Manis pēc kaut vai Titānikā iepērkas - forša meitene izskatās. Un izvēlētās receptes arī interesantas - nav tāda nūģīga karbonāžu stumšana! Un miteklis smuks :)
Jūs tik interesanti rakstat,ka noteikti Tv3play nočekošu to meičuku!:) kas zina, varbūt, pa šo laiku,ja tiešām viņa tā pati no Cosmo,tad pati uzrakstīs:D
Jā, dzīvoklis tiešām skaists. Man varbūt tā bilžu siena nevisai, bet gaume jau katram dažāda....varbūt ja tās būtu manas bildes, radu, draugu utt....varbūt patiktu. Bet svešas....hmmm laikam nē!
ši dzīvo Ikšķilē ,tātad nav no tās Cosmo diskusijas. :D
Bet vispār man arī šis ir piemeties- ja redzu kādu meiteni un viņai kaut kas ir no ebay aprunātās diskusijas ,uzreiz pirmā doma, ka no Cosmo :D
Ībeju nepārzinu tāpēc neievēroju, bet zinātnieka stulbās piezīmes par fotogrāfēšanu gan besīja. Atradies jefiņš no augstiem plauktiem. Nesaproti, tad stāvi klusu, nevis dirsies beztēmā.
Te parādās pārpratums.
Nekaunos, es pat lepojos, ka atrodu kko lētāku un izdevīgāku utt. Vnk, kad ieraugu kādam ko tādu, ko šeit apspriežam, ielinkojam utt....iedomājos, ka tā ir cosmo meitene. Un nekas slikts te nav teikts.