superkrīze

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
kādas jūsu sajūtas par tuvojošos superkrīzi un vidusšķiras pazušanu? ko darīsiet?
vergosiet superbagātniekiem?
dzīvosiet mežā?
sirosiet pa izpostītajām pilsētām?
kko citu?
20.10.2012 10:50 |

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Neskarot pagātni,sekojot nākotnei krīze ,manuprāt, ir tikai un vienīgi galva!
Pat cilvēks ar minimālo algu var atrast daudz iespējas kā izdzīvot , bet mēs (teiksim puse no sabiedrības ) ir izlepusi, nevar nopirkt savas zīmoldrebes ar ko pazīmeties saviem draugiem, vai nevar pielikt matus,gēla nagus. Visu luxus vajag, tad arī ir krīze galva un jādodas prom.
Tas pats ir uz vietas, ja sāksi šaubīties un baidīsies kā būs ,kad tas notiks ,sāksies krīze galva.
Vienmēr skan teiciens galva : Ja lucjei odam svoj ziznj , chem budju bojatsja poterjat!
20.10.2012 17:58 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://antiglobalisti.lv/category/slepenas-biedribas/ Nu ka var šityo nopienti uztvert? Kas ir jāpīpē? Cik nav trako bijis kas gaida pasaules galu, un pašsadezinās vai vēl nez ko. Pie ārsta tad jaiet.
20.10.2012 18:02 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
xXx, es gan negribu Tevi apbēdināt, bet vnk uzklausīt alternatīvu viedokli par pasaules vēsturi kaut kādā mītiņā nenozīmē pašam personīgi kaut ko pārbaudīt.
Ja Tu patiešām visu šo domā nopietni un iesaisties kaut kādās paranoiķu organizācijās - iesaku tomēr atrast Tev labāku vaļasprieku. Visticamāk, ka visiem par tādu LV ir dziļi vienalga, bet, ja nu tomēr kādas lielvalsts valdība sagribēs mūs izd****, tad tāpat to izdarīs, un Tu pat attapties nepagūsi.
20.10.2012 18:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vakar redzeeju atkal vienu "Crop circle"-cilveeki bija tiesi nofilmeejusi taa tapsanu !Vispaar vairaak un vairaak sliecos uz domaam,ka muus driiz apciemos "svesinieki"!Man noteikti nav bail no taa!Tiesi otraadi-buus inteesanti!Es noteikti nedomaaju,ka pasaule aizies bojaa,bet to ka buus loti lielas izmainas -ticu!Laiks jau tagad skrien aatraak...!Laika apstaakli loti izmainiijusies!Esmu gatava- visaam paarmainaam!
20.10.2012 19:07 |

Reitings 1854
vai neviens nelasa ko es rakstu, es esmu personīgi apskatījis attiecīgos dokumentus arhīvos un privātās kolekcijās. anti-bilderberga mītiņā vnk varēja uzzināt ko viņi tieši šobrīd plāno.
ietiektu arī paskatīties par bohemian grove, lai uzzinātu ar ko ietekmīgi cilvēki nodarbojas.

vienīgi pārmaiņas nav gaidāmas labas, lielāka daļa no mums tās visticamāk pat nepiedzīvos, ne tādēļ ka tās būs tālā nākotnē, bet tādēļ ka 90% cilvēku var tikt iznīcināti.
20.10.2012 19:45 |

Reitings 1854
kāds ievērtēja bohemian grove?

ja ne tad -> http://www.youtube.com/watch?v=FpKdSvwYsrE
21.10.2012 14:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits