiem, protams, arī mammu! :)

Varbūt man te iznāca pārāk haotiski uzrakstīt, bet ceru, ka domu sapratāt un ceru, ka kāda ieteiks ko darīt šajā situācijā vai kādai ir bijis, kas līdzīgs. Tomēr uzskatu, ka man nav vairs 16 un būtu laiks sākt atsevišķi dzīvot.
22.10.2012 23:55 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
Man tas pats ar tēvu, tieši tādēļ meklēju savu dzīvokli! :D
23.10.2012 09:37 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Ērzeli-nopietni līdz 16 gadiem tev neļāva ilgāk par 17 būt ārā?
23.10.2012 09:46 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
domāju, ka tas ir tāpēc, ka tu savos 22. gados vēl dzīvo pie vecākiem un viņi principā tevi uztur, tāpēc arī mamma tevi nespēj pieņemt kā lielu pieaugušu cilvēku, kad dzīvosi atsevišķi, tad viss mainīsies, bet pagaidām mamma tevi uzskata par savu mazo meitiņu.
23.10.2012 10:41 |

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Paldies, meitenes par atbildēt! :)

Nav jau arī tā, ka viņa man neļauj vai aizliedz, vnk citreiz nosaka, ka nevajag palikt pie viņa vai kkā tā, bet, protams, ka es palieku.

Zinu, ka atļauju par aiziešanu tāpat viņai neprasīšu, man vajadzēja saņemt šīs atbildes kā iedrošinājumu. un drosmi tiešām saņēmu. :)

Un vēl jau tas, ka es mācos, skolu ģimene apmaksā, kā arī visu pārējo var teikt arī, tāpēc kā būtu, ja aizietu.

Un nē, neesmu, mammai vienīgais bērns, bet ap 27 gadiem esmu piedzimusi! :))
23.10.2012 16:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu vienu es tev varu pateikt,. par skolu tev būs pašai jādomā, kā to apmaksāsi. vai atdosi pēc tam vecākiem naudu, aks tev būs jāsarunā, iesi strādāt, vai ņemsi kredītu. tu gribi būt pieaugusi, bet maksā par tevi vecāki. un tu jūties pieaugusi? padomā par to, ka par savām lietām tev būs pašai jāgādā. tu taču vecākiem vai draugam neliksi pirkt tamponus. tas taču šeit ir simtiem reižu izrunāts. tagad tev būs jāgādā arī par sevi. gaidi, kamēr pabeigsi skolu un tad dzīvo kopā ar draugu vai meklē darbu + paņem kredītu. citu izeju neredzu. man būtu kauns, ja dzīvotu atsevišķi, bet vecāki man maksātu par skolu, pirktu drēbes un tamponus.
24.10.2012 16:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits