Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Permanentais grims, uzacis

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Sveikas!
Piektdien tikai pie sen gaidītajām uzacīm, tetovēts pie speciālista. Parcik šī iestāde strādā tikai darbadienās, bet problēma man jau ir tagad, gribu jautāt zinošajām.

Tātad, 2x dienā lika smērēt vazelīnu uz uzacīm, lai tād mitrinātu , nekādu dek.kosmētiku, alko, utt,. naktī uz sestdienu sasmērēju uzacis ar vates kociņu, ļoti minimālā slānī, kā teica, bet pieceļoties, man no uzacīm takā tādas ūdens pilītes sūcās ārā, nezinu.. tas ir labi vai slikti? Piesārtušas vispār nav , nekas arī nesāp , arī antihistaminus dzeru šīs dienas, ja nu gadījumā alerģija vai kas cits..

Draudzenei zvanīju, viņa teica, ka labāk ir Bepanthen smērēt, jo vazelīnam uzsmērējot, neelpo oāda, kokam divi gali!!! Jo meistare teica, ka nevajag Bepanthen, pietam, no krema izejot krāsa. Vēl viņa teica, ka tas ūdentiņš ,kas iet aŗā, esot normāli,bet nevarēja pateikt ,kas tas par šķīdumu. Tam nu tgd neko nesmērēju, turu sausas līdz darbadienai!

Padalieties ar savu pieredzi!
14.10.2012 15:58 |

Reitings 104
Reģ: 21.09.2010
Tās pilītes ir limfa, tas ir normāli, un kko smērēt tikai pirmās divas dienas, pēc tam ļauj normāli krevelei izveidoties ;) Un neplēs kreveli nost, jo ir tāds brīdis, kad šķiet, ka varētu noplēst, bet nevajag, izvedosies nevienmērīgi plankumi.
14.10.2012 16:02 |

Reitings 328
Reģ: 14.10.2012
Ja jau Tev meistare teica, ka tas ir normāli, tad tā arī ir :)
NAv man pieredze ar permanento, bet izklausās, ka tas ir normāli - Tev dzīst brūce, pieļauju, ka tas kas izdalās ir limfa.
14.10.2012 16:05 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
tas ir tas pats,ka uztaisa tattoo,nāk ārā tādas kā ūdens pilītes,no ādas. tas ir normāli,nebaidies!
14.10.2012 16:15 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
Paldies visām meitenēm :)) tetovējumi man ir bijusi, bet neesmu novērojusi varbūt īpasi šo limfu , bet turešos pie norādījumiem , un cerēšu uz smukām , niknām uzacim :))

Jauku dienu!
14.10.2012 17:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits