Tātad, cik tad īsti bijuši? :D

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Labvakar, meitenes!
Šoreiz tēma ir par to, ko domājat :D
Tās kuras nekautrējas atklāt - cik seksa partneru ir bijuši un jūsu vecums?
11.10.2012 22:54 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
re kā izvērsās šī diskusija...

labāk, lai sieviete ir, kā te daži izsakās "mauka" (ar daudziem seksa partneriem), nevis īgna pretekle, kura nepiedzīvo nekad orgasmu, un tāpēc drāž smadzenes kolēģiem, viesmīļiem, autobusu vadītājiem un citiem cilvēkiem apkārt. Ne visām izdodas izveidot veiksmīgas attiecības ar vienu vīrieti uz ilgu laiku dažādu iemeslu dēļ. Un nedabūjusī sieviete ir sliktāka kļūst agrsīva, depresīva un neciešama.

Izlasīju diskusiju līdz kkādai 18 lapai un sapratu, ka man patī Lancaster.

Ances komentāri man arī patīk :)
15.10.2012 11:19 |

Reitings 7497
tb sliktāka par visu pasaulē
15.10.2012 11:20 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es joprojaam nesaprotu, kas tik aizvainojoshs ir ColonelMiles (un kaada starpiiba, vai tas ir viirietis vai sieviete?!) komentaaros, ka visas saak klupt virsuu. Lai arii vinja domas uztveru vairaak ar humoru, tomeer kaut kur pavisam noteikti varu piekrist, es taada konservatiiva esmu un neizprotu sho lieliishanos ("varat noriet mani", kaut reaali neviena nenorej, bet veido sacensiibas, kuram vairaak :d).

Palasīju drusku dažas sākumlapas un dažas pēdējās. Pēc šī Colonkautkā teksta "Nav ko dzert un slapstīties miņukos tusiņos starp aizdomīgiem kadriem un dejot pa galdiem, kā tādai palaistuvei tad arī neviens tevi neizvaros." manuprāt, vispār visām diskusijām ar viņu vajadzēja beigties. Normāla sieviete indivīdu ar tādu viedokli vispār nekad neuzskatīs par vīrieti.

Manupraat, tas citaats atbilst patiesiibai par 100%. Cik nav redzeetas, piemeeram, jaunas, knapi pilngadiibu sasniegushas (ja vispaar sasniegushas, protams) meitenes, kuras sagjeerbushaas minisvaarkos, augstpapeezhu apavos un sadzeerushaas dejo klubos uz galdiem, karas katram kaklaa utt., kaut vai tas pats video ar meiteni, kas trolejbusaa dejoja - vinjas pashas izaicina viirieshus. Ar visu savu uzvediibu un izskatu kliedz "njemiet mani", bet kad reaali panjem - tad, protams, vinjas un vispaar sievietes kaa taadas nevainiigas aitinjas un viirieshi speeciigie izvarotaaji. Domaat ar galvu vajag..
Protams, tas neattiecas uz visiem gadiijumiem, protams, izvarot var arii uz ielas meiteni dzhinsos, kas vienkaarshi iet garaam, tachu vismaz es uzkjeeru ColonelMiles domu.
15.10.2012 12:44 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ColonelMiles man,protams,ļoti žēl,ka kāda meitene ir tevi apčakarējusi,bet nu tiešām tas nenozīmē,ka tev jāizgāž sava žults uz sievietēm kā sugu.
15.10.2012 13:16 |

Reitings 170
Reģ: 05.10.2012
ColonelMiles nopietni, beidz vīriešu dzimumu pazorīt

Tas kurš pazorī vīriešu dzimumu šeit esi tu. Bučojot gonorejiskās slampu pakaļas. Kā tev viņas par to maksā ? Atsūta biksītes paostīt pa pastu baltais bruņiniek ?
Visiem ir skaidrs kāpēc tu esi te, iesmērējies glumeklis vazelīnā un lien kādai dupsītī tādā veidā cerot, ka kādu varēsi uzaicināt uz randiņu.

Un nazic ir arī normāla meitenes, atšķirībā no tevis piemēram
Pievakare
, kurai smadzenes strādā atšķirībā no te esošo 95% aitu.
15.10.2012 14:39 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
ColonelMiles
Kas tu dabūjis neesi?
15.10.2012 14:43 |

Reitings 170
ColonelMiles
Kas tu dabūjis neesi?

Nē pēdējā laikā pa purnu neesmu norāvies, man veicās esmu veiksminieks.
15.10.2012 14:45 |

Reitings 10333
ColonelMiles
vispār derētu...
Kas tev tā par sieviešu nicināšanu, un apzākāšanu? Ej klosterī un miers :D Tur visi tikli un bikli.
15.10.2012 14:48 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es nesaprotu tikai vienu - kāpēc te tādas lietas ir jāiztirzā un jādižojas. Nu labi, bija 50 gultasbiedri, bet ne uz vienu tas neattiecas un nevienam tas nav jāzina. Nesaprotu jēgu to lepnā tonī paziņot un tad par zilzeķēm saukt visus, kam tas neliekas normāli. Rakstot te to ciparu, vajadzēja nojaust, ka būs kāds, kuram tas neliksies normāli. Tad kāda jēga te tagad rieties?

