chantelle es nezinu, goda vārds :D Varu aprakstīt vien to, kas jau ir it kā zināms par mājīgo dzīvokļa iekārtošanu, bet iespējams tur tiešām vēl klāt ir sava aura un tas, kā uzņem ciemiņus, t.i. vai neliec justies viņiem neērti, bet uzreiz atraisi, lai jūtās kā mājās (bet neaizmirst, ka ir ciemos :D).
Tīri istabu mājīgums man izpaužas ar tepiķi, mīkstām mēbelēm un kādiem pūkainiem spilveniem uz tiem, sekcijā vai plauktiņos skaistumlietiņas - smaržas, dažas dekoratīvās statujiņas - lellīte, Eifeļa tornis vai sniega bumba. Kaut kur sēž plīša lācītis... ziedi vāzēs, protams, žurnāli uz galda, obligāta mājīguma stastāvdaļa man ir aizkari, ar žalūzijām tā sajūta zūd... kas vēl... gleznas pie sienām ar maigu tematiku. Piemēram, manā vecāku mājas istabā pie sienas bija skaista glezna, kur attēlota jauna sieviete, kura sēž ar muguru skaistā baltā kuplā kleitā, mati izlaisti, sēž pie ezera un blakus gulvis... tāda maiga glezna ;)
Vēl krāsas... man ļoti patīk gaišas istabas, kurās ir nedaudz no citām krāsu paletēm, bet pārsvarā istabu toņi ir maigi, gaiši, bez nospiedošās atmosfēras.