Dažus biju dzirdējusi, bet tik un tā jūtos pārsteigta... It īpaši par "Ja es šobrīd nevēlos bērnus, tad man tādi arī nav iespējami". šausmīga neizglītotība.
Laikam jau mūsdienās bērniem tās lietas jāsāk mācīt riktīgi agri un riktīgi pamatīgi.
Ja es šobrīd nevēlos bērnus, tad man tādi arī nav iespējami - vēl viens mīts, kam daļa jauniešu Latvijā joprojām tic.
Mani šis šokēja. Kur var būt tik stulbi cilvēki? Lasot to rakstu man radās iespaids, ka cilvēki dzīvo uz citas planētas, uz kuras par seksu neviens skolā nemāca un arī vecāki mājās par to nestāsta. Murgs. Es noteikti saviem bērniem nākotnē stāstīšu gan par seksu, gan izsargāšanos tiklīdz viņiem būs tīņu vecums. Negribu, lai viņi domātu, ka iepirkumu maisiņš der, lai izsargātos.
Personīgi man ģimenē vecāki to neskaidroja, bet skolā mums bija specialās stundas "veselības mācība" meitenēm un puišiem bija atsevišķi, un stāstija kas ko un kā notiek, vēl dalīja visas paķetes utt atceros cik tolaik tas šķita dīvaini, bet noderēja un tādiem mītiem neesu ticējusi, tad jādomā cik aprobežoti ir jaunieši