Ideāla diskusija pēdējam laikam
Man riebjas, ka jūtu, ka ar savu otro pusīti pamazām paliekam vienaldzīgi viens pret otru. Viens otram esam un tā un itkā viss kārtībā, bet abiem pamazām viss iet katram uz savu pusi.
Man riebjas, ka tad kad biju jauna nepiespiedu sevi sēdēt un mācīties.
Man riebjas ka man tagad jāpabeidz skola, un nav ne laika ne gribēšanas to darīt.
Man riebjas, ka piatiesībā ir laiks un arī gribās papeigt to skolu, bet nespēju sevi pēc darba dienas piespiest nosēsties pie grāmatām.
Man riebjas, ka līz ar to vam ir iekavēts ļooooooti ļooooti daudz un tas viss ir jāpabeidz nākošo divu nedēļu laikā.
Man riebjas, ka es zinu ko es gribu, bet kā to dabonu saprotu, ka man nevajadzēja un meklēju nākošo, ko man itkā vajag , būtu lieliski un super.
Ma riebjās, ka man viss TIK ātri apnīk.
Mabn riebjas, ka man jau tagad ir apnicis mans jaunais darbs.
Man riebjās, a esmu ieguldījusi tik daudz naudas un laika savā jaunajā (nu jau vecajā miteklī) un man te vairs nepatīk, jo ir apnicis, un gribās kautko jaunu.
Man riebjās, ka man nepietiek naudas visam ko vajag un ko gribās.
Man riebjās, ka mani ir tik vienkārši izvest no pacietības. 4 min ir mans rekords.
Man riejās, ka es varu bļaut un ārdīties par da jebkādu sīkumu.
Man riebjās, ka laika gaitā esmu pārvērtusies par to meiteni pusim,kuras agrāk nesapratu - kašķējos par sīkumiem, apvainojos par sīkumiem un vēl visādi s*di.
Man riebjās, ka atnākot mājās no darba vienīgais ko gribās ir ielīst gultā zem segas un aizmigt un pamosties tikai nākošajā rītā uz darbu.
Man riebjās, ka katrs rīts ir vienā skriešanā.
Man nepatīk, ka bērns ir jāmodina 30 min ātrāk tikai modināšanas pēc, jo visas 30 min pat nepapūlas izkāpt no gultas, laigan labi zin ka pēctam mamma būs dusmīga un viss rīts sachakarēts, vienā skriešanā un pats vēl citreiz nepaspējis paēst.
Man riebjās mans lielais deguns.
Man riebjās ebays, jo tur var iztērēt TIK daudz naudas.
Man riebjās, ka nāk ziemassvētki un man atkal nekam nepietiks naudas.
Man riebjās, ka joprojām tikai runāju par to ko vēlos un nepapūlos īsti lai to sasniegtu.
Man riebjās, ka es savu dzīvi nevaru dabūt uz SUPER ar klikšķi vien.
Man riebjās, ka es esmu tāda maita, ka man draudzenes vispār neturās pie manis.
Man riebjās, ka esmu vienpate un vislabāk jūtos būt pati par sevi.
Man riebjās, kacilveki vinkārši paziņo,ka būs un uzkrīt Tev uz kakla.
Man riebjās, ka viss ir tik sarežģīti.
Man Riebjās, ka man ir tik daudz riebjās.