Man gan tieši ir tā, ka pēdējā laikā, kad paēdu normāli pēctam man ir ļoti slikti, ka gribas ielikt divus pirkstus mutē un izvemt visu lai paliek labāk :(( Lieta tāda, ka man arī ir tā, ka pirms gulētiešanas vai mamma man vakarā pasaka "Eu, bet tu neko šodien neesi ēdusi" , un tad man tāds - oj, nopietni, kaut kas jāuzēd.. Sākās viss ar to, ka otrdien pirms braukšanas no Rīgas uz citu pilsētu stundas garumā, biju uzēdusi porciju ar pa-asu vistas gaļiņu un kartupeļus saldskābajā mērcē un tad man braucot bija tik nenormāli slikti, likās, ka tūlīt izvemšu pilnīgi visu, kas man kuņģī. Vakar braucot uz centru man arī bija tāda sajūta, jo pirms mikriņa brauciena es apēdu porciju griķus ar gaļiņu un tad mikriņā likās, ka galva vienkārši nenormāli smaga un, ka vairs nekad mūžā neēdīšu neko tādu tikai dārzeņus, augļus un dzeršu tikai ūdeni, nopietni, bija tāda sajūta. Un tagad arī pāris minūtes atpakaļ apēdu divas porcijas kellogsu ar pienu un nenormāli slikti palika, arī gribēju izvemties, lai labāk paliek, galvu nevarēju norm noturēt, aizgāju apgulties kādas 10 min un palika mazliet labāk... Nesaprotu kas par vainu..