Kāda nagu lakas krāsa jums pašlaik ir modē? :)
Man vasaras laikā patīk spilgtās krāsa,bet tagad gan esmu ievērojusi,ka nagus krāsoju tumši sarkanā vai gaišā,bēšā krāsā. :) Lai gan rudenim,manuprāt,arī piestāvētu krāsianās,spilgtās nagu lakas :)
Tumši sarkans franču manikīrs. Lieku gēla laku salonā un staigāju savas 3 nedēļas pavisam mierīgi.
Bet esmu ievērojusi, ka tagad, rudenī, gribas sarkanos un tumši sarkanos toņus.
Man peedeejaa laikaa patiik, ka meitenes kraaso taa nagus,ka visi nagi vienaa kraasaa ,bet viens ir citaa-tas mums darbaa loti populaari!Es nospikoju ideju-izdomaaju ,ka vareetu kraasot vairaakos tonos luupas!Sodien aizgaaju uz darbu ar divkraasainaam luupaam!Vispaar nebija slikti-toni loti labi saskaneeja!:)Augseejo nokraasoju gaisaku un apaksejo tumsaaku-vispaar loti interesanti izskatiijaas!")
man pilnīgi visas nagu lakas nolobās pāris h laikā. arī tās, kas it kā turas 10 dienas. arī gelish nāk nost uzreiz (manai mammai pie tās pašas meisterītes turas 3 nedēļas ļoti labi). nagus vienmēr pirms tas attaukoju. dažreiz smērēju bāzi, citreiz nē. bet rezultāts viens un tas pats - somā veinmēr jāliek nagu lakas pudelīte, lai pa dienu vismaz nedaudz piekrāsotu nodrupošo laku. kāpēc man tā sanāk un ko lai dara?? :D