Uzzīmētās sejas.

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
Es nesaprotu. Kur cilvēkiem acis? Paskatījos draugos bildes vienai meitenei- visi tur- vaaauč tik smuka, skaista, brīnišķīga. A neviens nepadomā, ka vakarā viņa to skaistumu nomazgā nost un tad labākajā gadījumā izskatās kā kārtīgi apslimusi. Acis apvilktas ar kārtu, uzacis uzzīmētas, skropstas pielipinātas un nemaz negribu domāt kas viņai vēl citās vietās iebāzts :D

Pati neesmu nekāda miss pasaule, bet cilvēki man ir teikuši, ka man pat krāsoties nevajag- ir labi tāpat. Un arī tās meitenes nav nekādas neglītenes vai purva briesmoņi. Kas tas ir- kompleksi, mūsdienu pasaules ietekme vai vienkārši nav kur savādāk savu naudu likt vai radoši izpausties? :D
21.10.2012 12:38 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
21.10.2012 21:08 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu, ja runàjam par tīnèm, tad visdrīzàk tas variants par ietekmèšanos no slaveníbám, tagad taću modè bitchy bezgaumība, acïmredzot vèl nesaprot, ka videoklipà moš tas arī izskatàs iespaidígi, bet pàrnesot uz dzívo... Pieaugušas sievietes gan neesmu redzèjusi kaut kà īpaši pàrspílèti, man zinàmo lokà toč tàdu nav.
21.10.2012 21:17 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Pašai patīk uzkrāsoties, bet tā gaumīgi, patīk izcelt acis, bet arī nepārspīlējot.
Protams, ir gadījumi, kad nošausminos par tiešām biezu make-up slāni, bet nu tā jau laikam katra izvēle un pašpārliecinātības ziņa. Diez vai sieviete labi justos, ja brīdī, kad noņemtu kosmētiku, viņu neviens vairs nepazītu :D
21.10.2012 21:18 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Nu es ikdienā nevaru iztikt bez 4 lietām-tonālais,skropstu tuša,pūderis,vaigu sārtums. Bet man diži nav starpība ar vai bez make up :D kad nav slinkums tad acu ēnas ar ikdienā uzlieku,citreiz kontūrzīmuli,bet tie 4 ir pamats :D
21.10.2012 21:55 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man liekas, ka problēma ir tajā, ka nemāk uzklāt to kosmētiku. Var lietot DAUDZ kosmētikas, bet tā, lai tas rezultats ir dabīgs (ja tas ir mērķis).

Piemēram es ikdienā lietoju tonālo, konsīleri, pūderi pēc vajadzības, bet nu nekrīt tas viss acīs. Toties draudzene, ejot uz Vecrīgu, uzliek tonālo - oranžīgu, neiztušētu, ar svītrām uz sejas. Kaut arī kosmētikas ir mazāk, tā tomēr būs uzkrītošāka. Tur arī slēpjas to ''uzzīmēto seju'' problēma.
21.10.2012 22:05 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Ai, kā man patīk kosmētika! :D

Bet nu cenšos krāsoties vienmēr atbilstoši situācijai un tā, lai noņemot grimu mani varētu pazīt - universitātei neitrāls grims, ballītei, vakara pasākumam spilgtāks, uz pludmali bez meikapa, utt.

Autorei - man liekas es saprotu, par ko tu runā. Man izveidojies apmēram tāds attēls - solārijs, krāsoti melni mati, tumši iekrāsotas, izteiktas uzacis, mākslīgās skropstas, melns laineris, maigi rozā/ nude lūpas (iespējams bantītē), apspīlēts krekliņš un bildēts izstieptā rokā no telefona :) Daudzas tādas un līdzīgas bildes redzētas.

Manuprāt, vīrieši, kas nav ļoti tuvi kosmētikas pasaulei, bieži vien neatšķir ir meitenei tonālais vai nē (ja tas lietots normas robežās), bet tāda sakrāsota meitene viņiem liekas "kopta" :D

Atkal, es nerunāju par visiem vīriešiem, bet dažus tādus "mākslīgā skaistuma" cienītājus es pazīstu.

