Kā šodien jūtamies, kāds pie jums ir laiks aiz loga? Vai naktīs nesalāt, jo es ļoti salu ar 2 vilnas segām pat.
Kādi plāni šodienai ? Piektdiena beidzot! :))
Wīīī :D :D
Nav jau tik traki :D! laikam esmu pieradusi. Pielieku vēl drusku cukuriņu un ir ok. Bet tagad tur pamainījies apraksts un var dzert krūzi 1/3 vietā. Kaut kā dīvaini, bet nu... dzīva vēl esmu! :)
To dadžu eļļu lietoju jau gadu.. mana čolka ir jau pāri pleciem.
Tā, tad steigšu iegādāt vairākas pudelītes, kamēr atlaides!
Un vispār man patīk tā cenu politika. Kādreiz,piem., Librese ar atlaidēm bija kādi 89 saņi, tagad jau ar atlaidi ir vecā cena 1,35Ls! Viņi nolaiž to cenu, lai pēc laika varētu pacelt vecajā cenā un piedāvāt jau to kā atlaidi ar vēl augstāku pamatsummu!
oo, priori, es arī iegādajos Baikal produkciju matiem. Man ir balzāms un šampūns, man jau tie krievu patīk un šis arī foršs. maniem sabojātajiem matiņiem patīk :)
arī Čistaja Ļiņija baigi patīk, man tagad ir toniks-losjons ar rudzupuķēm. :)
Cik maksā tagad tā eļļa?Es tev vēl varu ieteikt DNC matu eļļiņas,tās arī labas.. :) Es katru reizi pirms mazgāju matus (ik pēc 2-3 dienām,jo man ti ātri netaukojās),lieku eļļu matos.Tikai mainu-1 reizi to diždadža,otru reizi dnc.
Mēs vienreiz ar draugu Rii smējāmies.Končām it kā atlaide,akcijas cena 0,89,a tā nosvītrotā cena (tā,kas bez atlaides,mazi ciparini) -0,79 :D
Labrīt!
Vakar pieslēdzu apkuri, non rīta tikkk silti mājās bija. Tikai vannas istabā man divi lielie radiatori, kas abi tika ieslēgti uz maksimumu - nācās pucēties ar atvērtām vannas istabas durvīm, jo to pirti nevarēja izturēt :D
vakarā paredzēta vīna glāze ar foršu meiteni no Polijas, ar kuru iepazinos pirms nedēļas. Pēdējā laikā satieku tiiiik daudz foršu meiteņu! Beidzot!!
Laba diena! :)
Taisos uz braukšanu un ēdu brokastis. :P
Vakar Nīnai piedzima 5 kucēni (4 zēni un 1 meitene).. :) Tāpēc šonakt gulēgu baigi labi, jo iepriekšējo nakti vispār negulēju( pl. 3:00 piedzima pirmais kucēns) un vakar pa dienu tik kādas 4h pagulēju. :)
Vakarā došos uz Labvēlīga tipa koncertu. :p
No rīta vispār nevarēju izlīst no gultas, jo bija auksts, matus knapi izmazgāju. Šodien arī no trešdienas treniņa dibens sāp, ka nevar pietupties, un šodien atkal būs :)
šodien man ir superīgs garastāvoklis :) jo ir piektdienaaaaaaaaaa + būs baigi labā iziešana ar kolēģiem Vecrīgā un ne tikai cerams.
Biju vakarā Stokmanā, nav tik traki, var sadzīvot ar tiem cilvēkiem tur :)
iepirku dažas lietiņas, bet lielais prieks kā parasti man par šo :) tā ir tik laba!!!!!
šoreiz drošības pēc paņēmu divas :)
Labrīt! (l)
Jā, šodien piektdiena, bet nekādu dižo sajūsmu manī tas neizraisa, jo vakar jau noslinkoju visu dienu pa mājām, neko neizdarot :D
Tāpēc šodien jāķeras klāt referāta rakstīšanai, 2 prezentāciju veidošanai, lieki piebilst, ka man to darīt NEGRIBAS
Auksts ir gan jā, bet nu jau laikam būšu pieradusi, bet es arī gaidu to brīdi, kad pieslēgs apkuri.
Un es ceru, ka nesāks līdz, jo šodien gribētu iziet laukā un kādu jauku bildīti nofočēt, lai gan man vairs nav baigais iekāriens to darīt.
Labs rīts!
Es gan nesalstu! acīmredzot kombinācija šogad nomainītie logi, vidus dzīvoklis un rīta saule ir pietiekama, lai dzīvoklī būtu silts :) Vismaz es vēl negribu apkuri
Man šodien brīvdiena. Bet esmu jau diezgan ilgi nogulējusi, tā kā jāsarauj ar dienas plāniem. Ķeršos klāt laikam vannasistabas tīrīšanai...