Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tie vīrieši nav stulbi jeb mana sāpe

Reitings 58
Reģ: 09.05.2010
Labvakar, dāmas. Esmu nonākusi situācijā, kad sirds pilna un gribas dzirdēt viedokļus no malas.

Ar puisi nedzīvojam kopā, bet esam kopā jau 6.5 gadus. Abiem 24. Attiecības kā jau attiecības - līku loču, kāpumi, kritumi un tā visu laiku.

Bet - problēmas sākas lūk šeit: Skola abiem tikpatkā pabeigta, esam no mazpilsētas, bet puisim vēl nedaudz jāuztruas Rīgā, kur arī studiju laikā uzturējās, mājās bija pa brīvdienām. Bijām vienojušies, ka pēc viņa skolas beigšanas sākam beidzot normālu kopdzīvi mazpilsētā, strādājam un sākam attiecības jaunā līmenī. Viss bija izrunāts - nekāda Rīga, ka būs labi tepat un stāsts varēja laimīgi turpināties.

Taču nu viņš paziņo, ka mēs neko tādu neesam runājuši, ka viņam vajadzīgs darbs galvaspilsētā. Protams, es pēc šīs sarunsas galīgi sašļuku, morāli nogruvu. Jo viss bija skaisti saplānots, bet viens pēkšņi pasaka - nē, tā nebija, nav, nebūs.

Reāli - neredzu jēgu attiecībām vairs. Sanāk, ka esmu "paķerta uz muļķi" visu šo laiku, kamēr viņš Rīgā studēja, cerot, ka beidzot sāksies mūsu normāla, divu pieaugušu cilvēku kopdzīve. Es savu dzīvi ar Rīgu nekad neesmu saistījusi un par to nemaz nedomāju, un arī mūsu kopīgie plāni nekad pret to pilsētu nekad nav atdūrušies.

Tā nu es nebiju vairs īsti omā, puisis to, protams, juta, bet izlikās, ka neko nesaprot. Tad sāku dot mājienus, ka vēlos beidzot, lai attiecības pāriet jaunā līmenī un ir progress. Jo citādāk - nav vērts mocīt sevi, jo nevēlos būt brīvdienu meitene, kam atkal liek kaut ko pagaidīt pēc diviem, trim gadiem.

Rezultāts? Izlikās, ka nesaprot, par ko es runāju, nemaz nemēģināja saprast, kapēc esmu vīlusies un bēdīga, nemēģināja rast risinājumu vai diskutēt par iepsējamajiem variantiem - vārdu sakot tikai tēloja muļķi un nedarīja neko. Saruna palika bezjēdzīga, jutos enerģiski iztukšota, varēja just, ka zināma distance iestājās. Un finālā viņš vienkārši aizgāja ciemos pie čoma. Aicināja arī mani, bet kad zvanīju un prasīju, kur tad solītais taksis, kad laidīsim, viņš atbild - tikko izskāpu, jau eju.

Tā nu es paliku mājās viena ar piegānītu dvēseli. Nākamajā dienā viņš vienkārši aizbrauca uz Rīgu, 2x piezvanīja, lai paprasītu, kā iet (esmu apslimusi) un vienreiz pateiktu, ka nopircis jaunas kurpes, un ottreiz, ka iet uz treniņu.

Un šovakar viņš man atsūta sms: Kā jūties? Ja slikti, tad veseļojies, ja labi, tad turpini tā justies.

Esmu bez vārdiem. Lieki piebilst, ka parasti sazvanījāmies vairākas reizes dienā.

Ko gribu dzirdēt no jums? Laikam jau apstiprinājumu tam, ka šīs attiecības sevi ir izsmēlušas, ka esmu pati vainīga, ka ticēju un cerēju un jā. Ka tās laikam ir beigas.... Ar vienu prāta pusi saprotu, ka nākotnes jau laikam nav, bet ar otru - grūti sagremot, ka tomēr sapņi nepiepildās un mīļotais ir pievīlis, lai gan vēl tikko viss bija labi.

Ehh. Grūti.
09.10.2012 19:02 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
A tas profilā Tavs īstais vārds, v:)arbūt nomaini :)

Par problēmu - tādām attiecībām neredzu turpinājumu, kādam no jums būs jāpiekāpjas dzīvesvietas jautājumā.
09.10.2012 19:07 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
A ko tu tajā mazpilsētā esi pazaudējusi?
09.10.2012 19:08 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
viena pec otras diskusija par mīlas sāpēm, tad es nemaz netaisīšu, laikam mēness fāzes neriktīgas :D
09.10.2012 19:10 |

Reitings 58
Man šeit ir viss - ģimene, draugi, patīk šī vide, Rīgā jūtos emocionāli slikti, nekad tā vieta nav patikusi. Gan burzmas, gan izmaksu dēļ. Patīk mierīgāka vide.
09.10.2012 19:10 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Oj,viss kā zirnekļu tīklos Jums..Ko ali saka..Kompromiss vai katram savs ceļš
09.10.2012 19:11 |

Reitings 58
Es zinu - ja ar sakostiem zobiem aizietu uz Rīgu, tad tik un tā agrāk vai vēlāk viss juktu un bruktu, jo es neizturētu un tad ko? Palikt uz ielas tur ar visām panckām? Bet jāsāk jau ar to, ka ne man, ne viņam nemaz nav starta kapitāla, lai dzīvi Rīgā uzsāktu.
09.10.2012 19:14 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Rīgā būs citas iespējas,citi puiši tā kā atmet roku šī brīnumam un sāc dzīvot
09.10.2012 19:14 |

Reitings 276
Čalim 24 gadi, kopā esat vairāk kā piecus gadus - bet loģiski, ka viņš grib dzīvoties pa Rīgu. Iespējas, izklaides.. viss, kas nav Jūsu miestā. Domāju, ka viņš vēlas ķert un baudīt visu to, ko nav izdevies pa saviem jaunības gadiem esot attiecībās. Un te arī Jūsu plāni, mērķi atšķiras, vairs nav svarīgi kas ir agrāk runāts, norunāts..
Vairums gadījumos pēc izskraidīšanās čaļi atgriežas, kamēr Tu kā muļķe būsi savā mazpilsētā svēti dzivojusi.
Aizraksti, ka esi laimīga un paldies par pavadītajiem gadiem, ka no sirds vēli viņam to labāko un, ka vēlies palikt draugos. -tas vairāk iegrauzīs, nekā trakošana, vai skandalēšanās, pārmešana, ka netur doto vārdu.
09.10.2012 19:18 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Pirmāmkārtām, es nesauktu vīrieti par stulbu, ja viņš aiziet studēt (pieļauju ka augstskolā), viņam ir kaut kāds mērķis, pilsētā ierauga vairāk perspektīvas.
Turklāt 6,5 gadi, satikāties pusaudžu gados, citas attiecību pieredzes tikpat kā nav, dzīve ritējusi tikai mazpilsētā, manuprāt viņam tas ir par šauru, jā mīl, ir pieķeršanās, bet viņš ir jauns, ielikt šādā vecumā sevi kaut kādos rāmjos... nezinu...
09.10.2012 19:19 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Manuprāt,ja Tev būtu svarīgas šīs attiecības, Tu jau sen būtu Rīgā ar visām paunām!
Vismaz es zinu,ka es tā rīkotos sava mīļotā vīrieša dēļ. Būtu gatava dzīvot jebkurā pilsētā, tikai lai mēs būtu kopā!
09.10.2012 19:22 |

Reitings 13628
Domāju, ka, ja ir izlēmis, mazpilsētā neatgriezīsies. Ja Tu gribi šīs attiecības un ja puisis nav pārdomājies, dodies pie viņa uz Rīgu. Protams, viņam tad jāuzņemas atbildība par jums abiem, kamēr atradīsi darbu.
09.10.2012 19:24 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Monro ,bet viņi ar puisi jau sen bija sarunājuši, kur pavadīs turpmāko dzīvi, taču puisis vienkārši "piedirsa" sirdi. Un par to jau tā sāpe meitenei!
09.10.2012 19:25 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Diezgan bēdīga situācija. Kopā Jums tik daudz gadu... Ieteiktu BEZ aplinkiem parunāt ar viņu, izstāstīt kā jūties un kaut pateikt, ka neredzi nākotni attiecībām. Pavēro viņa izteiksmi brīdī, kad to pasaki. Varbūt šis uzreiz sāks uztraukties, domāt un darīt ko lietas labā, bet varbūt piekritīs Tev un arī ierosinās beigt visu. Lai veicas! Novēlu, lai atrodat "zelta vidusceļu" un viss izdodas! :)
09.10.2012 19:25 |

Reitings 3350
Man liekas, ka attiecibas sievietei jaseko virietim!!!
Es savam virietim noteikti sekotu uz Rigu, Indiju vai vienalga kur!!!

Turklat vins tachu tev prasa ka iet, ko dari, zvana... Sudigak butu ja nezvanitu. Chalis vnk apjuka, jo vinam gruti pateikt, ka vins tomer izvelas Rigu.

Es tava vieta jau kravatu cemodanus un vilktos lidzi, saktu kopigu dzivi Riga. Kas nepamegina, tas nekad neuzzin!
09.10.2012 19:26 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
++++ Monro.
Es arī ievācos pie drauga Rīgā, jo te ir vairāk iespēju un vairāk laika kopā. man arī Rīga nepatīk (vecrīga neskaitās :D), bet kā ir iespēja, braucu atpūtināt nervus uz mājām, kur miers.
Es vēl papildus pieciešu brāļa izgājienus, runājošā papagaiļa priekus(lasīt sarkasmā) un vēl kaķi, kurš zelē visu kas nekustas. ā un VĒL es pieciešu visus alerģijas cēloņus un dzeru stiprākas alerģijas zāles.. :D
09.10.2012 19:26 |

Reitings 58
Gurri, studēt tur viņš aizgāja ģimenes spiediena rezultātā, jo tad tas tika pasniegts kā "tūkstošus pelnošākā profesija". Bet tagad pēkšņi tā vairs neizrādās un ģimene nu jau spiež braukt strādāt uz ārzemēm, jo tagad tūkstoši esot tur.

Okei, iespējas un jaunība ir viens, bet tad kapēc visu šo laiku bija jāmelo un jāceļ šī skaistā vīzija, kuru vienā dienā ņem un sabrucina? Nesaprotu šo vīriešu loģiku.
09.10.2012 19:27 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Un es gan neiesaku skriet ar visām pekelēm pie viņa uz Rīgu. Nav vērts turp doties, ja zini, ka neizturēsi tur ilgi. Es Tevu pilnībā saprotu, pašai riebjas katra pavadītā minūte mūsu galvaplsētā. Turklāt te visas kaut ko bauro, ka "mazpilsētās nav perspektīvu". Ne visas pilsētas, kuras nav Rīga, ir lauki un mazpilsētas!
09.10.2012 19:27 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Hmm, es tā palasīju visur dominē "Es un Man", tu tā esi pajautājusi, ko tavs puisis vēlas, varbūt viņam ir labas karjeras izaugsmes galvaspilsētā, vai tādēļ cilvēks būtu jāierobežo, diezin vai, padomā arī par viņa vēlmēm, galu galā man neliekas,ka jāpiekāpjas itin visā lai meitene būtu laimīga un smaidīga,ka savējais pie vietas un mājās uz dīvāna....
09.10.2012 19:28 |

Reitings 58
Un otrs fenomens jau ir tajā, ka Rīgā viņš visu šo laiku ir dzīvojis kojās, darba vēl nav un lai īrētu dzīvokli, kaut vai mani uzturētu, kamēr tur atrodu darbu, iedzīvojos, iemācos orientēties, nopirktu sadzīvei nepieciešamās lietas - tādu līdzekļu viņam nav. Šobrīd ir tikai nenomaksāts ātrais kredīts pāris simtu apmērā. Rīga pat viņam vienam nav reāli, kur nu vēl man.
09.10.2012 19:30 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es gan domāju,ka tur ir jārod kompromiss nevis vienam jābizo un jādara ko otrs grib
09.10.2012 19:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits