man trešdien skolā ir eskursija,bet problēma ir tur,kad sāp vēders dažādās vietās. temratūra. galva sāp + slikta dūša mazliet kā ,lai atveseņojas pa vienu dienu.
Es noteikti ekskursijaa nebrauktu-veselotos!Es arii esmu par to ,ka nevajag to veederu "aiztaisiit ciet"-labaak lai iztiiraas!Mees dodam loperamide tikai taados gadijumos,ja tiesaam cilveeks skrien uz tualeti visu laiku...!Priori un Julenok ieteica loti labus variantus eesanas zinaa,bet Colu laikam nedzertu tomeer!
paldies meitenes ,bet ,man ir daudz labāk vakar iedzēru kolu super palīdz ēdu saldumus izgulējos un tagat ir labāk .šodien paņemšu vienu dienu brīvu no skolas un rīt uz tīreņa purvu un lāča maiznīcu. vēlu veiksmi veseņoties pārejām.
paldies ,bet no vienas ķibeles esmu ārā nakamajā iekšā . ar vīrusu daudz labāk,bet tagat mēnešreizes sākas nelaikā ,ko ,lai ar viņām dara ņemot vēra to ,ka toletes nēbūs izlaidīs ārā kādos krūmos nokārtoties.
tas bija domāts,ka tas ir diezgan stulbi . mans plāns ir šāds tikai nesmejieties. takā man asiņošana ir normāla jāliek pakete un līdzi jāņēm pretsāpju tabletes un dažas paketes cerībā,ka tolete atradīsies. man mr nav sāpīgas ,bet zāles drošības pēc. es nezinu neko labāku.
lancaster,ja es esmu ,kaut ko ieņēmusi galvā es to izdarīšu un es gribu braukt eskursijā un braukšu ,kaut kādas mr man neiriebs es tikai nezinu ,ko ,lai dara ar viņām.
Man liekas, ka viņi būtu laimīgāki piemaksājot tos pāris ls, nekā saķerot to draņķi no Tevis. Visu diskusiju nelasīju, bet nevari sarunāt ar audzinatāju, ka savā vietā aizsūti kādu citu ekskursijā, draudzeni, māsu, da jeb kuru.
Nu, ja vēlies braukt par visām varītēm un nekas neattur, tad ieliec tamponu, kas domāts stiprai asiņošanai + paketi. Lāčos jau būs tualete. Mežā gan jau ar būs tās koka būdeles tūristiem, paņem līdzi roku dezinficējamo. Tur ir arī tas muzejs, nezinu vai jums tas paredzēts plānā.