Nu, es visām te neatskaitīšos, visas man te uzklupušas :D Bet, varu vien pateikt par to humoru. Ir divas būtiskas lietas. Es piekrītu, ka reizēm meitenes tiešām atrod precīzus jokus, ka var tiešām pasmieties, bet diemžēl nu jau viņas ir pārkāpušas divas būtiskas robežas. Pirmkārt, reizēm diskusijās pavīd šo meiteņu privātais čatiņš, ko tik pat labi varētu veikt privāti, ne publiski, jo tas reizēm apkārtējiem liek justies liekiem. Un otrkārt joki ir joki, bet tiklīdz tie pārkāpj kaut kādu robežu, tie kļūst slimīgi un pat apgrūtinoši apkārtējiem. Cilvēkam dzīvē ir jājūt robeža, ne tikai humuora ziņā. Mēs diemžēl pārāk daudz pārkāpjam robežas ikdienā visās jomās.
Un es varētu nosaukt ļoti daudz meitenes, kuras man ļoti patīk. Nav tā, ka man viss kaitina. Te tiešām ir daudz foršu un sakarīgu meiteņu, un tieši tāpēc es esmu šeit vēl, jo reizēm te tiešām ir ļoti saturīgas diskusijas. Nez kāpēc, tieši šīs sakarīgās meitenes šobrīd šajā diskusijā neizsakās. Un, pareizi dara. Starp citu šīs diskusijas jēga nebija kādu nomelnot, bet vienkārši palūgt šīs meitenes, veidot savas diskusijas, nevis "izcūkot" pārējo meiteņu diskusijas. Nu kaut vai, diskusija par "foršajiem puišiem". Lūk, jums konkrēts piemērs..To lasīju ar prieku pirmajās lapās, kaut gan ne ar visām meitenēm man tur sakrita viedoklis, bet tiklīdz parādījās šajā diskusijā šīs "izvirtules", tā kļuva nebaudāma un "normālās" meitenes arī nez kāpēc vairs nepiedalījās diskusijā. Vienkārši žēl, ka tiek izcūkotas saturīgas un interesantas diskusijas.