Naids, no nepazīstamu cilvēku puses.

Reitings 44
Reģ: 15.10.2012
Čau meitenes, :)

Man šodien ir ļoti nepatīkama problēma, un šī problēma mani sagrauj, pazemo un atkal izsper uz nepareizā ceļa.
Cik man tas ir apnicis, un kā es ievelku elpu, jo viss itkā būtu pagājis - vēsture atkārtojās man, pašā negaidītākajā brīdi. Es ceru uz jūsu atsaucību, jo situācija kas man salikusies , ir tikai un vienīgi nesapratne starp sievietiem, divām un vairāk. Domāju, ka vismaz daļai būs kas sakāms.

Līdz 9. klasei pirmajā skolā, jau nācās rēķināties ar drastisku, nežēlīgu atieksmi no vecāku, jaunāku un mana vecuma meiteņu puses. Pilnīgi nepazīstamu, vienā skolā mācamies, bet ne es zinu kas tās ir, ne mani interesē. Nekad neiesaistījos intrigās, bet vienmēr kļuvu par intrigu nepamatotu, upuri. Man nepatīk sevi dēvēt par upuri, es tāda arī neesmu, jo esmu apņēmusi cīnīties.
Varu galvu likt, zvērēt, ka nekad neesmu apzināti mēģinājusi pievērst apkārtējo uzmanību, un vispār, jau no mazajām klasēm, vairāk uzturējos savā, nelielajā draugu lokā. Skolu vienmēr esmu uztvērusi kā iestādi kur iet mācīties, bet apstākļi man nav ļāvuši pilnvērtigi mācīties. Mani patstāvīgi trenkā, par ārišķībām, par īpašībām. Sievietes.
Meklēju problēmu sevī. Tiktālu, ka izmocījos līdz anoreksijai.
Esmu vidusskolā, pēdējā klasē uz doto brīdi. Skolu pēc 9, klases mainīju, ar domu, ka viss mainīsies. Jā, sacerējos. Vairāk es sevi negrasos vainot. Jo neredzu iemeslus kā es būtu kādam sagandējusi dzīvi. Bet tagat situācija ir nopietna, meitene mani neieredz, vārdu es viņai uzzināju nesen, par viņas asajiem vārdiem uzzināju no apkārtējiem, jo nekad nemanīju viņu vispār. Iemesls riebumam pret mani sekojošs, man ir uzpūstas lūpas un briesmīgs paskats un vsipār es esmu baigā kuce. Tagat ir sakūdītas arī viņas draudzenes, kuras mani meklē rokā katru dienu, pat tagat, kad esmu mājās. Katru reizi kā satieku, tieku nomelnota, viņa man izsaka draudus.
Domāju, kur man vērsties, jo es vēlos lai tādus cilvēkus sauc pie atbildības. Vai likums, vai arī pārrunas ar psihologu un pedagogiem.
Tikai es nespēju izlemt, ka man rīkoties labāk. Atklāti sakot, man ir bailes, par to, ka viņa atriebsies divkārši, ja panakšu to, ka viņu no skolas izslēdz, bet sadzīvot ar to veselu gadu, es nevēlos. Ko jūs man varat ieteikt?
15.10.2012 14:32 |

Reitings 44
aiaiaia.

1) Sākummā, pirmo pusgadu, laidu gar ausi. Meitenes teica, ka ir tāda parādība, vēlāk pati to sāku novērot, kad man parādija kura tā ir, un kad pati ejot caur veikaliem dzirdēju '' ai reku tā tur bl blaa'' nu tas vēl pagaidām bernudārzs kas mani tikai uzjautrināja, un netraucēja. Tad vēl tas bija sarunu līmenī
2) Jau šogad, kad viss tas turpinājās, laipni,korekti apjautājos, vai ir kas tāds, kas viņu sāpinājis, vai esam ko nesadalījušas - protams viņu tas satracināja, un tagat katrā reizē kad viņu satieku, publiskā pazemošana ar vārdiem ir progresējusi, tas notiek visur. Tam vēlāk pievienojās draudi, SKATOTIES MAN ACĪS, nevis kāds man to pateicis, vēlāk man klasesbeidri jautāja, kāpēc šī meitene ir tik ļoti ieinteresēta kā mani atrast internetā u.t.t jo visi jau tika iztaujāti, tagat kad manis nav skolā viņas katru starbrīdi vazājas gar kabinetiem kur manai klasei notiek stundas un meklē rokās. Pati arī skolā esot, redzēju viņas staigājot apkārt. Pagaidām vēl mani neviens na klopējis, bet es negribu arī gaidīt kad kas tāds notiks :)

Tātad draudus dzirdu pati, pazemo viņa mani katru reizi kā satieku, uzkūdījusi vina ir vēl 10 tādas pašas trakās, kas mēģina mani izzvejot, kādiem nolūkiem, es vēl neatklāju.
15.10.2012 16:16 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vnk ignore! ja iespringsi, un meginasi baigi ko risinat, tad sagadasi baudu tiem tur, jo tads jau ari ir vinu merkis!
tu pelni vai nu labas atz, esi loti skaista vai kautkadigi atskiriga...tapec ta!
15.10.2012 16:18 |

Reitings 44
NU bet kapēēc? Es nesaprotu, tad varbūt sanāk, ka man nospļauties uz to, ka mani grib iemīķņāt zemē un vēl un vēl?
Es protams esmu sazinajusies ar advokātu :D un viņas pārkapumi starpcitu, nav diezko mazi.
Cilvēka goda un pašcieņas aizskaršana ir viens, cilvēka izsekošana jeb brīvības apspiešana ir divi un draudēšana ir trīs. Par to, es skaidri zinu ka var būt nepatikšanas. Pietam, ja man ir vairāki liecinieki un faktiski pierādijumi. :)
15.10.2012 16:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es protams esmu sazinajusies ar advokātu un viņas pārkapumi starpcitu, nav diezko mazi.

Beidz murgot. Mani ar sāc Tu tracināt mazliet. Ko var dzīt sviestu.:D
15.10.2012 16:22 |

Reitings 27552
pašcieņas aizskaršana ir viens, cilvēka izsekošana jeb brīvības apspiešana ir divi un draudēšana ir trīs

Tu normāla maz esi? Izsekošana skolas gaiteņos-Laaaaabs :D Vai apskatišana draugos? Kas ir publisks portāls? :D Nav Tu riktīga.:D
15.10.2012 16:24 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Ziniet, esmu sieviete 24 gadu vecumā,bet izskatos jaunāka un manā pilsētā man iet sīkā garām,kurai nav vairāk par 17 gadiem un skatās uz mani un saka savai draudzenītei:"Man šitā besij" un es gandrīz parāvu uz mutes,jo...es to sīko urlu nemaz nezinu un tas,ka tādas sīkās atļaujas mutes brūķēt, vēl acīs ksatoties dirsināt svešu cilvēku. Nu un cik veca es izskatos?
pagāja garām un nespēju novaldīties - un attiecu,ka mūsu nepatika ir apbusēja, bet lai savas antipātijas patur pie sevis, citādāk nākmrei viņa garām man nepaies.
Rezumē - cik tie sīkie ir izlaisti un ti daudz ko atļaujas. Es tikai varu šausmināties iedomājoties,kādā valodā viņi mājās runā ar vecākiem.
Drausmīga tā jaunatne aug. Drausmīga..

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Paldies beidzot par izsmeljosho atbildi! Kaa risinaat sekas - nespeeshu ieteikt (bet par advokaatu un policiju, manupraat, smiekliigi), bet ko jau teicu pirmajaa lapaspusee - ja tu negribi, lai shaadas situaacijas atkaartojas jaunaa videe, tad apskaties uz sevi kritiski un padomaa, kas nav labs tevii iekshaa. Taa uzreiz varu pateikt vismaz vienu lietu - no siikumiem taisi traci (paareja no tava 1. uz 2. punktu, ko tu pati (!) iesaaki). Iedomaajies, ka tu ar draudzeni pasmejies savaa kompaanijaa par kaadu meiteni - jaa, ljauni, bet tie ir juusu kaut kaadi ieksheejie joki. Peekshnji taa meitene pati uzrodas (kaut tu vinjai neko aciis neteici un netrauceeji dziivot) un saak piekasiities. Nu, vai tev nebuutu pretreakcija, rupji izsakoties, uzdirst vinjai kaut ko?

Katraa zinjaa veiksmi probleemas risinaashanaa!

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
FCUKK, nu tak sazinies un risini situāciju, ko no mums gribi? Pati vainīga, ja jau otrā skolā atkārtojas vecā dziesma, mazāk visādas "GG"un "Pretty Little Liars" jāskatās. Mūsu laikos topā bija meksikāņu seriāli - meitenes uzvedās tā, tagad jauniešiem modē cits, attiecīgi arī uzvedas.
15.10.2012 16:25 |

Reitings 44
Tādā gadījumā, es arī vairāk neko nejautāšu. Paldies, arī tiem, kas mani izlaboja un lika paskatīties no citas puses. :)
15.10.2012 16:25 |

Reitings 27552
Par goda un cieņas aizskaršanu visbiežāk tiesājas tie, kuriem nekad nav bijis ne viens, ne otrs. :D
15.10.2012 16:26 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
mei4uks, tas man lika atcerēties vienu situāciju, ko pati piedzīvoju pirms kāda gada. Sanāca nokļūt vienā pirtī, kur kompānija beigās nolasījās ne tāda jaukākā (nu vismaz daži cilvēki). Jā, es arī izskatos jaunāka par saviem 25 gadiem, bet, kad man viena tās kompānijas sīkā (ap 16) pateica, "viena te dabūs pa muti" (skatoties uz mani), arī biju šokā. Beigās parunājām normāli, meitene tāda bravūrīga, bet iekšēji naiva un nedroša man šķita, beigās, kad atvadījāmies, šī man pateica, ka es esot ļoti skaista un viņai skauž :D
Un autore, varbūt vnk tām meitenēm skauž Tavs izskats, tāpēctāda attieksme?
15.10.2012 16:32 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
"viena te dabūs pa muti"

nu, moins! :D ko tad tādu pateici? :D
15.10.2012 16:36 |

10 gadi
Reitings 6339
Nē, es vispār neko neteicu:D Ienāca pa durvīm tāda pontīga sīkā un tikai paskatoties uz mani tā izteicās :D
15.10.2012 16:38 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Zinu, ka manā klasē bija līdzīga situāciju tikai ar draudešanu viena otrai, līdz viena meitene ar izprintētām vēstulēm aizgāja pie skolas sociālā pedagoga un viss tika atrisināts.
15.10.2012 16:38 |

10 gadi
Reitings 6339
...un bija kopā ar vēl divām draudzenēm, varbūt tā gribēja parādīt savu krutumu, ka spēj ko tādu pateikt svešai meitenei (man).
15.10.2012 16:39 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Mežāze - tu vismaz atrisināji situāciju. Tagad es katru reizi braucot garām tām sīcēm pilnīgi redzu viņu skatienus. Tā vien prasās notriekt n pateikt - UPs.
15.10.2012 16:40 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
nu, malaģoš! vājprāts, vispār skumji.
15.10.2012 16:41 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
"viena te dabūs pa muti"

:D :D :D Nesāki smieties? Ja man būtu 25 un sveša 16 gadīga meitene to pateiktu, es man liekas nostāvēt aiz smiekliem nespētu.
15.10.2012 16:41 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
hahaha es tai sīkajai būtu skaļi iesmējusi sejā un iedevusi bārbiju :D
15.10.2012 16:44 |

10 gadi
Reitings 6339
Nē, pirmais man bija tāds kā šoks "Kādā sakarā, kas notiek"? :D Jo nu pati tajā vecumā tā neuzvedos, bet tagad jau jaunatnei viss atļauts :D
15.10.2012 16:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!