Sany, patiesībā ilgi esmu viena. Ar mani ir tā, ka ja kāds iekrīt sirdi, tad uz ļoti ilgu laiku (dažreiz gribas sevi pašai iepļaukāt- kāpeč es netieku tam vienkārši pāri.) Šobrīd ir 8 gadi (ja neskaita, ka pa vidam ir bijuši daži mēģinājumi vai vienkārši aizraušanās, kas tā arī izbeidzās).
Patiesībā ir tā, ka bija mana pirmā mīlestība, kad vēl bija pusaudžu gadi, kad likās (kā jau vairumam), ka nodzīvosim laimīgi līdz mūža galam, bet tā, protams, nenotika.
Tad bija mana otra mīlestība. Ar viņu iepazinos, tad, kad viņam bija vēl cita draudzenes. Tā kā neesmu no tām, kas citā mēdz atņemt puišus, tad toreiz visu "patikšanu" paturēju pie sevis un viņam neko neteicu. Bijām vienkārši labi draugi. Pagāja 3 mēneši un viņš no draudzenes izšķirās. Un tā pamazām sākām druadzēties, līdz tas izvērtās līdz tam, ka viens bez otra nevaram. Pagāja nepilns gads, rozā brilles nokrita (vismaz man). Bet es sapratu, ka reāli mīlu viņu. Bet tajā pašā laikā sapratu, ka viņš ir tāds kā ir ir (lai arī mīlēju) un nekas nemainīsies, bet man dzīves plānā bija daudz citu lietu uz ko iet un tiekties (pat 70% šobrīd esmu tos sasniegusi). Es biju tā, kas pielika punktu, jo sapratu, jo tālāk "iešu", jo sāpīgāk un smagāk būs. Ar trešo reizi man izdevās pielikt punktu. Pati toreiz ļoti, ļoti pārdzīvoju pirmo pus gadu- ar prātu saprastama, ka izdarīts pareizi, bet sirds sāpēja tik un tā. Pēc tam vēl veselu gadu intensīvi apmainījāmies ar sms. Pagāja vēl gads un viņš atsāka draudzēties ar iepriekšējo draudzeni. Likās, ka beidzot būs viss, bet nē, tas turpinājās- katru vakaru pa sms, pa retam atbildēju. Vēl pēc gada viņš aprecējās un viņam piedzima dēliņš. Tad sapratu, ka ir jāpārtrauc kontakts ar viņu pavisam- viņam taču ir sieva un dēls- es vienkarši nevēlējos tam visam būt pa vidu. Viņš kādu pus gadu ik pa laikam sūtīja sms, bet tad saprata, ka es vairs nereaģēju un pārtrauca.
Tad nu sapratu, ka esmu no viņu "palaidusi" un tad sākās jautras ballītes, izklaides, pa laikam sastapti kādi vīrieši, bet nekas nopietns.
Pirms nu jau diviem gadiem satiku vienu vīrieti, kurš principā "nolaupija manu sirdi" ar savu vīrišķību un visu pārējo, bet... tas velkas un velkas un nekas nenotiek. (par to aprakstīju citā sarunā: http://cosmo.lv/forums/topic/121415-neskaidriba/). Es pamazām cenšos viņam "tikt pāri" ieraudzīta arī kādu citu, bet nekas nesanāk- es vienkārši nevienu citu "neredzu" un galu beigās arī viņš joprojām nav man vienaldzīgs.
Un šobrīd man ir 26 ar pusi gadi un esmu tur kur esmu- nekur.
Negaidu iepazīšanos kā filmās, princi baltā zirgā, vai kādu, kurš nēsās uz rokām- vienkārši cilvēcīgu, mīļu cilvēku sev līdzās ļoti gribās.
ps. Tagad esmu izstāstījusi par sevi tik daudz, ko pat nezina mani tuvākie draugi.