Mīļākie.

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Iespaidojos no tēmas '' Dāvana mīļākajam'' un tās komentāriem.

Tātad kapēc Jums metenes ir mīļākie ? Tikai seksam, vai tapēc, ka Jums pietrūkst uzmanības ?
10.10.2012 22:04 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
mertisa, tās ir attiecības, jo tur iesaistītas jūtas. Bet es vispār biju jautājusi par tiem mīļākajiem, kas ir brīvajām meitenēm.
11.10.2012 11:45 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ar mīļāko tev nav nekādas reālas saistības,kad esat šķirti jums ir pašiem sava dzīve un darīšanas otram gar to nav nekādas daļas,kad esat kopā esat tikai viens otram(un jā citreiz ir ne tikai sekss,bet arī kopīgas izklaides utt)
ar mīļoto tev tomēr ir jārēķinās jebkurā dzīves situācijā,jo jūs ejat nu jau pa kopīgu dzīves ceļu nevis atsevišķu.
Ja tu pārguli ar citu pret mīļāko tā neskaitās krāpšana jo neesat atbildīgi otra priekšā,bet pret mīļoto vīrieti tā jau ir krāpšana
11.10.2012 11:49 |

Reitings 1906
Nu sk... Neesmu satikusi vīrieti, kas būtu tā ar mieru, viņi parasti grib ievilkt savā dzīvē un ir grūti ieturēt distanci.
11.10.2012 11:52 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Ja nav labi, tad krati savu dirsu prom no viņa , ne sēdi un gaidi, kad varēsi nojāties ar savu mīļāko.

+
11.10.2012 11:59 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
nekad neesmu bijusi milakas loma, bet draudzenes gan ir bijusas. Un vienmer ir viens un tas pats stasts, ka ar sievu attiecibas ir sliktas, uz skirsanas robezu, dzivo katrs sava istaba, seksa nav. Un beigas izradas, ka tomer attiecibas viss ok un sieva vel bebi gaida.
11.10.2012 12:16 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Manupràt Misssss pateica visu skaidri un gaiši.
Man ir bijuši divi mīļākie.Abi tikai sexam.Vienmēr iesaistos tikai tad,ja man tas cilvēks patīk,ir par korunāt,pievelk sexuāli un ja nevienam no abām pusēm nav attiecību.Kāpēc es iesaistos?Jo mana dzīv ir vienveidīga,gribas kādas emocijas,kaisli,glāstus,sarunas,to,ka kāds par Tevi parūpējas.Kaut vai to,ka taxī braucot patur Tavu roku.
Manā ikdienā neapgrozas daudz vīriešu,tāpēc vel jo vairàk prasās pēc kāda,ko varētu dēvēt par draugu-mīļāko.
Daudzas no mums nemaz neaizdomājas,cik daudz ir vientuļu cilvēku.Tà manuprāt ir viena no 21.gs kaitēm.Katrs sirds dziļumos vēlas,lai par viņu parūpētos.Un pat tie,kuri to noliedz tā domā.Steiga un skriešana pa 100 drbiem mums neļauj veidot normālas attiecības,tàpēc ņemam šo pakaļdarinàjumu.
11.10.2012 13:11 |

Reitings 1906
Viltīgā Lapsa, manuprāt, šāds attiecību modelis, kā aprakstīji, (emocionālu) cilvēku padara vēl vientuļāku nekā klasiskā vienatne ;) Brīdis, kad saproti, ka šīs rūpes ir tikai iluzoras un tikai līdz noteiktai robežai, manuprāt, cilvēku var iemest daudz lielākā depresijā nekā faktiskā, pierastā vientulība.
11.10.2012 13:17 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ir vairākkārt bijis,kad kāda ,kura attiecībās vēlas atdoties..Man parasti vemt tādās situācijās gribas.Ko man par viņu domāt,ja viņa smaidot ar prieku ir gatava pakaifot,dēļ kaifa nodot to,ar kuru viņa kopā dzīvo,kuram acīs skatās.Ko man ar tādu nodevīgu un zemisku kopā darīt?Man tas tabu,es nekad speciāli neiešu bojāt citiem cilvēkiem dzīves.
11.10.2012 18:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti interesanta diskusija !Man viens labi zinaams cilveeks teica,ka vins nespeej notureet sievieti vairaak ,kaa 5 gadus!Vienmeer tiesi peec 5gadiem notiek kaut kas taads,ka attieciibas izjuuk!
Es teiktu ,ka notureet varbuut var pat ilgaak,bet taa biezi vien ir taada "notureesana"-ir pazudusi taa dzirkstele,kaisle,ilgosanaas....kaut kas ir paargaajis taadaa parastaa ikdienaa!Tas pat nenoziimee,ka cilveeki nemiil viens otru-miil,bet nav tie "taureni"!Mees visi ilgojamies peec "taureniem" arii peec tiem daudziem gadiem lauliibaa -sievietes un viiriesi arii!:)
11.10.2012 18:25 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle , tieši tā, mīlēt jau mīl, bet tā emocionālā tuvība un fiziskā pievilcība bieži vien izgaist, ne velti saka, pie attiecībām ir jāstrādā vienmēr,tas nav apprecies un dzīvo laimīgi, lai dzīvotu laimīgi ir jāiemācās dot un arī ņemt :)
11.10.2012 18:29 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Emanuelle, tev ļoti skaista bilde! ļoti uzrunā!
bet par tēmu runājot, es 99,9% esmu pārliecināta, ka nevarētu būt mīļākā, jo man būtu bail tikt pieķertai, un šīs bailes pat neatsvērtu to adrenalīnu, ko es no tām attiecībām gūtu. man visu laiku būtu stress, ja nu par to uzzina kāds, kuram nevajadzētu zināt. Kā arī būtu žēlums pret otru sievieti, bērniem.
11.10.2012 18:38 |

Reitings 36
Reģ: 11.10.2012
Man ir mīļākais!tā īsti viens otru nepazīstam,esam vienkārši paziņas!bet abi viens otrā jūtam kaut kādu pievilkšanos!ik dienā nesazinamies!tiekamies ļoti reti,reizi divos mēnešos..un tad runājam par visu, beigas,protams,sex! Un viss! Kad ir vajadziba tad uzmeklejam viens otru!
11.10.2012 18:49 |

Reitings 16208
Es arii gribeeju atcereties sevi-kaadus gadus atpakal ,kad man bija taa platoniskaa miila uz to "Dakteri"!Tas bija loti skaists laiks!Skan diivaini,bet taa tiesaam bija!Vecaas Cosmo daliibnieces atceras,kaa vareeju juusmot par so cilveeku!Atceros ,kaa es atdziivojos ejot uz darbu!Man visa dziive likaas tik interesanta!:)
Tas viss beidzaas -tas bija likteniigi,jo ar veselo sapraatu ,tas nekur nebuutu gaajis,bet jaasaka godiigi,ka sii romantiskaa aizrausanaas,pasapnosana man naca tikai par labu!Es biju loti "apgarota" tajaa laikaa!Man bija taada iedvesma toreiz gleznot-izpausties!Arii so profila gleznu toreiz gleznoju!
Tagad domaaju par savu viiru!Vins biezi runaa pa telefonu ar manu draudzeni un es skatos ,ka vinu tas taa uzlaadee-izklausaas patalogiski,bet es priecaajos ,ka vins tik interesanti var runaat par kosmiskaam energijaam utt tiesi ar vinu....!:DTas "kosmiskais sex" pa telefonu man tiesaam netraucee!
Esm naakusi pie sleedziena,ka savas otraas puses mees noteikti nevaram "tureet buurii"-viniem kaadreiz vajag dot taadu briiviibu-tas nenoziimee ,ka uzreiz ir jaagul ar citu pa "kreisi un labi",bet jaalauj tam cilveekam "ieelpot svaigu gaisu"!:)
11.10.2012 18:49 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Maybe -pilnīgi pareizi!Ir izbaudīts uz savas ādas.Bet bez emocijām dzīvot negrib neviens.:)
11.10.2012 18:53 |

Reitings 36
Reģ: 11.10.2012
Dievinam viens otru,tajās tikšanās reizēs,jūkam prātā... Bet kā būtu,ja būtu pāris?nezinu,drošvien nekā...:) vienas attiecības viņam manis dēļ izjuka,es par to meiteni nemaz nezināju,bet pats vainīgs,ka nemācēja tās retās tikšanās noslēpt...
11.10.2012 18:55 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
Vienu mīļāko studijā, lūdzu. Man ir pieriebušās manas attiecības līdz klinķim jau, bet kamēr nedabūšu kādu citu, manējais droši vien nesapratīs, ka negribu ar viņu vairs būt kopā. Arī tā gadās.
11.10.2012 18:59 |

Reitings 16208
Tur jau taa lieta-kaadreiz liekas ,tas nu ir tiesam viirietis utt,bet mees nekad nezinaam,kaads buutu ikdienaa!Tur jau ir to "miilaako buusana tikai"-romantika!Neviens nevienam neko nesola "nav paraadaa"!Negribu maaciit uz sliktaam lietaam,bet taisniiba tur ir daudz-taa nav ikdiena,striidi par naudaam ,beerniem uttTaa ir divu cilveeku atsleegsanas no reaalaas dziives!Tiesi taa vareetu teikt-atsleegsanaas no realitaates!Kaadreiz cilveeki,abi varbuut ,ir nenormaali nogurusi no visa reaalaa-paraadiem ,rutiinas,kas iestaajusies,paarguruma, straadaajot ,maacoties utt-gribas vienkaarsi kaut ko taadu....!Kaadreiz pat to sex nevajag-vajag tikai to romantisko draudziibu!Taada man arii bija Latvijaa-tiesi taada-tikai draudziiba!:)
11.10.2012 19:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle - taapeec jau arii saka, ka lauliiba ir smags darbs. vienmeer ir jaaprot atrast laiku, lai vareetu viens ar otru aiziet uz randinju. ir paaris reizes meenesii jaaveltii vakars tikai pashiem, bez beerniem un probleemaam. it iipashi, peec beerna dzimshanas, kad visa energija tiek veltiita beernam. (lai jau met ar akmeni taas, kas uzskata, ka ir jaabuut beernam pieliimeetam klaat pirmo gadu. paaris dienas meenesii ar vecvecaakiem vai aukliiti ljaunumu nenodariis)
11.10.2012 19:19 |

Reitings 16208
Krista-tas tiesaam ir darbs!:)
11.10.2012 19:25 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
lai jau met ar akmeni taas, kas uzskata, ka ir jaabuut beernam pieliimeetam klaat pirmo gadu. paaris dienas meenesii ar vecvecaakiem vai aukliiti ljaunumu nenodariis)

Tas sniedz brīvu brīdi vecākiem, ļauj izrunāties, samīļoties, izlamāties utt. Cita teiks, ka arī bērnu klātbūtnē to var, jā protams, bet ja ir jāizrunājas tā nopietni, tad labāk to darīt ne bērnu klātbūtnē.
Kā arī, es kā pii pedagogs varu teikt to, ka tas būs liels pakalpojums bērniem...viņiem būs daudz vieglāk iedzīvoties b-dārza vidē, kur viņam būs tikai audzīte un auklīte. Pēc pieredzes saku, ka bērniem, kuriem uz katra soļa ir tikai mamma vai tētis, bērnudārzā gaida grūts sākums...kreņķi utt. Kā arī slimošana ir ļoti saistīta ar bērna pašsajūtu...
11.10.2012 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits