nu tad tā, es uzreiz neskrietu uz Rīgu, bet konkrēti parunātu ar puisi, vai viņš vēlētos ar mani kopā dzīvot Rīgā. varbūt viņš tur grib dzīvot, lai tiktu tālāk no vecākiem. un ko tu jau deputātus vsp iekšā? :D kāds tam tiem sakars ar tavām attiecībām? :D par to Rīgu visi saka, lai tu mēģini piekāpties puisim, nevis, ka Rīga zelta bedre. es pati nedzīvoju Rīgā, un diez vai, ka gribētu, bet, ja nāktos, tad dzīvotu. kas tu visu mūžu gribi nodzīvot vecākiem pie sāniem? tev ir jādzīvo sava dzīve. kā tev tas nepielec? viņi kādreiz arī nebūs. ko tad tu darīsi? vecākus vari apciemot arī brīvdienās? ja tu dzīvosu savā mazpilsētā atsevišķi no viņiem, nebrīnos, ja tu pie viņiem skrietu katru dienu. un ventspils jau nav nekāda mazpilsēta, bet normāla pilsēta :D mazpilsēta ir tavi nosauktie talsi. ventspilī viennozīmīgi atrast darbu, bet, lai vai kā paskaties kaut sludinājumos, bet tur ir vairāk darba piedāvājumu. tu saproti, cik tev būtu jānopelna, lai dzīvotu pašā centrā? es domāju, ka tev nav pat atbilstošas izglītības un pieredzes, lai tādu naudu pelnītu, un tavam draugam ne tik.
te izskatās, ka ne jau darba dēļ puisis paliek rīgā, jo tad jau viņš strādātu .. tas tā pārdomām.. pajautā konkrēti, ko viņš grib no rīgas, kādēļ tur grib pārcelties? vai viņš to grib darīt ar tevi vai bez tevis? nu es dodos līdzi, ja viņam jau būtu darbs. ne jau tādēļ, lai uzmestos viņam uz kakla, bet nu vnk būtu nereāli izdzīvot. un tad pati uzreiz arī meklētu, kad mums jau būtu dzīvesvieta.
tas, ka tu 24 gados dzīvo pie vecākiem hmm.. un ka nevari atļauties dzīvot viena, tas par kko liecina..drīzāk , ka tu arī negribi dzīvot viena, jo tev tā ir ērti- ne par ko nav jamaksā, un jāspodrina tikai savs izskats un jābaro kaķis. jopcik, tev nešķiet, ka esi iesūnojusi jau vecāku mājas? tev redz esot savi iemesli, tad, kādi ? tu jau tgd nevaru būt patstāvīga, vai tad neredzi vismaz, ka tev jāmeklē labāk apmaksāts darbs, jo, ja kkas jums dzīvē noies greizi ar finansēm, nedod dievs, tavs draugs zaudētu darbu, tad jums vsp būtu nereāli izdzīvot.. un kas tu dzīvotu pie vecākiem tik ilgi, kamēr tavs draugs nespētu tevi uzturēt?
jums ir jāatrod kompromiss..nevar būt tā, ka tu vēlies tapt sadzirdēta, bet viņu nedzirdi vsp. varbū tā ir viņa vēlme, nevis vecāku. tas, ka viņš kkad agrāk ir teicis, ka nevēlas rīgā dzīvot, tas nenozīmē, ka viņa domas nedrīkst mainīties, vai ka cilvēks ir vējagrābslis, ja viņa mērķi un domas mainās. jūs piemēram varat sarunāt, ka darbdienas dzīvojat rīgā, bet brīvdienās braucat pie vecākiem. nu viņš kaut vai katru otro nedēļu, jo domājams, ka ja viņš strādās rīgā, gribēs arī kādreiz tur izklaidēties.. un kāpēc esi tik kategoriska, ka tev tur nepatiks, ja faktiski var uz vienas rokas pirkstiem izskaitīt, cik reizes esi tur bijusi? es domāju, ka tu vnk baidies būt prom no savas mīļās māmiņas un tētiņa. vecākus tu vari apciemot, un atvainojos par izteicienu, bet tu nevari būt visu mūžu viņiem būt pieaugusi pie pakaļas un gaidīt, kamēr kad kāds cits tevi uzturēs kā parazītu, jo redz tev nav tik labi atalgots darbs. tu jau tgd visu naudu notriec lupatās un izklaidēs, tad arī ar puisi dzīvojot nekas nemainīsies, jo tu jau esi pie tā pieradusi. tu savā pilsētā izskatās, ka nekad dzīvē netaisies meklēt darbu, nu tad nekam vairāk tev arī nepietiks.