Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

aaaa... ko darīt, lai biezzupa būtu biezāka?

 
Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Tātad pirmo reizi taisu ķirbju biezzupu, viss izvārijās, neko nekāsu, jo izskatījas, ka tur tāda šķidruma ļoti maz...
vai ja es pielikšu kausēto sieru, vai tad man uzlabos konsistence?
Nav jau tā, ka vispār šķidra, bet nu vajag būt biezākai :D

ceru,ka kāda saprata, ko gribu :D
16.10.2012 15:19 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Uzlabos,un garsu ari. Bliez tik klat.
16.10.2012 15:21 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
var kādu karoti miltu pielikt
16.10.2012 15:21 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vel var parastajiem miltiem iebiezināt, samaisi miltus ar ūdeni un tad lēnām, maisot lej klāt.


vai ari Dzirnavnieka sauso Kartupeļu biezputru. Nedaudz pieber un zupai vajadzīgā konsistence gatava.
16.10.2012 15:23 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Nu, jā, es ķirbju biezzupai parasti lieku kausēto sieru klāt. Ne tikai konsistence labāka, bet pati zupa tāda tumīgāka un garša labāka.
Kā arī, ja vēl ir par šķidru, drusku miltus iemaisi aukstā ūdenī un tad to miltūdeni lēnām iejauc zupā.
16.10.2012 15:24 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S. Lai garsiga butu es liktu kauseto sieru, ja vel biezaku gribas divus sierus.
16.10.2012 15:24 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
biezzupām, manuprāt, ir pieņemts likt klāt kausēto sieru..
vari likt arī izšķīdinātus miltus ūdenī, bet rēķinies ar to, ka būs tā miltu garša. to nosist nost vari droši vien ar krējumu
16.10.2012 15:25 |
 
Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Sany Tu doma skabo krējumu?

ārprāts, ko gan es darītu bez cosmo meičām :D
16.10.2012 15:33 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
_buciite_,
saldais krējums arī iebiezina btw. tikai tam ir nedaudz jāpavārās.
16.10.2012 15:34 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
es neieteiktu likt klāt ne miltus, ne kausēto sieru, pasarg dies.. garšu noēd nost kā reizi, ne pastiprina... biezzupai ir jābūt minimāli bet škidrai, citādi tā zaudē statusu zupa. Ja gribas krēmīgāku, tad vari pielikt mazliet saldo krējumu, bet jārēķinās, ka arī garšvielas ir jāpieliek vairāk, lai ir spēcīgāka garša, jo saldais krējums padara garšu maigāku.
16.10.2012 15:36 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
 
Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
es biezzupām bišķiņ šauju klāt kukurūzas cieti, bet ne visām vajag ;)
16.10.2012 15:48 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
buciite- laikam jau, ka saldo krējumu. bet, jā jāgaršo tev pēc tam viņa vēlreiz, jo jebkurš krējums noņem nost garšaugu-garšvielu stiprumu. nezinu, man pašai saldais krējums ne visai. bet, vai es skābo mēģinātu-nu diez vai
16.10.2012 15:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits