Man pārsvarā ir newlook un Alikante - pirmajā pērku vasaras šļūcenes, ko noplēst pa mēnesi, otrajā - dārgākus un ļoooti kvalitatīvus rudens/ziemas apavus. Vismaz šīs ir vietas, kur mērķtiecīgi meklēju. Ja gadās kaut kur citur atrast kaut ko smuku manam 42. izmēram, daudz nedomājot, ņemu tāpat :D
o jā Karen Millen ir labs. Un esmu jau iespaidojusies no filmām esmu šo to sūtijusi no Blahnik un protams Gucci ir labs. L K Bennett arī ir mans jaunatklājums, patīk.
Es varu sevi noteikti pieskaitiit pie taupiigiem cilveekiem!Tiesi taapec man ir tikai dazi paari apavu ,bet loti laba kvalitaate!Parasti sataigaaju divus gadus un tad mekleeju jaunus!Veelos tomer taadus ,kuri iet liidzi modei...vai atskiras pilniigi no redzeetaa!Man loti patiik Pikolinos un Arche apavi peedejaa laikaaa!:)
Patiesībā,man ir tāds atklājums,ka LV laika apstākļiem īstas ādas apavi īsti nav piemēroti,vistrakāk ir ar ziemas sezonu(sāls tomēr nodara lielu kaitējumu ādai),man parasti pēc vienas sezonas tie zābaki jau vairs nepatīk,jo tā āda nav vairs tik smuka. Tā kā esmu dilemmas priekšā-tomēr īstu ādu vai prom uz Titāniku?:D
Ja ādas apavus kopj regulāri un ar atbilstošiem līdzekļiem, tad tie arī kalpo atbilstoši - vairākus gadus.
Uzskatu, ka ir vērts ieguldīt kvalitatīvos apavos.
Zābaki man šausmīgi nepatīk un tiem es veltu vismazāko uzmanību. Ka tikai ir ko vilkt kājās un izskatās normāli, turklāt pa mūsu šausmīgajām ielām neko labu nemaz nevar vilkt.
Pēdējie zābaki man ir no Respekts un Trendexpress.
Ā, jautājums bija par apaviem ne tikai zābakiem. Kurpes pērku jebkur, ka tikai patīk. Ir vairāki apavi no Next un Dorothy Perkins, Este ir skaistas klasiskās kurpes.
Ļoti labi apavi ir veikalā SABO un GABI (viens un tas ar dažādiem nosaukumiem), man patīk ne tikai dēļ kvalitātes, bet tur ir lielisks serviss, perfekts pacēluma izliekums manai kājai un tas, ka 40 izmēram garie zābaki nav ar platu augšu, jo man ir ļoti tievas kājas :)