par tēmu 23 gadi un 9 partneri
bet es to pasaku šeit, lai padalītos anonīmā diskusijā un salīdzinātu ar citām sava vecuma meitenēm, bet.. ar vīrieti-vienas nakts sakars vai ilglaicīgas attiecības, es nekad savu ciparu nepārrunātu. Ir vīrieši kuri tā arī jautā ( pieļauju, ka colonMiles varētu būt šāda tipa vīrietis), bet kāda gan kādam darīšana, cik, kuri, kādi un kāpēc man ir bijuši.
Nekad man neviens nav teicis, ka par daudz vai par maz un neteiks arī, jo tā ir lieta ar ko nedalos, pat ar draudzenēm pārrunāt neliekas nepieciešams. Nesaprotu situāciju kur vīrietis varētu pateikt- fui, nē es ar tevi neko negribu, tev futbola komanda pāri gājusi. Kā viņš to var zināt? Ja meitene izskatās pēc tādas, tad gan tur vairs nav komentu, bet... uz ielas nekad nevienai nepateiksi.
Esmu priecīga, ka man ir bijuši 9 un īstenībā vēlētos vairāk ja pārdomāju tās reizes, kad ir bijis gribulis, bet nav bijis neviens blakus, ja tās reizes varētu aizpildīt ar kādu labu kadru, tad tas tikai veicinātu manu labo garstāvokli. Protams ir reizes, kuras ir bijušas... labāk nebūtu bijušas, bet to jau nekad nevar zināt, ka tas izskatīgais, šarmantais, valdzinošais gultā ir .... nu nekāds.
jo vairāk pieredzes, jo nākmās pieredzes ar lielāku baudu, vismaz man. un parasti pie labiem kadriem apstājas nevis meklē nākamo.