Ir kaut kāda speciāla stratēģija?
esmu atradusi tikai 60 :( un ir neiespējami atrast tagad,viss izķerts.
kura vēl spēlē?
rāda ka, ''Vēl portālā atrodami 353442 santīmi!'' bet nevaruuuuu vairs atrast!
Ko var tik negatīvi noskaņoties. Dzēsieties ārā no draugiem,ja nepatīk,ka pieaug statistika- atrada par ko satraukties :D
Ir cilvēki,kam darbs ir no mājām, kam brīvāks grafiks- kāda starpība,kad tiek vākti santīmi!
Ja ta butu ista nauda, nemaz tada akcija nebutu draugos, to ko mes vinjiem sutam ka sms aktivizejam visadus pakalpojumus, ta gan vinjiem ir ista nauda, bet mums ta ir tikai virtuala kuru diemzjel nevar iznjemt :D
Es pamaniju vienu lietu, var lidz 3 ls tik tipa krat. Es pasutiju ari neredzamibu, un ja nauda iztereta atkal var tos santimus lidz 3 ls krat. Bet man apnika. Tur skatos strauji tiek aplasits, un tagad baigi jadomaa.Karoč man apnika:D Tapat draugos ļoti reti ko spelei kadai apsutu, statistiku nekad. Nafig? :D Nu nav kur tur isti teret. Tik tas azarts.
http://krizdabz.lv/internet/draugiemlv-jaunums-macins/ Palsiju un secinu tas maciņš neslikta lieta. Taču pirkumi neaprobežojas tikai ar iepriekšpieminētajām lietām, no maciņa mēs varam iegādāties emm.. vecus Dienas Bizness rakstus pdf failu formātā, autobusa biļetes un “kaut kādu” grāmatvedības programmu. Draudzīgie solās pievienot citus pakalpojumu sniedzējus.Ak, jā, naudu no šī maciņa var arī izņemt. Lai to varētu izdarīt, ir jāpiereģistrē bankas konts uz kuru esam nodomājuši pārskaitīt naudu. Bez šīs iespējas serviss būtu visai apdalīts, nauda tajā būtu “iesaldēta”. Kas zin, varbūt ar laiku oranžajā parādīsies kādas komercijas iespējas. Mazais oranžais ebay? ;)