Iedvesmojos no mojojojo diskusijas, kur viņa teica, ka šeit varētu būt tāda "strīdētava", kur katrs izlamāsies par to, kas visvairāk riebjas + strīdēsies ar citiem :D es ceru, ka kādam tas būs noderīgi, un nevajadzēs lieki izlikt negācijas citās diskusijās :D aiziett
mei4uks- ir jā viss protams jauki, bet kā negribas vnk kko apskatīt, gribas izbaudīt dzīvi, (nevaino mani) , bet man arī gribas..tāda vienmuļa jelgavas apskatīšana man kā nesaista.
uznulliti , man gan liekas ,ka te ir runa par to - oooo ,viņai ir labākais, dārgākais telefons, liela ,dārga ,laba mašīna, labs darbs, daudz naudas.. un man nav nekāāā.... bet man jau nevajag, jo man nemaz nepatīk viss tas labākais un krutākais...
Man riebjas, ka nevaru pieslēgt wireless netu!!!!!!!!!!!!!! ZB! Tipa rūteris strādā nepietiekami, man tgd būs jāzvana nūģim, lai nāk un labo. ;( neziniet kādu datorspečuku, kurš nenes pēc sviedriem?
uznulliti , tu domā, ka tiem,kam ir labs darbs un labas algas, tiem tikai nauda prātā?
ja cilvēks ir veiksmīgs un dara to, kas viņam no sirds patīk un nopelnu lielu naudu un sevi atalgo ar labām un jaunām mantām,īpašumiem, tas ir slikti ?
Man besī, ka esmu single, man tieši šovakar gribas mīlestību
Jap! Man ar! Un vēlams, lai tā mīlestība nāk caur neta pieslēgšanu :D jo es negribu pie vada sēdēt virtuvē, gribu čučēt gultiņā ar foršu puisi blakus un filmu fonā.
O, diskusija tieši radīta man!! Man besī tas, ka es ļoti īsā laika posmā saņēmu divus atraidījumus no vīriešu dzimuma. Nesaprotu, kas notiek. Lai arī nekad nebiju baigi iecienīta cilvēku vidū, tomēr kopš kādiem gadiem 14 man bija vismaz viens puisis, kuram noteikti interesēju un tā es lecu no vienām "attiecībām" (jo tajos gados tomēr tas viss bija nenopietni) uz otrām. Bet tagad nekā nav. Neviena. Un tieši tad, kad es esmu gatava uztvert dzīvi saulaināku, jāsaņem tas otrs atraidījums. Vienkārši galvā tāds tukšums, jo nesaprotu, kas notiek.
Man besī, ka es sapērku simts lietas un tās nelietoju.
Un man besī, ka man nepietiek nauda visam, ko vēlos.
Vēl man ir dusmas par to, ka nevaru ēst un palikt tieva!!
:D
kkaramele, taču noalgo auklīti savam bērnam, lai pasēž to vakaru, kad aiziesi izklaidēties (un Jelgavā var atrast, kur aiziet). Esmu pārliecināta, ka kāda saprātīga skolniece vai studente labprāt piepelnīsies nedaudz kādu vakaru.
Man besī, ka es pa dienu sadaru visādas muļķības un vajadzīgām lietām laika neatliek, slinkums bļāviens. Nemāku tikt galā ar savu slinkumu.. līdz pēdējam brīdim un tad sēžu visu nakti augšā un kko daru. zb vnk.