Kāda ir saņemusies un to izdarījusi? Un kāda bijusi reakcija, kā gājis randiņa, ko darījāt, vai vēl tikāites. Un galvenais - kā izgāji no situācijas, ja viņš atteicās, pateica ka jau tiekas ar kādu? :D
Man šausmīgi nagi niez uzaicināt vienu puisi uz randinu, bet bail. :D
Neesmu mēģinājusi. Bet domāju, ka tāds nejauši izteikts piedāvājums uz kafiju varētu līdzēt... :) Vai arī satiekoties tā netīšām izmet kādu frāzīti, ka nav laika šovakar pagatavot vakariņas vai nevēlas tev pievienoties.
Viss atkarīgs no tā kur vēlies realizēt savu randiņu ;)
Miss_Tiina Iedomājos to situāciju ''nav laiks pagatavot vakariņas'', bet sēdēt ar puisi kafūzī 2h ir laiks. :D :D Man šķiet, ka būtu ļoti neveikla situācija, kad viņš paprasītu ''vai tad tev šovakar ''nebija laiks'''' ? :D
Patiesībā, jā, ja mazliet moca tevi kautrība, tad iedod zīmīti : varbūt vēlies aiziet uz kādu kafijas tasi? Tavs nr. :)
Izvēle būs viņa rokās. Vienīgais gaidīšana būs mokoša, tomēr, manuprāt, visjaukākais variants :)
nu nezinu, vīrieši ir mednieki. ja tu viņu aicini, tad ar kādu odziņu, bet tā, lai viņš pēc tam justos mednieks. ir jau visādi gadījumi, bet, ja medījums pat skrien pakaļ, tas vairs neliekas tik gards
man arī aaauch, nekad neaizmirsīšu, jo vairāk tapēc, ka dabūju atteikumu un fonā dzirdēju citas sievietes balsi. Pec tam no dusmām un kauna gribēju zemē ielīst. Nu nav šī lieta sieviešu lauciņš. Ja pats neaicina, ir iemesli.
Nu jā, bet kad atsaka pusim un viņš dzird fonā citas sievietes balsi - tā jau ir pavisam savādāka situācija? :D Vispār - tas ir viens no izplātītākajiem stereotipiem, ka šī lieta nav sieviešu lauciņš...kaut kā tā sanāca vienkārši, lai jau :D