Čaviņa! Šorīt piecēlos, aizgāju līdz wc, izgāju ārā un pēkšņi likās ka no sāpēm nokritīšu un nomiršu. Knapi uzgāju pa kāpnēm līdz istabai, iegūlos gultā un vnk bļāvu, jo sāpes bija nenormālas, tieši tāda sajūta ka kāds abortu taisītu, kaut gan man nekad aborts nav bijis. Bet nu traki. Dzīvoju mazā pilsētā, daktere man teica pagājšgad, ka ir urīnpūšļa iekaisums, dzēru dzērveņu tabetes, arī viņas izrakstītās, gāju vēl pēc tam pie ginekologa- rezultāts nekāds, nevar noteikt kas īsti par vainu. Šorīt dzēru 2 ibumetīnus, kad pārgāja vēlāk devos pierakstīties pie ģim. ārsta, bet tagad domāju, ka velti šeit ko gaidīt. Zinu, ka Rīgā draudzenes mamma pa 15 Ls privātajā klīnikā, ja nemaldos un uztaisija analīzes, viss čiki. Plus arī man mēnešreižu nav, tās sāpes nenormālas slikta dūša arī bija. Sākumā domāju, ka apendicīts, bet nu smagi aizdomas velk uz olnīcām. Jautājums: Kurā Rīgas privātklīnikā varētu apmeklēt ārstu pa sieviešu līniju, uztaisīt nepieciešamās analīzes/ sonogrāfiju un apmēram izmaksas varētu lūdzu kāda no pieredzes pastāstīt? Varat man rakstīt privāti. Bet lūdzu, tas man ir ļoti svarīgi.