Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Runāšana miegā

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Labdien! :)
Ķeršos uzreiz pie lietas. Tātad, pagājusī nedēļa man bija samērā stresaina, daudz darba, daudz pienākumu, īstenībā vēl aizvien jūtos nogurusi no tā visa. Emocijas bija tikai tās labākās, bet to bija tiešām ļoti daudz.
Tad nu tagad, kad viss ir beidzies, man ir ļoti slikts miegs un es runāju naktīs. Smieklīgi jau ir, bet mani tas uztrauc, jo neesmu izgulējusies, jo, muldot visu nakti, nevar paspēt pagulēt kārtīgi. :D Arī mans vīrietis nevar normāli pagulēt.
Tas tiešām varētu būt no pagājušās nedēļas piedzīvojumiem? Cik tas ātri varētu pāriet? Nekad iepriekš tā īpaši neesmu miegā runājusi, bet šonakt, draugs teica, ka pa pat esmu sēdējusi gultā sēdus un runājusi.
Kā ar jums, miegā runājat? Kā to vispār var novērst, ja miegā veselais saprāts tik un tā nedarbojas?
17.10.2012 13:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu, ja tas atkārtojas bieži, tad jāvēršas pie psihoterapeita vismaz.
tagad varbūt vakarā padzer nomierinošas tējas un pirms gulētiešanas nedomā par to visu, kas notika. centies atslābināties.
17.10.2012 13:28 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
varbūt kāda nervus nomierinoša tēja jāiedzer? Manam vīrietim arī stresains darba pilns laiks tagad, vienu nakti viņš tik cītīgi runāja un pat ar rokām žestikulēja.. :( Žēl man viņa, jo zinu, ka pārguris, pārāk daudz visa un miegs par maz..
17.10.2012 13:29 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Karsta vanna nevarētu līdzēt? Tā arī nomierina.. ar kādu smaržīgu, nomierinošu burbuļbumbu. :)
17.10.2012 13:30 |

Reitings 473
Pašlaik jau viss ir mierīgi, viss ierastajās ikdienas sliedēs, vakarus arī pavadu it kā mierīgi, pa dienu arī nekādu stresu nav, pagājuš nedēļu vienkārši sanāca ļoti ļoti daudz darāmā un stresa..
Pirms miega vakardien lasīju grāmatu, arī nekādu baigi trako. Bet pa nakti pat esot runājusi angliski, stāstījusi kaut kādu virzienu, kur kaut kam ir jāiet.. Nu kādā sakarā? :D
17.10.2012 13:38 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Hehe, man arī ir gadijies, ka runāju un staigāju miegā.
Ir bijis ,ka naktī pie manis atnāk draudzene, sastīdējusies ar puisi, es ielaižu viņu iekšā, pati eju tālāk gulēt. No rīta piecēlos un biju šokā, nobijos, ka viņa otrā istabā gulēja. Biju nesaprašanā kā viņa tika iekšā! A es pati ielaidusi un vēl sēdēju un runāju ar viņu :D
Neko neatceros!
17.10.2012 13:42 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Man šķiet, ka ir cilvēki, kas runā miegā un ir tādi kas nerunā.
Es pati nerunāju, bet mēdzu smieties. :D
Man ir draudzene, kas miegā runā. Kad kopā dzīvojām kojās, pa nakti no viņas varēja dzirdēt to, ko viņa pa dienu neteiktu nekad, parasti atklājās, kuri puiši viņai patīk un sarunas, kas starp viņiem bijušas. Jā, bija jautri :D
17.10.2012 13:46 |

Reitings 473
Tā kā man pagājušajā nedēļāsanāca darbā sadarboties ar ārzemniekiem, visu darba lieku runāju angliski. Tagad arī miegā angliski visu laiku kaut ko mēģinu kādam ieskaidrot. Draugs jau mazliet smejas par mani, es pilnīgi viņu saprotu, bet nu tas jau sāk palikt nopietni, es uztraucos. Saprastu, ja tā būtu pirmo nakti pēc tā visa, bet nu, ir jau pagājušas gadrīz 5 dienas un katru nakti es aktīvi miegā sarunājos ar kādu.
Tas varbūt pāries tad, kad tas emocionālais pacilājums pāries?
17.10.2012 13:51 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Mans draugs kādreiz mēdza šļurināt ( šļur šļur teikt) sasprindzināt pirkstus un raustīties. Teikšu godīgi - man bija nenormāli bail tajās reizēs. Likās, ka kāds nelabais viņā iemiesojies. :( Kopš nomainījām gultu, tas vairs nav bijiis.

Bet mēdzam abi runāties pa nakti, pa miegam savā starpā. Vienreiz pat runājāmies, kad istabā gulēja vēl kādi 7 cilvēki. :D
17.10.2012 15:14 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Mans draugs nespēj atslābt no darba un bieži vien naktīs runā un kliedz uz mani. Tad man nāk smiekls, bet šis vēl uz mani kliedz:"Ko tu man te ļečī, Kārli?" :D
es tik sagrābju viņu un ietūku sev azotē, apskauju un tad jau ir miers.
17.10.2012 15:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!