A es tieši gribētu sev Note, jo manuprāt, jo lielāks telefons, jo labāk. :) Vismaz daļēji aizvieto planšetdatoru, jo planšetdators man nav vajadzīgs, es to ikdienā neizmantotu, taču reizēm telefonā prasās lai ekrāns ir cik nu liels vispār tas var būt.
Atbildot uz krāsa jautājumu - izmantoju Twitterim, FB un tas laikam arī viss. :D Kad tiku pie sava pirmā smārtfona pirms kāda 1.5 gada, tad piebāzu pilnu telefonu ar visādām aplikācijām, bet galu galā izrādījās, ka neko neizmantoju. Ā, nu varbūt vienīgi bija tāda forša diētas aplikācija, kas ieteica visādus vingrojumus. :D No kādām 30 aplikācijām manā jaunajā telefonā šobrīd gandrīz nekas nav palicis un neprasās arī.
Par to zīmēšanos gan ir tā, ka katrs otrais pērk gan iPhone, gan Samsung Galaxy S tāpēc, ka var atļauties. Pēdējā laikā ir gadījies sastapt vairākus cilvēkus, kuriem ir gan savs bizness, gan nav problēmu nopirkt šos telefonus un viņi tos arī ir nopirkuši, bet nejēdz pat tik daudz, kā to, ka e-pastus var saņemt telefonā, nevis datorā. Tādiem cilvēkiem, manuprāt, vajag Nokia 3310. :)