Mans draugs sākumā arī ne īpaši atšķīra, kur kas ir piemālēts, kur nav. Bet tagad, dzīvojot kopā, daudzus meiteņu noslēpumus ir atklājis un pat dažreiz izmet pa piezīmei: "tai nu gan kara krāsojums" :)

Un nedomāju, ka autorei skauž. Drīzāk jūs esat viņu pārpratušas vai arī jums tā ir sāpīgā tēma. Manuprāt, interesanti uzzināt viedokļus par to, kur ir tā robeža, lai neizskatītos mākslīgi, bet skaisti.
21.10.2012 22:10 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
vai nav vienalga cik viņa krāsojas?! atradusi, par ko piesieties?! :D
21.10.2012 22:12 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Manam draugam ļoti nepatīk, kad meitenēm ir daudz kosmētikas. Viņš atbalsta tikai tušu, lūpu balzāmu un dabīgi izceltas uzacis (nevis uzkrītoši). Arī tagad pierod pie konsilera un BB krēma.
Kaut gan man ļoti piestāv melnas "strelkas" uz augšēja plakstiņa (un par to saņēmu daudz komplimēntu) - viņam liekas, ka es ar tām izskatos pabriesmīgi.

Cik cilvēku, tik viedokļu. Bet, manuprāt, jācenšas izskatīties tomēr tuvāk savai īstai sejai. Lai nesanāktu, ka jaunais cilvēks ieraug jūs bez kosmētikas un vairs nekad nezvana.
21.10.2012 22:13 |

Reitings 378
kāpēc tik ļoti ir jāpārspīlē, dažas te pilnīgi pieķerās pie katra vārda!

CALM DOWN! :D

_chocolate_ pilnīgi izrāvi vārdu no mutes! +1
21.10.2012 22:15 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Manuprāt, vīrieši, kas nav ļoti tuvi kosmētikas pasaulei, bieži vien neatšķir ir meitenei tonālais vai nē (ja tas lietots normas robežās).

v
jā, manējais par tonālā klātesamību uzzināja tikai tad, kad sākām dzīvot kopā :D + pēc 2 gadu attiecībām vienreiz pajautāja - vai man ir skropstu tuša uzklāta? (lai gan katru dienu lietoju) + šodien, skatoties "precamies" izteicu komentāru "kādas raidījuma vadītājai uzacis izraustītas", viņš tā "labi, ka tu nerausti uzacis"... okej, es biju vienkārši uz pauzes...
21.10.2012 22:16 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Ja runā subjektīvi - viņas tā krāsojas, jo uzskata, ka tādā veidā paliek skaistākas, izceļas no sabiedrības, nodarbojas ar epatāžu. Bieži vien šāda pārmērīga krāsošanās norāda arī uz kompleksiem, piemēram, cilvēkam šķiet, ka viņai ir mazas acis vai lūpas nav formīgas, vai uzacis nav kā gribās, tad nu izrausta savas un uzkrāso tās "viltīgās" augstās uzacis...

Objektīvi runājot, protams, ka pārmērīga krāsošanās vai nepiemērota make-up lietošana rada bezgaumības iespaidu. Bet, ja cilvēks izvēlās pats būt bezgaumīgs, kaut gan pats uzskata, ka tā ir skaisti un gaumīgi, nu ko lai dara... Turklāt vēl tā šodienas mode - jo vairāk, jo labāk = tevi ievēros = PIAR, kas šodien tik daudziem ir kā ikdienas ēdamais.

Starpcitu, es neteiktu, ka sabiedrība to negrib. Sabiedrība tieši pieprasa tādas mākslīgās meitenes. Un viņas dod sabiedrībai to, ko tā grib! Paskatieties paši, kāpēc par tādām mākslīgajām visur raksta? Kāpēc viņas paliek populāras, bet ne kāda skaistule ar patiesi skaistu make-up? Tāpēc, ka pati sabiedrība par tādām interesējas un raksta! Ja sabiedrībā par to nerakstītu un nepopularizētu kārtējo mākslīgo cacu, tad arī nebūtu izveidojies tā mākslīgā skaistuma kults.

Koks no abiem galiem, nu nevar te pārmest tām meitenēm arī, ja sabiedrība pati tīksminās un ceļ uz pjedestāla... :)
21.10.2012 22:17 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
zili_rudzi,

viņi jau arī nezina, kā parastu bizi pin, neko nezina. :D
21.10.2012 22:19 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
zili_rudzi-tiešām? :D ak dievs,lai nu ko,bet uzacu raustīšanu man likās,ka visi čaļi zin :D
21.10.2012 22:22 |

Reitings 4129
Uzjautrinoša tēma. :) Par citām nevaru spriest, kāpēc ķepina kaut ko briesmīgu uz sejas, bet par sevi varu teikt-labāk, lai kāds man saka, ka tuvumā var pamanīt, ka man ir uzklāts tonālais, nekā jau no attāluma saka-kāda briesmīga neglītene. :D Tiešām, tiešām, es bez kosmētika nevaru rādīties no mājas laukā, bet vīrieši no rītiem arī nekad nav bēguši prom, ieraugot, ka pa nakti esmu sabojājusies-laikam tādi pieklājīgi bija gadījušies. :D
22.10.2012 07:48 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Nelasiju visu so diskusiju, tacu, manuprat, kosmetika ir jalieto ta, lai meitene izskatas pec sevis, tikai maksimali skaisti, izcel skaisto, nevis partaisa sevi par klaunu.
Esmu ari sokejusies par parspileti rozajiem plekiem uz vaigiem, oranzajam sejaam & drausmigi gaisi rozajam lupaam &parspileti nedabigam maksligajam skropstam, man nepatik garas lapstas nagu vietaa (manuprat mode ir isi, kopti, uzlakoti nadzini), nepatik nekvalitativi pieaudzetie mati, kas izskatas sliktak par dabigiem, isakiem, tacu veseligiem matiem. (Neko nesaku par tam kas pieaudze un izskatas dabigi, skaisti) Ieveroju kaa meitenes neskaisti kraso lainerus, ipasi ja uz apaksejajiem plakstiniem... Manuprat, ja kraso kosas lupas, tad meikapam jabut neitralam- ne tik uzkritosam acim. Un ja acis vairak izcel, tad lupam jabut dabigam. Man tas krit acis un nevis skauz, bet vnk nak prata doma "Nu kaa Tu taa.... izskatitos labaak bez taa visa uz sejas......!!!" :D
Man ari patik reizem uzkrasot smokey eyes, man ir ari kosas lupukrasas, bet to ir jamak savienot, lai izskatas pievilcigi, nevis leeti.

Mazaak ir vairaak.
22.10.2012 08:08 |

Reitings 363
Un par tonalo un puderiem. Nepatik ka meitenes uz gaisas adas zieke tumsakus tonus (neiet runa par vienu, maksimums divus tonus tumsaaku) -vnk neizskatas tas labi.
nepatik maskas efekti, ka tonalais saziekets ir biezaa kaartaa.
Man ari ir defektini uz sejas kurus var ar konsileri aizkrasot un pa virsu tinted moisturizer vai vieglu tonalo vai mineralpuderi un ir ok- nevar pateikt ka ir uzkrasota seja. Nesaprotu ka var sazieket taa ka seja izskatas ka maska.
22.10.2012 08:14 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Žēl, ka man nav laiks, lai izlasītu visus komentārus, bet pēc lekcijām es to noteikti izdarīšu :D
Izskatās, ka būs jautri :D

Un par tēmu, man besī, tās saucamās nuttellas sejas :D Nepatīk, ka uzkrāso vistumšākā toņa pūderkrēmu un vēl neizsmērē tās uzkrītošās līnijas, tad kakls jāaptin ar milzīgu šalli, lai neredz atšķirību :D Bet, principā, man ir vienalga kā kura krāsojas. Ja ir patiešām uzkrītoši un atbaidoši, es pasmejos un eju tālāk. A kas man, ja viņa jūtas skaista? :D
22.10.2012 08:15 |

Reitings 363
Ak jaa, un uzacu vieta divas linijas ir... Nu vnk... :D Neizteiksos.
22.10.2012 08:17 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Un par sevi runājot, man ir vienalga ar vai bez kosmētikas jāiziet no mājas :D Varu gan tā, gan tā :D Viss atkarīgs no tā cik liels slinkums man ir no rītiem krāsoties :D Un bez kosmētikas neviens no manis nav nobījies un saka, ka man baigo atšķirību nevar redzēt :D

Ikdienā, lietoju sejas krēmu, konsīleri (ja ir nepieciešams), ietonēju vaigus ar bronzeri, mazliet tušu un esmu gatava! :D
22.10.2012 08:19 |

Reitings 363
ED- linijas ir kkads unikums. Labak nebutu neko likusas :(
22.10.2012 08:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits