Naids, no nepazīstamu cilvēku puses.

Reitings 44
Reģ: 15.10.2012
Čau meitenes, :)

Man šodien ir ļoti nepatīkama problēma, un šī problēma mani sagrauj, pazemo un atkal izsper uz nepareizā ceļa.
Cik man tas ir apnicis, un kā es ievelku elpu, jo viss itkā būtu pagājis - vēsture atkārtojās man, pašā negaidītākajā brīdi. Es ceru uz jūsu atsaucību, jo situācija kas man salikusies , ir tikai un vienīgi nesapratne starp sievietiem, divām un vairāk. Domāju, ka vismaz daļai būs kas sakāms.

Līdz 9. klasei pirmajā skolā, jau nācās rēķināties ar drastisku, nežēlīgu atieksmi no vecāku, jaunāku un mana vecuma meiteņu puses. Pilnīgi nepazīstamu, vienā skolā mācamies, bet ne es zinu kas tās ir, ne mani interesē. Nekad neiesaistījos intrigās, bet vienmēr kļuvu par intrigu nepamatotu, upuri. Man nepatīk sevi dēvēt par upuri, es tāda arī neesmu, jo esmu apņēmusi cīnīties.
Varu galvu likt, zvērēt, ka nekad neesmu apzināti mēģinājusi pievērst apkārtējo uzmanību, un vispār, jau no mazajām klasēm, vairāk uzturējos savā, nelielajā draugu lokā. Skolu vienmēr esmu uztvērusi kā iestādi kur iet mācīties, bet apstākļi man nav ļāvuši pilnvērtigi mācīties. Mani patstāvīgi trenkā, par ārišķībām, par īpašībām. Sievietes.
Meklēju problēmu sevī. Tiktālu, ka izmocījos līdz anoreksijai.
Esmu vidusskolā, pēdējā klasē uz doto brīdi. Skolu pēc 9, klases mainīju, ar domu, ka viss mainīsies. Jā, sacerējos. Vairāk es sevi negrasos vainot. Jo neredzu iemeslus kā es būtu kādam sagandējusi dzīvi. Bet tagat situācija ir nopietna, meitene mani neieredz, vārdu es viņai uzzināju nesen, par viņas asajiem vārdiem uzzināju no apkārtējiem, jo nekad nemanīju viņu vispār. Iemesls riebumam pret mani sekojošs, man ir uzpūstas lūpas un briesmīgs paskats un vsipār es esmu baigā kuce. Tagat ir sakūdītas arī viņas draudzenes, kuras mani meklē rokā katru dienu, pat tagat, kad esmu mājās. Katru reizi kā satieku, tieku nomelnota, viņa man izsaka draudus.
Domāju, kur man vērsties, jo es vēlos lai tādus cilvēkus sauc pie atbildības. Vai likums, vai arī pārrunas ar psihologu un pedagogiem.
Tikai es nespēju izlemt, ka man rīkoties labāk. Atklāti sakot, man ir bailes, par to, ka viņa atriebsies divkārši, ja panakšu to, ka viņu no skolas izslēdz, bet sadzīvot ar to veselu gadu, es nevēlos. Ko jūs man varat ieteikt?
15.10.2012 14:32 |

Reitings 46
Reģ: 06.07.2012
Libra - ne par tēmu, bet tā puiša vārds nesākas uz I? :D
15.10.2012 15:17 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ejot ar viņu kauties, tu tikai parādīsi, ka pati esi tieši tāda pati kā viņa.
15.10.2012 15:18 |

Reitings 7143
Ena, nē :)
15.10.2012 15:18 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Skolotāju iesaistīšana :D Visu mūžu atcerēšos, kā man ar pildspalvu iedūra mugurā un bioloģijas skolotāja izlikās, ka viss klasē ir labi. Un nekad neaizmirsīšu klases audzinātāju, kura arī bija ļoti ieinteresēta. Es ļoti labi ar šodienas prātu sapratu, kāpēc viņas izlikās, ka viss ir labi - nebija spēka pašām tikt ar to visu galā. No psihologiem būs ieteikums visu ignorēt un laist gar ausīm, jo "tu stāvi tam visam pāri", tikpat labi uzreiz var mesties zem mašīnas :D
15.10.2012 15:20 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Pamatskola gāja kā pa celniem.Es redzu esmu emocionāls cilvēks, kas ņem daudz ko pierē, ilgi nepārdzīvoju, bet nu tomēr.Ir man vārds, kuram var pierīmēt atskaņas un ar to pilnīgi pietika.
Līdz pat 9.klasei es tā līdz galam nevarēju atkratīties no tās iesaukas.Mācos vēl tagad +- ar tiem pašiem cilvēkiem, bet nu tagad tas viss ir kaut kā mierīgi pašķibējis.Bet nu raksturs man arī ir pamainījies.Ja pamatskolā es stāvēju klusu un neteicu neko,vienkārši ignorēju, tad tagad, ja kāds izsaka ko stulbu māku pateikt ko stipru pretī.Bet es nelamājos.Vajag atrast vājo vietu, kur varbūt iet nedaudz pat pāri ētikas normām, bet tas katrā gadījumā būs 100x aizskarošāk nekā vienkārši pateikt ''kuce''. Stāvēt klusu es gan neieteiktu.Tev vairs nav runa, ka skolā aizskar, bet ja pat stalkero tad nu gan.Skolas vadību iesaistīt tomēr neieteiktu.Pietam, galu galā, nav nemaz tik daudz palicis līdz maijam.Esmu optimiste, jā :D
15.10.2012 15:21 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Tiešām. Izskatās,ka tev vislabāksi variants būtu sēdēt klases stūrītī un raudāt,jo , acīmredzot, neko pasākt tu reāli neesi spējīga.
15.10.2012 15:21 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu nemāku es rakstīt :D
15.10.2012 15:22 |

Reitings 44
Nu, es neņēmu vērā pirmo pusgadu, jo dzirdēju tikai no draudzenēm, ka ir tāda viena kas mani nepārtraukti apceļ. Bet es domāju, man ta kas, lai jau pati ar sevīm ņemās. Bet šogad, viņa nāk un acīs saka, kad es viņai jautāju vai tiešām viņa nekad neliksies mierā un vai es kaut ko nezinu, viņa man draudz sadot pa muti :D sakumā es pasmējos. bet tagat, draudzenes raksta, ka šī taujā visus kursabiedrus, kā mani atrast internetā un kopumā, uzsūtijusi savas trakās draudzenes un tās vazājas gar kabinetiem gaida kad es paspīdēšu ārā.
Tākā nē, es būtu laimīgi, ja būtu tikai sadomājusi pati, vis šo sižeto, aiz neko darī :D ahahh.

Nē, paties, viņa nāks virsū ar 10 meitenēm, stipri lielākām par mani, tāpēc, es domāju par citiem līdzekļiem.

A ko klasesbiedri? Tas ir baigi viņu interesēs?

Reitings 287
Reģ: 26.08.2012
Fcukk_Es saprotu Tevi-mūsdienās tā ir liela, liela problēma, mums arī klase bija krutajos, atstumtajos un nūģos.
Vnk uzliec mīksto, kpc tu ņem to pie sirds, lai tās cacas turpina tādā garā, varēs pēc tam pa 150. ls mēsnesī Maximā strādāt.:D
Neievēro viņas, ignorē viņām apniks.:)

Reitings 7143
Nu atradīs tevi internetā un kas notiks? Nu sagaidīs tevi viņas draudzenes pie kabineta un? Pateiks, ka esi stulbene? Nu pateiks, tu pagriezīsies un aiziesi. Tevi ļoti interesē, ko viņas par tevi domā?
15.10.2012 15:24 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Vai tik kāda no tavām draudzenēm, kas tik labi pienes ziņas, nenes tās viņai arī? Turklāt piepušķojot vēl bonusā.

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
FCUKK - izskatās,ka tev mazāk jāklausās,ko tava draudzene tev stāsta.:D Ja par tevi neviens nepastāvētu, pat tās tavas draudzenes,kas tevi apgādāt ar info, tad tiešām jāsāk domāt,kas tur pat "zvēru" esi pati un ko tu ziemā ēd.

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man izskatās, ka tev ir nopietns uzmanības trūkums. pieļauju, ka ar savu svaru, kurš nebūt nav normāls un tādam nevajadzētu būt, centies pievērst uzmanību ;) un iespējams, esi agresīva, jo ir tāds fenomens, ka agresiju var sajust... un parasti tie, pret kuriem ir vērsta agresija, paši ir agresīvi. koncentrējies uz citām lietām, nevis, kā nodarīt pāri, kā atmaksāt tiem, kas tevi aizskar...
15.10.2012 15:25 |

Reitings 44
MURR MURR

Es domāju par iesniegumu, bet redzkur viedokļi dalās.
Daļa saka, ka tā būs vēl sliktāk.
Bet šī nav nekāda nenopietnā lieta, kam var pieet tik vienkārši. Tas viss ir jāizdoma kārtīgi un tāpēc es jautaju un izlasu katru viedokli, jo tas man ko dos.
15.10.2012 15:26 |

Reitings 287
Reģ: 26.08.2012
Fcukk_Vēl.. Tev tiešām intresē ko tās k*ces domā?
Tak ko viņas Tev izdarīs, ko?
Pateiks;"Tu esi stulba?" Woloā, lielas pasaules brīnums.:D
Tak neņem viņas galvā. Bija bērnībā teiciens"Gribi pa muti?-Labi, bet ne jau es maksāšu par slimnīcu!:D"
15.10.2012 15:27 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
zini,nelīdzēs iesniegumi utt.
tas padarīs Tevi tikai par vāju viņas priekšā,kas iet un sūdzās.
vai nu ignorē,vai pasmejies par viņas jokiem.
ja viņa skolā smejās,ka esi tāda un tāda..
tad pasaki to skaļi un pati sāc smieties,.pirms to izdara viņa.
pasmejies un pasaki,nu esmu tāda,ko lai dara..un smaidi. izturies kā apmierināta ar sevi,kam ir neiedragājama pašcieņa.
15.10.2012 15:27 |

Reitings 5
Reģ: 02.10.2012
piekriitu bellakilla reali paradi ka vari pastavet pa sevi...vinjas redz ka tu ignoree tape veel vairaak saak klupt..bet no otras puses ari tikai gaida lai tu kko saaktu atpakal cirst...vai tev pashai nav draugu kuri speetu tev palidzeet vai reali uzjautaat tai meitenej ko vinjaj vajag no tevis...jo man shkiet shitaa dariit tas ir bernishkigi...
15.10.2012 15:33 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
FCUKK -nogrāb pa vienai un paņem pie rīkles.. :D es ar tā dariju.. kopā nu tik varenas.. bet pa vienai -tikai puņķutapas.. :D :D :D tagad mēdzam pat sasveicināties.. cilvēcīgi. :D parādi ka neesi tā kurai kāpt uz galvas.
15.10.2012 15:34 |

Reitings 44
:D es tiešām centīšos savu uzmanības trūkumu pabarot. Bet ne tas man ir aktuāli.
Es zinu, ka šeit ir noteikti, meitenes, kas saskārušās ar līdzīgo. Bet nē, neviena no tām nav gluži darījusi, to kas man padomā. Es tiešām gribu visu izkonstruēt pareizi un tapēc man daži labi forši padomi, nenāktu pa sliktu.
Un agresija, par to es nebrīnos, kurš nebūtu agresīvs tādā gadījumā, kad ir neizpratnē.

Bet paldies, es izanalizēšu tagat visu ko izlasīju, tas palīdz tikuntā :) vismaz liek justies, ka es ko daru lietas labā :D
15.10.2012 15:36 |

Reitings 7143
Tu tā arī neatbildēji, kā tieši tu tiec apdraudēta, kad tevi sameklē internetā vai sagaida pie kabineta durvīm?

Pagaidām izskatās, ka vienīgais agresors te esi tu. Kāda tevi apsauca, pasmējās par nesmukas krāsas džemperi un sagribēja draugos galerijā ierakstīt, ka tev garš deguns, bet tu tagad meklē iespēju izkauties.
15.10.2012 15:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!