Uzzīmētās sejas.

Reitings 375
Reģ: 27.06.2012
Es nesaprotu. Kur cilvēkiem acis? Paskatījos draugos bildes vienai meitenei- visi tur- vaaauč tik smuka, skaista, brīnišķīga. A neviens nepadomā, ka vakarā viņa to skaistumu nomazgā nost un tad labākajā gadījumā izskatās kā kārtīgi apslimusi. Acis apvilktas ar kārtu, uzacis uzzīmētas, skropstas pielipinātas un nemaz negribu domāt kas viņai vēl citās vietās iebāzts :D

Pati neesmu nekāda miss pasaule, bet cilvēki man ir teikuši, ka man pat krāsoties nevajag- ir labi tāpat. Un arī tās meitenes nav nekādas neglītenes vai purva briesmoņi. Kas tas ir- kompleksi, mūsdienu pasaules ietekme vai vienkārši nav kur savādāk savu naudu likt vai radoši izpausties? :D
21.10.2012 12:38 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Piekrītu secret
Katrs taču dzīvo un dara, kā vēlas
. Man netraucē tas, kā izskatās citi cilvēki - protams, kamēr vien viņi nemēģina man iestāstīt vai ar attieksmi izrādīt to, ka viņu izvēles būtu labākas, un viņi izskatītos smukāk dēļ tā, kā krāsojas vai nekrāsojas. Katram sava gaume.
21.10.2012 13:16 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
Es gaidu kāda cosmo puiša komentāru par šo tēmu.
21.10.2012 13:17 |

Reitings 1202
Vēl man liekas briesmīgi, ja ir gan acis tā kārtīgi iekrāsotas, gan koša lūpu krāsa, gan uz vaigiem tonis pamatīgs un bonusā vēl tonālais un uzacis uzzīmētas. Normāli man liekas izcelt kaut ko vienu, nevis taisīt puķu dārzu uz sejas. Ja ir acīs cērtoša lūpu krāsa, nu tad viss, pārējam jābūt ir tik minimālam, ka nepievērš uzmanību.
21.10.2012 13:18 |

Reitings 3966
pirms uzsac jaunu temu, padoma vai tevi neapries. Tas tads ieteikums iz dziives :D
21.10.2012 13:27 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
a kapēc Tu domā, ka viņa skaista ir tikai uzkrāsojusies? Kur vot šāds stereotips radies? :D Jā, make up padara vel pievilcīgāku vizuāli, izceļot un piekopjot kaut kādas atsevišķas vietas sejā, piemēram iekrāsojot uzacis, kas piedod sejai, manuprāt, vispār koptāku kopskatu, skropstu tuša, kas izceļ acis vai tas pats tonālais, kas vnk piedod toni sejai! Es piemēram visu laiku esmu tumša , tad ko tgd teikt,ka es vislaik mālējos un ka īsteniiba izskatos savaadak? :D sviests :D
21.10.2012 13:41 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Man arī citreiz liekas stulbi, ka meitenes uzliek tādu grima kārtu, ka neko dabisku saskatīt nevar. It kā jau vienalga- lai dara ko grib, bet nezkāpēc tas kaitina :D
21.10.2012 13:41 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
vasaras_beerns, tas jau nav attiecināms uz tevi, ievietoto bilžu meitenēm tak neesi līdzīga? :D
21.10.2012 13:43 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Ir jābūt mēra sajūtai.Te jau ir no vienas galējības otrā.Vai nu kosmētika vispār nav, vai nu kā kuilis ar sarkanām lūpām.
Ikdienā krāsojos,bet aprobežojos ar konsīleri, tušu, laineri.
Un nav tā, ka man galīgi riebtos sava seja, tāpēc kaut ko smērēju virsū.
Tas pats laineris ar tušu uzreiz izceļ acis.Un kas tur ir tik slikts?
Par mošanos agrāk, lai krāsotos, kā jau teicu-galējs variants.
21.10.2012 13:44 |

Reitings 1068
Reģ: 05.10.2012

nee nu es ar diendienā tā nekrāsotos un vakaram ar ne,jo sarkanas lūpas liekas izaicinoši,bet ja ir kads vakara pasakums tad bez tonālā,konturzīmuļa,skropstu tušas un perlamutra toņa spīdumu neizeju.
21.10.2012 13:47 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Gurri, a kas, man patīk :D nē nē, es nepalasīju diskusiju, neredzēju tās bildes :D Tas ir šausmas dažas - man make up ir minimāli tonālais, pat dažreiz bez tā, jo man ir mazliet vasarasraibumi un man nepatīk viņus noslēpt :D nu jā, tad tuša, un uzacu zīmulis. Un tas arī viss :D es nespēju uz sevis dabūt tādu kārtu, kā te daudzās bildēs K.A. :D Man būtu žēl savas ādas :D
21.10.2012 13:53 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Man nepatīk ķepināt uz sejas nekādas baigās kārtas, izņemot vieglu pūderi, bet acis gan patīk uzkrāsot. Bet tad tiešām arī nevajag izcelt lūpas, lai nav par daudz akcentu.
21.10.2012 13:56 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Es tiešām zinu DAUDZ smuku meiteņu, kurām nafig nevajag tās uzzīmētās uzacis, melnu kontūru ap acīm, mākslīgās skropstas, matus un vēl nezinu ko!

Kas Tev niez, ka viņas uzkrāsotas?? Tas, ka Tev nepatīk krasoties vai kas, nenozīmē, ka ja cita ir uzkrāsojusies , uzreiz ir sūdīgi, un šaubos vai Tu runā par pārmālētajām, jo nu ja kopumā Rīgā pačeko meitenes uz ielām, dekoratīvā kosmētika uz ielas ir ļoti ok, citām spilgtāka, citām mazāk, bet visssmuki.
Pati uzacis vienmer, VIENMER krāsoju, jo man pašai tādu nav,pat nav ko raustīt, un beidzot uztetovēju :)

Visbeidzot, ko es gribu teikt, beidz līdz citas meitenes sejā, un skaties labak uz savējo :))
21.10.2012 14:11 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Var manit, ka daudzam si ir sapiga tema. :D

Katram tiesibas pasam izeleties make-up daudzumu un atbilstibu katrai situacijai. Bet ieraugot meiteni 6dienas rita streipulojot majup, ar grimmu lidz padusem, skiet drausmigi! Vajag zinat meru, cik daudz ir ok un ko var atlauties, kas piestav konkretajai sejai. Ja tas ir saskanoti un kopskats patikams- lai krasojas, ja izskats ir tik baiss, ka murgos radas, tad labak bez kosmetikas pilniba. :)
21.10.2012 14:18 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
rekur, ilzei Ķuzulei , lūpas acis, uzacis, seja, viss ļoti skaisti , bet citām, ganjau liksies par spilgtu :)

21.10.2012 14:19 |

Reitings 54
Reģ: 05.05.2012
Manuprāt, Tev vispār nevajadzēt rūpēt tam, cik daudz kosmētikas cita liek uz savas sejas. Ja pati jūties apmierināta ar savu izskatu un laimīga, tad citu cilvēku dzīve Tevi neinteresētu tik ļoti, lai par to uzsāktu kaut kādu bezjēdzīgu diskusiju. Katra ar savu seju var darīt ko vien vēlas, tā ir gaumes lieta.
21.10.2012 14:23 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Fascine apgerba kombinacija, saskanotiba, izcilnisi... :D
21.10.2012 14:24 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Man patīk Cosmo forums. Reizēm tā var izsmieties. :D

Bet, konkrēti par tēmu - cilvēks pajautāja, kādēļ ikdienā jālieto tik daudz kosmētikas, kādēļ tas liekas skaisti un tā. Visas (lielākā daļa) brūk virsū - sakot, labāk sakopties un tā, blā blā. Tomēr, kādēļ tas vispār ir jautājums?

Visas esam pieaugušas sievietes, kuras saprot - ir kosmētika dienai, ir vakaram, ir ballei, teātrim, darbam, fakultātei - un tā tālāk. IR jāatzīst, ka vakara grims dienas laikā izskatās tiešām gaužām muļķīgi. Un kosmētika nav domāta, lai sevi padarītu skaistāku, bet lai skaisto sevī izceltu, tas nu būtu jāsaprot katram. Tā ir domāta, lai - piemēram, tumsā (vakarā) izceltu kropstas (tāds labākais kontrasts, kas ienāca prātā). Kosmētika ir līdzeklis, tāpat kā smaržas - drusku par daudz un tu jau, principā, smirdi. :D

Katrs drīkst krāsoties kā viņam ienāk prātā, bet šajā gadījumā - tas ir tas pats, kas ar netīrām, pesvīdušām drēbēm - mājās vari darīt kā gribi, bet izejot sabiedrībā būtu jārespektē līdzcilvēki. Es personīgi justos atbildīga, ja kādu vecu cilvēku manis dēļ ķertu trieka. :D

Un vispār, tās kuras krāso ikdienā - spilgti sarkanas lūpas, kuras izceļ ar rozā acu ēnām, kuras izceļ ar 4mm laineri līdz deniņiem, kurus savukārt izceļ ar vaigu sārtumu salūta spilgtumā, ko izceļ vēl ar bronzeri, ko izceļ ar 3cm biezām, ogļu melnām uzacīm visam par bži liekot trīs toņus tumšāku tonālo un vēl pūderi - manuprāt, ir tās mazās šmīzes pamatskolā, kas nelietīgi nočiepušas mammas kosmētiku. :D
21.10.2012 14:27 |

Reitings 227
Reģ: 23.09.2012
Šai sakarā atcerējos, kā man ir no rītiem prasīts - kā Tu vari vienmēr tik labi izskatīties?
Tas tāpēc, ka man ir tikai viena seja. Man vienkārši patīk dabiskums, pat šķiet, ka tā krāsojoties maldinu citus, tāpat kā ar push-up krūšturiem :D ikdienā uz sejas uzlieku tikai sejas krēmu, ballītēm iztieku ar pūderi un tušu, citreiz acu zīmuli.
Un tāpat kāda par mani var teikt, ka esmu prasta vai kā, jo katram tak savs.
Bet par traku man liekas arī tas, ko stellaglmr rakstīja, ka nepiemērota kosmētika nepiemērotiem brīžiem. Un vēl citreiz ieplešu acis, ja ieraugu, ka kāda tīri tonālo uzsmērējusi tikai uz pumpām..
21.10.2012 14:47 |

Reitings 632
Reģ: 19.03.2010
Es bieži vien esmu pārāk slinka, lai pēc dušas sakremotos, lai gan zinu, ka vajag.
Tāpēc ikdienā neko daudz uz sejas arī nelieku un nesaprotu kāpēc ikdienā ir vajazīgs vairāk nekā mitrinošs krēms un skropstu tuša/zīmulis.
Ar gadiem jā, ok, liec pūderi, vaigu sārtumu un vēl nez ko, bet ikdienā! Un ja tev ir maz gadu, priekš kam jānoslogo āda. Un tad tiek ceptas diskusijas par pumpām.
21.10.2012 14:59 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Man vienalga, es bez uzkrāsotām acīm no mājas ārā neeju!
21.10.2012 15:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits