Apnicis

Reitings 58
Reģ: 07.10.2012
Sveikas, cosmo damas!Uzreiz atvainojos,ka bez garumzimem,sim datoram nav!
Lieta tada,ka pie mums biezi ciemos nak viramate,man jau nav iebildumu,bet katru reizi,kad vina atnak,neinteresejas,ka mums iet,bet gan stasta par savu meitu un vinas gaitam!Labi,ja stastitu kaut ko,ta starp citu runajot,bet ne-stasta visu tik tal,gandriz vai par to,cikos vinas meita ir edusi,cikos uz poda sedejusi!Bet pedeja reize mani sadusmoja.Vinas meita,kurai 24 gadi mekle darbu,tad nu viramate man atnes izprintetus darba piedavajumus un ludz,lai es pazvanu uz tiem nr un sarunaju meitai tiksanos,lai dabutu to darbu,jo vinapati krieviete,nepareizi kaut ko sarunas,bet meita kautrejas runat!Esmu noskaitusies,nu kur ta var!Meitai 24 gadi,pati neko enavr.Viss man jadara vai viram!Dzivokli grib atrast,mums jazvanas..Darbu man jamekle!Ko man darit saja situacija?
07.10.2012 20:00 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vēl kas- kād nāk ciemos katru dienu, tad nelaid mājās vnk. sēdi klusiņa. pēc tam pasaki, ka biji izgājusi pastaigāties, līdz veikalam, sagribējās kko garšīgu, kādu augli utt. vai arī pa īstam ej no mājas laukā. staigā uz grūtnieču vingrošanām utt.
08.10.2012 12:53 |

Reitings 7743
Es nekur nezvanītu, pateiktu, ka visi dzīvokļi jau izīrēti un darbinieki atrasti. Kādreiz arī biju labiņa, bet citi par daudz jau atļāvās. Ok, ja taisi ēst viņas meitai un vēl nez ko, uzdod arī vīra mātei kādu pienākumu tavā labā izdarīt, kko atvest, nopirkt, kaut vai māju palīdzēt sakopt, kko tādu, saki, ka palīdzi viņiem, tad arī pretī gaidi to pašu. Domājams, ka ar laiku liks mieru :D
08.10.2012 13:01 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es pateiktu vīram, lai beidz smietis, ka tas ir nopietni, lai tiek galā ar savu ķerto ģimeni. Ja negribētu saķerties ar pašu vīramāti, tad pataisno runātu ar šo meiteni un pateiktu, ka neies cauri tas bērnudārzs un nēsi nekāds laimes lācis...
08.10.2012 13:16 |

Reitings 178
Bet vai tad darba devēji paši nezvana ja tu esi aizsūtījis CV? Kāda zvanīšana vēl?
08.10.2012 13:22 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
pag, tu dzīvo kopā ar vīra māti?
08.10.2012 13:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits