Datorspēles

Reitings 585
Reģ: 16.01.2011
Mans vīrietis ir kā apmāts ar WOW, ja zināt kas tā par datorspēli. Es to vnk nevaru izturēt. Esmu viņam to teikusi un viņš zina, ka man nepatīk, ka viņš spēlē. Viņš var nosēdēt vairākas stundas spēlējot un ignorējot apkārt notiekošu. Vakar viņš teica, ka tūlīt nāks gultā, es nogaidīju gandrīz stundu un ar draudiem tikai dabūju viņu nost no datora. Varbūt kādai ir šāda pati problēma. Nezinu, ko darīt. Gribu, lai tā spēle izzūd!
06.10.2012 17:38 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
manam draugam tas, kā krista teica, ir hobijs. ok, ir cilvēki, kuri datorspēles pēc būtības neuzskata par hobiju, bet nu manā gadījumā tas ir tā, ka viņš lasa forumus, nenormāli iedziļinās un zina visu videospēļu vēsturi. un es nekādā gadījumā viņam netaisos zāģēt par to. ok, ir kādreiz, kad izbesī, es to nenoliegšu, bet, tā kā es pati reizēm varu visu dienu spēlēt un spēlēt, tad es to ne tikai cenšos saprast, bet pat saprotu.
nu es neredzu, ar ko, piemēram, desmitiem seriālu skatīšanās ir labāka par datorspēlēm :D
06.10.2012 20:52 |

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
sāc pati spēlēt :D tad viņš nespēlēs...
07.10.2012 12:48 |

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
ja negribi spēlēt pati , tad izdomā kaut ko priekš kam Tev būtu vajadzīgs viņa dators , ja strādā - tad izdomā ,ka Tev jātaisa kautkāda prezentācija, ja studē , tad vēl vieglāk, studijām vajag matreālus meklēt kautkādus, ja nelīdz , tad izdomā ,ka draudzenei jāpalīdz referātu uztaisīt..

izdomāt var jau viskko ;)
07.10.2012 12:51 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
bijušais bija atkarīgs no datorspēlēm, ārprāts kā cīnījos, pilnīgi nekas nemainījās, tad jau labāk vienai, domāju,ja ar kādu iepazītos,kurš būtu atkarīgs no spēlītēm, momentā aizgrieztos un aizietu prom pavisam
07.10.2012 13:03 |

Reitings 585
Reģ: 16.01.2011
Tas bija vnk tajā brīdī 4 h, kopumā viņš nosēdēja daudz, daudz ilgāk...un redziet, mēs nedzīvojam kopā un tiekamies tikai nedēļas noaglēs un ja man pusi no dienas jānosēž darot vnk savas lietas, tas nav forši, tās es varu darīt visu nedēļu...
07.10.2012 14:34 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nezinu, necel paniku un nepsiho, vinš ar laiku noslēgsies un tad speciāli, kad celsi brēku, neies nost no datora. kad pašam apniks, tad arī beigs viņu spēlēt. mans brālis agrāk bija kā traks uz daudzām datorspēlēm, bet ar laiku vnk apnika, lai gan tas aizņēma vairākus gadus. man arī patīk uzspēlēt spēlītes, lai gan viņas maxiums aizņem kādu stundu. bet tik un tā draugam nepatīk, kad es viņas spēlēju, un neveltu laiku viņam. tad es to laiku samazinu vai vsp nespēlēju viņa klātbūtnē.
nu ja datorspēles neaizņem vairāk laika kā 1 vai 1,5h dienā un ja viņš strādā, tad domāju, ka nav par ko satraukties. ja vienu dienu viņš paspēlē kādas 2 h, bet citu atkal vsp nepieiet pie pc, tad nav jāstreso.
bet ārā nedzēs. tad varētu izlidot laukā domāju kādi tavi kosmētikas piederumi.
08.10.2012 13:03 |

Reitings 5
Reģ: 02.10.2012
arii pievinojos jusu barinjam..manejais ari spele tas mani kaitina ciest nevaru jasak domaat jau par kko nopietnu a tas tik spelee..:/
pilnibaa besii araa......un galvenais ka nevar atraut kaut mantas kravaa..:(
15.10.2012 15:12 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
aj,sāpīga tēma :D
15.10.2012 15:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits