Ja es to nevaru, man tas ir jāizdara!

Reitings 178
Reģ: 06.10.2012
Hei!
Meklēju domubiedrus, stipras personības, sievietes, vīriešus, meitenes - jebkuru, kas ir apņēmības pilns un vēlas man pievienoties vismaz virtuālā līmenī manā ceļojumā uz mērķiem! :)

Šobrīd sveru 85 kg (jāsaka gan, ka ar svaru 75kg es JAU izskatos diezgan slaida). Taviem parametriem nav nozīmes - man šķiet, galvenais ir apņēmība, neatlaidība, disciplīna :)
2x nedēļā eju uz aerobiku, katru dienu ar kājām nostaigāju 5-10km, brīvdienās 1-2x eju skriet vai vingroju mājās. Darba dienās ēdu (vismaz cenšos, ar dažām noraušanās reizītēm) veselīgi un minimāli. 5dien, 6dien - sanāk ēst vairāk, diemžēl. Šobrīd gan sliktāk iet ar ūdens dzeršanu, jo 2 litri dienā nekādi nesanāk, tomēr ar nākamo nedēļu centīšos to mainīt. Dzeru vitamīnus, kopju ādu, matus, zobus, nagus.. Mērķis būtu sevi sakopt pilnībā - arēji, iekšēji. Mācos nākotnei, lasu, ticu domu spēkam (The Secret variantus nelasu), nelietoju alkoholu, nesmēķēju.
Kad ir grūti, tad sev atgādinu: No pain - no gain! (zinu simtiem šādu saukļu, kas iedvesmo grūtos brīžos)
Man nav apkārt neviena, kas atbalstītu, ieteiktu veselīgu ēdienu receptes, pateiktu, lai turos vakaros, kad gribas apēst čipšu paku un raudāt pēc grūtiem treniņiem. nav, kas pateiktu - mācies, esi stipra. Dažreiz zūd pacietība, jo viss, kas tiek darīts, nes tik lēnus rezultātus. Es neapsolu, ka vienmēr un katru dienu būšu pieejama vai ieinteresēta, bet ar mani sazināties var un būtu jauki, ja atrastos cilvēki, kas pamudinātu mani vai es viņus uz RĪCĪBU! :)

Mans epasts ir: [email protected]; var rakstīt arī šeit, publiski vai vēstulēs; ar telefona nr., skype un citām koordinātām apmainīsimies, ja būs vēlēšanās un sapratīsimies.

Paldies, ka veltīji laiku, lai izlasītu! ;)
06.10.2012 15:11 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
man reaģē uz dažiem produktiem, bet visā visumā vēl neesmu atklājusi uz ko tieši. ceru drīzumā atklāt.
13.10.2012 17:48 |

Reitings 178
Nezinu kā jums, bet kopš es sāku maz ēst un daudz sportot, ikdienā gandrīz visu laiku ir labs garastāvoklis, gribas skriet un smieties, sasniegt savus mērķus, runāt ar cilvēkiem... :)
Līdzko apēdu kaut ko treknu, neveselīgu un jūtu, ka vēders ir pilns vai arī visu dienu sēžu mājās bez nekādām kustībām, tā garastāvoklis ir sliktāks, pašsajūta diezgan pretīga, viss sāk likties bezcerīgs.
esmu nonākusi pie secinājuma, ka aktīvs un veselīgs dzīvesveids uz mani iedarbojas ļoti POZITĪVI, tādēļ atgriezties pie regulāras kūku ēšanas vai sēdēšanas uz dīvāna netaisos... un man pat paliek žēl cilvēku, kas tā dara.
Man prieks, ka esmu iepazinusi sportu un atklājusi, cik ļoti tas mani iedvesmo un uzmundrina :)
13.10.2012 17:52 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Malace! :D Es no augusta beigām arī tievēju. No 76kg nokritos uz 63! :)
13.10.2012 17:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ar to vaardu maz,mazaak ,biezi saprotam uzreiz badosanos!Es nekad neesmu bijusi badaa ,eedot sabalanseetu eedienu!Pusdienaas man ,gandriiz vienmeer, ir gala ar piedevaam!Gala apmeeram plaukstas lielumaa-mazas plaukstas:)Tad klaat tikpat daudz daarzenu,vai salaati uttAr to gribeeju pateikt,ka nevajag tos salaatus ,daarzenus saeesties pilnu veederu, un to galu ,vai zivi taadu pavisam mazu gabalinu!
Man nekad nav bijusas probleemas ar svaru!Es eedu taa taapeec ,ka juutos mozaaka,nav miegainiibas!Pilniigi izsleedzu no sava uztura visas kuukas-iipasi jau taas sinteetiskaas...Ja gribaas ,ko saldu-apeedu gabalinu melnaas sokolaades,riekstus ,kaadu augli!
Noteikti ieteiktu kaadu fizisku aktivitaati,kas pasai patiik!Turies!:)
13.10.2012 18:44 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
man laikam,ka ar saviem 60kg jajutas kaa puuciņai :D BET man prieks par tavu apnemsanos!:) Lai veicas visu sasniegt!:))
13.10.2012 18:49 |

Reitings 5
Reģ: 29.01.2009
zizhele, kā tu to panāci? Tieši tavs svars ir mans mērķis :D gribu no 75 nodzīt uz +- 65..
13.10.2012 19:30 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
nevermind sākumā,man bija 3dienas,kurās es dzēru,jo gribēju attīrīt organismu no visiem sūdiem,kas sakrājušies.(ēdu ābolus,gurķus) Tas bija tas sākums. Un tad,vienkārši,līdz 12iem dienā ēdu visu,ko gribēju(saldumus,maizes utt) un pēc tam ap 3iem ēdu kaut ko,kas nav ļoti kalorijām bagāts un trekns. Nekādu augļu pēc vakariņām,un neēdu arī pēc 6iem. Tas viss. :D
13.10.2012 19:43 |

Reitings 178
heyyyy, girls, I need some inspiration! :P
Esmu iestrēgusi , īpaši pēc šīm trakajām brīvdienām, jo sanāca 3 dienas pēc kārtas sēdēt restorānos/kafejnīcās, kur ēdienkarte bija briesmīga priekš figūras..
3 nepilnu mēnešu laikā nomesti 5 kg laikam nav tie labākie rādītāji! :D
Kā veicas citām???
19.11.2012 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits