Kā šodien jūtamies, kāds pie jums ir laiks aiz loga? Vai naktīs nesalāt, jo es ļoti salu ar 2 vilnas segām pat.
Kādi plāni šodienai ? Piektdiena beidzot! :))
Wīīī :D :D
Aiz loga ir pasakaini skaista diena un es esmu pasakaini apaukstējusies, bet sīkums - vakarā ļaušos daktera Aikāsāp procedūrām, būs labi. :)
Man ir divi jautājumi:
1. Kur jūs kačājat Sex and the city seriālu? Vienu vietni atradu, bet tur nu tāāādā gliemeža ātrumā kaut kas kust uz priekšu!
2. Ko gatavosiet vakariņās? Gribas sevi palutināt ar kaut ko ciltu, gardu un spēcinošu, bet nav ideju.
Ariadne, paskaties isohunt.com. Pag, a, kādā valodā Tev visp vajag? :D
ahhh, jā TVD, tieši šodien izlasīju nelielu sērijas aprakstu...varētu jau paciesties līdz svētdienai un noskatīties, bet es domāju, ka neizturēšu un jau šonakt skatišos :D
Ariadne, protams, nav ko izdomāt jaunu Ameriku :D Bet vispār, kad gribas kaut ko savādāku, tad paskatos receptes.lv, nedaudz apgreidoju un volā, jauns ēdiens gatavs, bet tas ir tad, kad man ūber labs garastāvoklis :D
nazi, man kaut kā ir iepatikusies Eimija, bet tas tāpēc, ka kaut kā sanācis daudz lasīt par viņu, kāda viņa ir ne-seriālā un tā, viss kopā sajaucies, un liekas baigi foršā... :D