Jā, man arī liekas jocīgi, ka sievietes gadu skaits ir līdzīgs ar viņas gultas partneru skaitu. Bet ja vien man nebāžas virsū ar to, ka es neko nesaprotu un tā ir pareizi, man tas netraucē. Katrs dzīvo savu dzīvi.
15.10.2012 14:56 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Mani vairāk pārsteidz Colonelmiles uzsvars uz venēriskajām slimībām un C hepatītu. Sēžu un domāju - jā, šim čalim iekšā sēž aizvainojums no kādas meitenes dāvanas :D

Normāli cilvēki, īpaši, ja nav labi pazīstami, izmanto prezervatīvus. Tos iepako krāsainās paciņās un maksā pāri latam, parasti tiek novietoti blakus kasei.
15.10.2012 15:01 |

Reitings 170
Kas tev tā par sieviešu nicināšanu,

Nebāz sevi vienā mucā ar ''visām'', ir izņēmumi, bet ja tu protams sevi vēlies identificēt ar slampām un tevi aizskar tas, ka nozākā citas slampas un slampas parasti čupojās baros.

Jo slampām vajag citas slampas, kas pasaka ka viņas NAV slampas. Tādā veidā viņas viena otru mierina un tas viņām liek justies labāk par sevi. Un tā viņas turpina maukoties līdz kāds no teātra pēdējām rindām iekliedzās un pasaka, kas viņas patiesībā ir.
15.10.2012 15:03 |

Reitings 170
jā, šim čalim iekšā sēž aizvainojums no kādas meitenes dāvanas

Nē es tīrs, sārts un veselīgs, kā sātans.
15.10.2012 15:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Varbū kāda grib būt viebnkārši mauka? Un ķer no tā kaifu , kas par to? Kāda jauna baudu meklējoša nimfomāne. Kas te ko cepties? Nav jau tava vāvere. :D
15.10.2012 15:06 |

Reitings 10333

Nebāz sevi vienā mucā ar ''visām'', ir izņēmumi, bet ja tu protams sevi vēlies identificēt ar slampām un tevi aizskar tas, ka nozākā citas slampas un slampas parasti čupojās baros.

Jo slampām vajag citas slampas, kas pasaka ka viņas NAV slampas. Tādā veidā viņas viena otru mierina un tas viņām liek justies labāk par sevi. Un tā viņas turpina maukoties līdz kāds no teātra pēdējām rindām iekliedzās un pasaka, kas viņas patiesībā ir.

Es nebāžu, bet uzskatu, ja tu personīgi nevienu nepazīsti, tad par cilvēku nevar spriest virspusēji.
un vispār man sāk nepatikt Tavs tonis. Ja tev kaut kas nepatīk , tad ej uz attiecīgo vietu.
15.10.2012 15:07 |

Reitings 170
un vispār man sāk nepatikt Tavs tonis.

15.10.2012 15:10 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Es arī nedaudz neizprotu, par ko te visa tā jezga. Ir jārēķinās, ka būs kaut kāda reakcija, ja publisko savu partneru skaitu un piemetina "varat noriet mani". Nu neies neviens, neuzsitīs pa plecu un neteiks ''Tev ir bijuši vairāk partneri nekā tev ir gadi? Good for you!''.

Un ja nesaskan viedoklis ar pārējiem-tātad mazs krāniņš vai arī frigīda kaķu vecene.
15.10.2012 15:25 |

Reitings 72
25 gadi, 1 partneris - mans vīrs.
15.10.2012 15:44 |

Reitings 264
Reģ: 13.02.2009
par tēmu 23 gadi un 9 partneri

bet es to pasaku šeit, lai padalītos anonīmā diskusijā un salīdzinātu ar citām sava vecuma meitenēm, bet.. ar vīrieti-vienas nakts sakars vai ilglaicīgas attiecības, es nekad savu ciparu nepārrunātu. Ir vīrieši kuri tā arī jautā ( pieļauju, ka colonMiles varētu būt šāda tipa vīrietis), bet kāda gan kādam darīšana, cik, kuri, kādi un kāpēc man ir bijuši.

Nekad man neviens nav teicis, ka par daudz vai par maz un neteiks arī, jo tā ir lieta ar ko nedalos, pat ar draudzenēm pārrunāt neliekas nepieciešams. Nesaprotu situāciju kur vīrietis varētu pateikt- fui, nē es ar tevi neko negribu, tev futbola komanda pāri gājusi. Kā viņš to var zināt? Ja meitene izskatās pēc tādas, tad gan tur vairs nav komentu, bet... uz ielas nekad nevienai nepateiksi.

Esmu priecīga, ka man ir bijuši 9 un īstenībā vēlētos vairāk ja pārdomāju tās reizes, kad ir bijis gribulis, bet nav bijis neviens blakus, ja tās reizes varētu aizpildīt ar kādu labu kadru, tad tas tikai veicinātu manu labo garstāvokli. Protams ir reizes, kuras ir bijušas... labāk nebūtu bijušas, bet to jau nekad nevar zināt, ka tas izskatīgais, šarmantais, valdzinošais gultā ir .... nu nekāds.

jo vairāk pieredzes, jo nākmās pieredzes ar lielāku baudu, vismaz man. un parasti pie labiem kadriem apstājas nevis meklē nākamo.
15.10.2012 15:58 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
15.10.2012 16:30 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
ColonelMiles
Eku Tev izklaide uz 10 stundām! Izbaudi domājot par mani un tām padauzām :D
http://www.youtube.com/watch?v=sCNrK-n68CM
15.10.2012 16:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)