?!

Reitings 15
Reģ: 12.09.2011
Sveikas! Sāku strādāt pagājušogad (uzkopju vienu biroju- iznesu miskasti, izmazgāju grīdu), darbiņš jau nav grūts,bet gribu strādāt normālu darbu,bet nekur neko nevaru atrast,jo esmu beigusi tikai vidusskolu un neviens mani nekur nepieņem,jo 1.kārt esmu jauna (man ir 21gads) un 2.kārt man nav ne pieredzes,ne izglītības! Esmu jau sūtījusi savu CV uz daudzām iestādēm kur meklē darbiniekus,bet nevienam mani nevajag! :( Varbūt Jūs kāda varat ko ieteikt-kur lai meklēju darbiņu,jo brīžiem jau nolaižas rokas! :(
14.10.2012 16:51 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kristīne, nu tad izlasi vēlreiz, KO es piedāvāju. Kaut gan tādiem kā tu galvenais ir kaut ko ierakstīt ierakstīšanas pēc. Un vēlreiz pārlasi autores rakstīto- viņa ne tikai uz ārzemēm, viņa pat uz Rīgu nevar pārvākties.
14.10.2012 17:45 |

Reitings 1104
Reģ: 31.07.2012
super ieteikums, malacis tu esi.
un nē, es neesmu šeit, lai rakstītu rakstīšanas pēc. :D labrīt, jā
14.10.2012 18:05 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Bāāāc, nu negriežas Visums ap Rīgu :D

Uz NVA esi bijusi? Viņi neko arī nevar ieteikt? Grūti tā ieteikt, nezinu, cik maza tā pilsēta, kur esi. Daudzi neliek sludinājumus internetā, bet, piemēram, uz durvīm lapiņu pielīmē, ka vajadzīgi darbinieki, vari apstaigāt kādas iestādes, pajautāt, vai nav vajadzīgi darbinieki. Paziņa tā darīja, pilnīgi nejauši dabuja labu darbu, jo pirms pāris stundām viena tika atlaista.
14.10.2012 19:03 |

Reitings 362
Reģ: 01.10.2012
Tiešām aizej uz NVA. Ja nemaldos, tur piedāvā arī bezdarbnieku kursus. Tātad vari pilnveidot sevi, ja arī nav naudiņas. :)
14.10.2012 19:39 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
skaties, kur tu vēlies ietrāpīt, nu sākumam. Ja nekas neatrodas zip.lv un ss.lv sūti pa taisno uz viņu birojiem. internetā taču var atrast attiecīgās vietas e-pastus. :)
esmu tā darijusi 3x un visas 3x palaimējies! :)
14.10.2012 20:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
NVA ir labs variants.

Ja jūs varat iztikt bez tavas algas, varbūt ir jēga stāties bezdarbnieku rindās un mēģināt pieteikties uz profesionālās izglītības kursiem NVA? Rīgā uz tiem rindas ir milzīgas, bet tavā pilsētā varbūt ne tik trakas. Lai gan, man draudzene, esot bez darba Rīgā, divreiz šādus kursus izgāja. Kursi ir ilgi, vairāki mēneši teju vai pilnu darba dienu, un pat, šķiet, bija stipendija 70 lati mēnesī. Tā tu varētu apgūt profesiju, piemēram lietvedes, grāmatvedes, vai kaut ko tamlīdzīgu.

Vienīgais, NVA kursus tev negarantē, tā ka izvērtē, vai vari riskēt aiziet no darba pavisam. Ja nevari, tāpat painteresējies NVA par kursiem strādājošiem/pašnodarbinātiem cilvēkiem. Uz tiem tu vari pretendēt arī darbu nepametot (programmas gan nav tik labas, ko tur var apgūt - laika ziņā īsākas)

Mēģini!

Kā ar iespējām studēt kaut kur dienas nodaļā, budžeta grupā? Ir viena otra studiju programma, kur budžeta tiek pat divnieku karaļi, kur nu vēl cilvēki ar vidējām sekmēm. Tur ir tikai jāizpēta, kur ir vismazākais skaits pieteikumu uz budžeta vietu, un jāsniedz pieteikumi tur. Budžeta vietas nav nesasniedzamas, tikai jāiet uz rpogrammu, kur citi negrib iet (piemēram, Fizika)
14.10.2012 22:43 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Hesburgerā visus ņem! :D:D Tikai darbs gan riebīgs.
14.10.2012 22:59 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
nu jau gan...darbu met no pakaļas visurs. Cilli picas visas malas ir pazinjojumi, ka vajag darbiniekus (pieredze nav vajadzīga). Prismaa ir krīze ar darbiniekiem. un tas ir vietas, kur var nopelnit 250+..nav vsm minimala alga.
jaiet un jajauta...vislabak aci pret aci uzreiz
15.10.2012 00:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits