Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

gandrīz ideālas vakariņas.

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
ko jūs domājat par šo raidījumu?
tagad skatos.. bet nu ārprāts.. cilvēks uztaisa cenšās -a viena resna cūka visu tikai izbrāķē.. :D jēziņ, būtu jāmācās kā uzvesties pie galda,tad arī būs ideālas vakariņas..nevis izgāzt savas negācijas. :D
22.10.2012 18:39 |

10 gadi
Reitings 685
Reģ: 29.01.2009
Nezinu,nepiefiksēju...
Man tas Haralds baigi iepatikās :D
30.10.2012 18:46 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Man arī Haralds liekas baigi foršais puika. :D Vispār šonedēļ GIV jaukas, jo ļoti pozitīvi cilvēki. (Nevar jau nemaz būt nepozitīvi, ja reiz sabiedrībā atpazīstami. :D ) Bet modele gan man ne pārāk - jauna meitene, neko ar viņiem izskatās, ka nerunā, tikai tik, cik aizkadrā. Pārējie riktīgi labie. :)
30.10.2012 18:50 |

Reitings 1
Reģ: 08.12.2012
Mans komentars sheit gan ir novelots.Bet par cik dzivoju Anglija un satelita man ko un kur skatities nav,tad ta nu sanak ka skatos jaunos un vecos raidijumus caur internetu.
Nakas pievienoties visiem,ka tadu KAZU ka Lasmu Rotbergu vareja neuzaicinat piedalities ne tik shada raidijuma,bet ne ari jebkada cita.Es ari pec horoskopa ari esmu lauva un runaju atklati,bet vinas,riebiga mute ka ari stulbie komentari bija nevieta.Resna govs megina uzlekt augstak par savu resno degungalu.Bet ka saka:Kas augstu kapj,tas zemu krit".Nu tad novelejums vinai lai nokrit zemak par zemi un no tas vairs nepiecelas. Launi?!Laikam jau,bet tadi cilveki ka vina man nepatik.
08.12.2012 08:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits