Vai tie vīrieši nav stulbi jeb mana sāpe

Reitings 58
Reģ: 09.05.2010
Labvakar, dāmas. Esmu nonākusi situācijā, kad sirds pilna un gribas dzirdēt viedokļus no malas.

Ar puisi nedzīvojam kopā, bet esam kopā jau 6.5 gadus. Abiem 24. Attiecības kā jau attiecības - līku loču, kāpumi, kritumi un tā visu laiku.

Bet - problēmas sākas lūk šeit: Skola abiem tikpatkā pabeigta, esam no mazpilsētas, bet puisim vēl nedaudz jāuztruas Rīgā, kur arī studiju laikā uzturējās, mājās bija pa brīvdienām. Bijām vienojušies, ka pēc viņa skolas beigšanas sākam beidzot normālu kopdzīvi mazpilsētā, strādājam un sākam attiecības jaunā līmenī. Viss bija izrunāts - nekāda Rīga, ka būs labi tepat un stāsts varēja laimīgi turpināties.

Taču nu viņš paziņo, ka mēs neko tādu neesam runājuši, ka viņam vajadzīgs darbs galvaspilsētā. Protams, es pēc šīs sarunsas galīgi sašļuku, morāli nogruvu. Jo viss bija skaisti saplānots, bet viens pēkšņi pasaka - nē, tā nebija, nav, nebūs.

Reāli - neredzu jēgu attiecībām vairs. Sanāk, ka esmu "paķerta uz muļķi" visu šo laiku, kamēr viņš Rīgā studēja, cerot, ka beidzot sāksies mūsu normāla, divu pieaugušu cilvēku kopdzīve. Es savu dzīvi ar Rīgu nekad neesmu saistījusi un par to nemaz nedomāju, un arī mūsu kopīgie plāni nekad pret to pilsētu nekad nav atdūrušies.

Tā nu es nebiju vairs īsti omā, puisis to, protams, juta, bet izlikās, ka neko nesaprot. Tad sāku dot mājienus, ka vēlos beidzot, lai attiecības pāriet jaunā līmenī un ir progress. Jo citādāk - nav vērts mocīt sevi, jo nevēlos būt brīvdienu meitene, kam atkal liek kaut ko pagaidīt pēc diviem, trim gadiem.

Rezultāts? Izlikās, ka nesaprot, par ko es runāju, nemaz nemēģināja saprast, kapēc esmu vīlusies un bēdīga, nemēģināja rast risinājumu vai diskutēt par iepsējamajiem variantiem - vārdu sakot tikai tēloja muļķi un nedarīja neko. Saruna palika bezjēdzīga, jutos enerģiski iztukšota, varēja just, ka zināma distance iestājās. Un finālā viņš vienkārši aizgāja ciemos pie čoma. Aicināja arī mani, bet kad zvanīju un prasīju, kur tad solītais taksis, kad laidīsim, viņš atbild - tikko izskāpu, jau eju.

Tā nu es paliku mājās viena ar piegānītu dvēseli. Nākamajā dienā viņš vienkārši aizbrauca uz Rīgu, 2x piezvanīja, lai paprasītu, kā iet (esmu apslimusi) un vienreiz pateiktu, ka nopircis jaunas kurpes, un ottreiz, ka iet uz treniņu.

Un šovakar viņš man atsūta sms: Kā jūties? Ja slikti, tad veseļojies, ja labi, tad turpini tā justies.

Esmu bez vārdiem. Lieki piebilst, ka parasti sazvanījāmies vairākas reizes dienā.

Ko gribu dzirdēt no jums? Laikam jau apstiprinājumu tam, ka šīs attiecības sevi ir izsmēlušas, ka esmu pati vainīga, ka ticēju un cerēju un jā. Ka tās laikam ir beigas.... Ar vienu prāta pusi saprotu, ka nākotnes jau laikam nav, bet ar otru - grūti sagremot, ka tomēr sapņi nepiepildās un mīļotais ir pievīlis, lai gan vēl tikko viss bija labi.

Ehh. Grūti.
09.10.2012 19:02 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Tava profila bilde izskatás péc pautiem.

:D :D :D :D :D
09.10.2012 20:07 |

Reitings 58
chuksene, tas ir dupsītis :D nekad nebiju iedomājusies par līdzību ar pautiem. bet ja ieskatās - tiešām. vismaz kāds humors šim vakaram.
09.10.2012 20:09 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
No vienas puses es tevi saprotu - tev bija sapnis, ko viņš sagrāva. Bet no otras puses - tu nevari viņam pārmest to, ka viņš savu nākotni neredz jūsu mazpilsētā. Viņš ir padzīvojis Rīgā, ieraudzījis savu iespēju te un būtu ļoti negodīgi likt viņam dzīvot pilsētā, kurā viņš negrib. Es arī uzskatu, ka jāmēģina savu dzīvi iekārtot galvaspilsētā.
09.10.2012 20:09 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Daiga, Tev gan labu dzīvi gribas un nekādā gadījumā iet cauri šķēršļiem. Vispar, rodas iespaids, ka tu ar savu vīrieti nerunā par to, kas tevi nomāc, tā it kā tev mutes nebūtu! `Varbūt atkal mātes pirksts?` Varbūt vienkārši izrunājies un noskaidro, kas par lietu?
Pilnībā saprotu puisi, ja reiz Rīgā mācās un viss palēnām notiek, tad tur arī lielākas izaugsmes. Ja reiz viņš pats teicis, ka negrib palikt tur uz visiem laikiem, kur problēma pāris gadus tur padzīvot, piepelnīties un tad atgriezties savā pilsētā, kad ir iegūta pieredze, kur darbu piedāvā vairāk kā tavā mazpilsētā? Tu uzreiz galējībās.. Man izskatās pēc tā, ka vīrietis vienkārši pārprata tavu `dzīvosim uzreiz kopā` un bija gatavojies tam, ka sākumā iegūs pieredzi Rīgā un tad uz mazpilsētu.
Vīrietis nespēs tevi uzturēt, kamēr orientēsies un atradīsi darbu. Kādēļ viņam tevi jāuztur? Pati nespēj darbu atrast? Kamēr tupi savā pilsētā, sūti CV, raksti motivācijas vēstules, zvani uz darbavietām un meklē darbu! Atradīsi simtpunkt, tā nu dien nav problēma.
Tik vienkārši Tev gribas aizbraukt, lai viss pasniegts - dzīvoklis, darbs, gids.. Nu tak, sieviete mīļā, pārāk lepna, lai kojās ar mīļoto padzīvotu? Tu neesi dzīvojusi Rīgā, tu nezini kā Tev tur klāsies, varbūt iepatiksies, atradīsi sapņu darbu un pelnīsi vairāk. Labi, lai riebjas tā Rīga, bet Tu tik ļoti gribi dzīvot kopā un sākt veidot normālas attiecības, bet tajā pat laikā tev vajag naudas garantijas un katrs mazākais šķērslis tev ir iegansts nekur nebraukt.
Iesaku izkāpt no savas komforta zonas un izrunāties ar vīrieti, nemocīt viņu ar savu variantu vienīgi un padomāt, vai Tev vispār šīs attiecības ir svarīgas, jo mīlošās un labās attiecībās gan viens, gan otrs gribētu dzīvot kopā vienalga kur un sekotu otram, ja ir izdevīgi. Es parakstos arī zem tā, ka loģiskāk būtu sievietei sekot vīrietim, jo vīrietis ir tas, kurš vienmēr pelnīs vairāk (pārsvarā), savukārt sievietes ir ļoti kreatīvas un vienmēr ar rokdarbiem vai savādāk atradīs veidu kā piepelnīties no jebkuras pasaules vietas, kā arī atradīs darbu šā vai tā! Tu pieturies pie mazpilsētas, jo tev draugi un ģimene ir svarīgāka par savu mīļoto, pie kuriem tu izklausies kā piesaitēta, savukārt vīrietis grib Rīgā, jo tur vairāk iespēju! Pat aicinājis doties ar viņu kopā, bet tu spītīgi pretī - nē, man riebjas. Kompromiss jāmeklē un jāmācās kratīt sirdi vīrietim nevis forumam!
09.10.2012 20:11 |

Reitings 6531
daiga jebkurā gadijumā tev ir tikai 24(?:D neatceros no teksta)un ja vien nedzīvo miestā ar 100 iedzīvotājiem,tad vecmeitās ar nepaliksi ;)
09.10.2012 20:12 |

Reitings 6531
un tas kas te rej te daudz.
NE VISI CILVĒKI GRIB PĒRTIES UZ RĪGU
Latvija nav tikai Rīga.
09.10.2012 20:13 |

Reitings 58
Bet negribas būt tai muļķei, kas pacieš visu, ziedo visu dēļ viena vīrieša, kas vēlāk tiešām var izrādīties plānā galdiņa urbējs. Un savas iespējas viņš varēja redzēt jau studiju sākumā un kaut tad pateikt, ka tomēr nebūs kopīgs ceļš. Kapēc bija jānovelk viss šis laiks, lai brīdī, kad ir izdevība uzsākt dzīvi un normālas pāra attiecības, pateikt - sorī. Es visu laiku esmu piekāpusies. Man mana ģimene, draugi, dzīves vide tomēr ir svarīgāka. Es negribu beigās pazaudēt visu.
09.10.2012 20:13 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
nu tad jāpērk šampis un lielā paka salvešu, nebēdā - būs citi :)
09.10.2012 20:14 |

10 gadi
Reitings 8191
gan viens, gan otrs gribētu dzīvot kopā vienalga kur un sekotu otram, ja ir izdevīgi.

Ar to es gribēju pateikt, ka sekos viens otram, ja atradīs iespējas kopā dzīvot. Un tavā situācija kopdzīvei un dzīvošanai atrast iespējas ir pilnīgi iespējams!
09.10.2012 20:14 |

Reitings 276
Reģ: 29.01.2009
Es gribēju teikt to pašu, ka tā bilde atgādina pautus..:D Tādus glumus pautus. :D
09.10.2012 20:15 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Varbūt jūs vienkārši esat viens otru pārpratuši. Tev kopdzīve nozīmē viņa atgriešanos jūsu pilsētā, viņam tā nozīmē kopā dzīvošanu jebkur.
09.10.2012 20:16 |

Reitings 58
Laikam jau tagad dikti bieži veidošu tēmas ar "kā lai sadziedē sirdi", "kā lai pierod būt vienai" utt...
09.10.2012 20:17 |

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
es uzskatu, ka , ja cilveki viens otru ciena, mīl , tad jebkuru problemu var risināt un atrast kompromisu. es pat neredzu problēmu, ja abi esat brīvi (bez saistībām, bērniem) mesties kopīgos dzīves ceļos. viss atkarīgs no tā, cik loti to grib. tu gribi vairak neka puisis....neko padariit, ja NEGRIB. diemzel.
09.10.2012 20:17 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
nazic,nebļauj :D
09.10.2012 20:18 |

10 gadi
Reitings 8191
Man mana ģimene, draugi, dzīves vide tomēr ir svarīgāka. Es negribu beigās pazaudēt visu.

Nekad nesapratīšu, kas tā par tupu domāšanu?
Ģimene nekur nepazudīs, dzīves vide ir tikai komforta jautājums, jo tu vari iekārtot mājokli citā pilsētā tikpat lieliski kā tev ir māja tavā pilsētā. Un kā Tu varētu visu pazaudēt? Ja esi tāda, kura draugus pasūta divas mājas tālāk, jo ir jādzīvo ar kādu kopā, tā ir tava problēma! Visu nav iespējams pazaudēt, ja vien ģimene no tevis nenovēršas un draugi pasūta tevi, jo, ak, tu aizbrauci uz citu pilsētu pie sava mīļotā! Mācies kļūt patstāvīga, respektīvi, sāc saprast, kur ģimenes robežai ir jābeidzas un kur jāprot veidot savu ģimeni ar visiem spēkiem, nevis viegli padoties tādēļ, ka vīrieša izvēlētā pilsētā lielāka īre.
Kur jūs tavā mazpilsētā dzīvotu? Vīrietim garantēts darbs?
/Nerakstu Rīga, jo visu, ko uzrakstīju var attiecināt uz jebkuru citu Latvijas pilsētu!/
09.10.2012 20:19 |

Reitings 6531
noslēpumainā-nu zini citreiz izbesī vnk,ka te dažām liekas,ka visa dzīve grozās tikai ap rīgu! Ja pateica,ka īpaši nevilina rīga nu ko var vēl dirst augumā,ka redz meitene slinka un stulba,ka neraujās kkādam mudakam,kas 24 gados vēl dzīvo kojās,līdz uz rīgu. tur tak var just ka čalim galīgi poh,ko vēl tai meitenei pērties,aizbrauks un aplauzīsies.
09.10.2012 20:21 |

Reitings 96
Reģ: 07.11.2010
Nelasīju komentārus, bet nu liekas muļķīgi, ka teici,ka dod mājienus par to kā jūties un ko domā. Ja grib, lai attiecības izdodas, manuprāt, vienmēr ir skaidri jārunā. Ne vienmēr otrs cilvēks var saprast to, ko tu caur puķēm pasaki ;)
09.10.2012 20:21 |

10 gadi
Reitings 8191
Un vispār, atbildot uz diskusijas nosaukumu, nē, vīrieši nav stulbi, noteikti ne visi. Šajā situācijā izskatās, ka tu esi tā stulbā. Visbiežāk sievietes sadomājas un neprot izrunāties.
09.10.2012 20:22 |

Reitings 58
Winterra, padomā reāli - kā es tagad varu, piemēram, kaut nākamnedēļ aiziet strādāt uz Rīgu? Okei, piemēram, atrodu darbu. Kur dzīvošu? Par ko maksāšu īri, ēdienu, izdevumus? Pusis dzīvo kojās, kurās drīkst dzīvot tikai skolas ietvaros. Baigi vienkārši izklausās - ņem un ej uz Rīgu un viss. Ja es neko nesaprotu no tās vides, tikai to, kā stacijā izkāpt no autobusa. Kā bez naudas var iet un dzīvot Rīgā vai dejebkurā citā nezināmā, netīkamā vidē? Es tiešām gribētu to saprast.

Garantēts darbs nav, bet ja vajadzētu - atrastu. Dzīvotu dzīvoklī, ko varētu īrēt neilgi pec tam, kad vins saktu stradat. Tad varetu maksat uz pusem visu.
09.10.2012 20:24 |

Reitings 58
Un šajā sarunā devu mājienus, jo visās iepriekšējās viss ir bijis sīki un smalki, pa punktiem iztirzāts! Biju vienkārši piekususi vēlreiz malt vienu un to pašu, tapēc liku nojaut ap ko lieta grozās un par cik jutu, ka šī problēma viņam tajā brīdī īpaši neinteresēja, tad velti netērēju savu enerģiju, lai vēlreiz vārītos.
09.10.2012 20:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits