ko darītu un iesāktu jūsu draugs?

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
sveikas ! Lieta sekojoša - aizvakar ar draudzeni nedaudz iedzērām šampi, draugam neko neteicu,ka iedzeram, pateicu, ka ejam gulēt.. Nevēlējos uztraukt viņu...pēc izdzertā šampja izdomājām,ka vajag aiziet līdz bāram tuvākajam..aizgājām,pasūtijām kokteiļus..pasēdējam izdzērām.tad spēlējām biljardu.. Piedzērusies nebiju .. Ne ar vienu neiepazinos, krāpt draugu logiski,ka nekrāpu.da pat cilvēku nebija tajā bārā !!! Atnācam no bāra , un es iegāju dr.lv ..5ocs no rīta...drusku paklausījos radio.un aizgājām gulēt...no rīta zvans no drauga - kur biji, ko darīji un ar ko.. No sākuma pateicu,ka iedzērām ar draudzeni.tad aizvilkāmies līdz bāram.. Draugs sāka mani reāli nodirst..ka es esmu mauka, ka gulēju un laizījos ar visiem.. Bet bļin nekā tāda nebija !!!!!!!! Es viņam to ieskaidrot nevaru..viņš netic man..tad piezvanīja un pateica man tik skarbus vārdus - pašla tu nah mauka ..piedzērās..pēc tam atbrauca pie manis un draudzenes uz dzīvokli.nodirsa mani.apdirsa..palika arī pa nakti pie manis...no rīta šodien atkal piedzērās, pateica, man tādus vārdus,ka atceroties tagad raudien nāk..nu es nezinu, kas būs tālāk..pats ir vairākas reizes ir braucis pie draugiem dzēris,atpūties..bet redz es tagad pēdējā mauka, ka aizgāju uz klubu bez viņa. Vēlos dzirdēt jūsu viedokli. Viss,es varu aizmirs par viņu? Varbūt kādai bijis tā pat? Un kā man pierādīt ,ka es nekrāpu viņu?
18.10.2012 15:07 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Tā kā tēmas jaut. ir ko darītu jūsu draugs, tad teikšu kā ir. Mans draugs šādos un līdzīgos gadījumos no rīta modina ar brokastīm un ieinteresēts klausās manā stāsta kā man gājis un vienmēr neaizmirst pateikt, ka ļoti priecājas par to, ka es atpūtos.
Esmu palikusi neplānoti svešā pilsētā ar citu puisi vienā viesnīcas numurā un draugam visu stāstu. Nav bijušas problēmas. Bet tēmas autorei ieteiktu aizdomāties kāpēc tāda tipa cilvēks, es atvainojos, deģenerāts, ir ar tevi kopā, iespējams, tev pašai ir jākļūst pieklājīgākai un sakarīgakai, citādi šāda tipa puiši tikai ar tevi tiksies, jo, piedod, bet neko labāku neesi pelnījusi par savu attieksmi pret sevi, draugu un dzīvi vispār.
18.10.2012 21:47 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Tas atgadina manu ex, tacu nebija pat tik traki, ka piedzeras "nodirs", paliek pa nakti atkal, no rita atkal "nodirs" un tad atkal piedzeras un "apdirs" :D
Brr esmu laimiga, ka tas dzives posms ir pagajis un roza brille ir nonemtas, un satiku cilveku, kurs paradija, ka taa var arii nebut, ka tas nav normali. Biju samilejusies un atteicos no izkalidem, no tusiniem, pat no draudzenem, kuras gaja tuseties, smekeja vai iedzera...
Tici man, Tu veletos but kopa ar cilveku ar kuru visa varetu dalities, no kura nebutu nekas jatur nosleepuma, kurs Tevi miletu tiesi tadu, kada esi un neko, neko neaizliegtu dzive! Ja ir milestiba, saskana, ciena, uzticiba, tad ne vienam, ne otram nebus velesanas krapt, melot utt.
Vins ir padsmitgadnieks vai ari vinam ir dzive kada trauma bijusi saij joma? Manejam iepriekseja meitene bija baigi laidusi pa kreisi ejot tuseties, tadel mani loti parspileti kontroleja.
19.10.2012 01:51 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Man bija viens tāds maita pārs gadus, ar kuru arī nevarēju aiziet ar draudzeni pasēdēt lai es arī nebūtu maita pēdējā..tā arī bija-tu mauka, gan jau nocopēji kārtējo ārzemnieku un nopisies kautkur. nu kas par marazmu..reāli nebija nekad bijis kas tāds, kā dēļ nāktos sēdēt domāt ko gan es tur šoreiz daru klubā...beigās jau neizturēju un gribējās nokrāpt ja jau tā..tāpat nodirsīs...izdarīju ...nu pareizāk nolaidu ar čali un zini, jutos labi..aizgāju no viņa un ar to citu čali par to pasmejamies ..life goes up
19.10.2012 02:44 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
hush, tas ir tas pats calis...?
19.10.2012 05:09 |

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
evijak-nē nē
19.10.2012 06:47 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
heh, sen sen bija arī mums tāds gadījums ar draugu, ka es ķip aizgāju gulēt, bet tai pašā laikā lustējos tālāk, lai gan viņš arī pats tai vakarā tusējās, bet man to godīgi pateica. protams, beigās atzinos un ui, viņš bija pa ne pa jokam dusmīgs - teica, ka varēju pateikt, ka es gribu atpūsties un viņš būtu licies mierā. un bez tur kaut kādiem apvainojumiem, ka esmu m***a, vienīgais, ko teica, ka laikam nevienai nevar uzticēties līdz galam. atvainojos viņam daudz reižu, pēc tam nomierinājās un bija atkal pa vecam. vēlāk viņš pats uzkāpa uz grābekļa, ka samelojās man, ka gulēt vietā aizgājis tusēt, bet pārradās ar zilām acīm :D (he he, tā viņam bija mācība par melošanu) un tad jau es nekādas scēnas netaisīju, tikai smējos, jo pati ar līdzīgas muļķības sastrādāju :D kopš tā laika vairs nav tādas melošanas bijis :) nu neesam abi arī eņģelīši, taču iztiekam bez riebīgiem apvainojumiem, kas tieši ir tas, kas tās attiecības grauj. abi mācamies daudz un daudz mūsu attiecībās pieslīpēties un tusiņu vietā labāk izvēlamies citādāk interesanti pavadīt laiku.
19.10.2012 09:09 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Mjāā, es ceru, ka tas viss ir izdomājums, tiešām.
pašla tu nah mauka
nu kā var tā pateikt? Ak jel, vienkārši iedomājos KĀDS viņš ir, manā iztēlē šādi tipi staigā treniņtērpos, strādā stroikā un un savu draudzeni pasauc tā - eu, sieviete, atnes alu!! Vienkārši pretīgi un vēl pretīgāk, ka sieviete var sevi tik ļoti necienīt un būt ar tādu lopu kopā. Tas viss ir murgs, sākot ar situāciju un beidzot ar izteiksmes līdzekļiem.
19.10.2012 11:35 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Secinājums - mazāk jāsēž draugos.

+ :D
19.10.2012 11:58 |

Reitings 250
Reģ: 11.01.2012
Nu man liekas jus saderiet,spriezot pec tavas leksikas :D
19.10.2012 12:15 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
Nevajadzēja tev viņam melot, ka ej gulēt, bet neuzskatu arī ka tavs draugs ir normāls, ja savai meitenei atļaujas teikt tik rupjus vārdus.
19.10.2012 12:30 |

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Es viņam SADIRSU, viņš mani APDIRSA, pēc tam atkal NODIRSA, tad es viņam pretī DIRSU. Jopcik, kādā atejā jūs tur dzīvojat?

tā smējos par šito :D
19.10.2012 13:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
ED-es arii par to ,cik varianti vaardam DIRST!:DAtceros ,ka mans amerikaanu radinieks prasiija ,lai iemaacu vinam vienu latviesu lamu vaardu-teicu ,ka mums nemaz tik daudz to nav-vairaak krievu...tomeer pateicu tiesi so suliigo vaardu!Vinam tik interesanti iznaaca atkaartot-taa miili!Nemaz neizklausijaas peec lamu vaarda!:D
19.10.2012 18:25 |

Reitings 22
Reģ: 19.10.2012
da poh++ vinu,ja jau tik gudrs lai staiga pimp+ gaisa,you tikmer pa klubiem shaujies un viss tip top;)
19.10.2012 18:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits