Hei!
Meklēju domubiedrus, stipras personības, sievietes, vīriešus, meitenes - jebkuru, kas ir apņēmības pilns un vēlas man pievienoties vismaz virtuālā līmenī manā ceļojumā uz mērķiem! :)
Šobrīd sveru 85 kg (jāsaka gan, ka ar svaru 75kg es JAU izskatos diezgan slaida). Taviem parametriem nav nozīmes - man šķiet, galvenais ir apņēmība, neatlaidība, disciplīna :)
2x nedēļā eju uz aerobiku, katru dienu ar kājām nostaigāju 5-10km, brīvdienās 1-2x eju skriet vai vingroju mājās. Darba dienās ēdu (vismaz cenšos, ar dažām noraušanās reizītēm) veselīgi un minimāli. 5dien, 6dien - sanāk ēst vairāk, diemžēl. Šobrīd gan sliktāk iet ar ūdens dzeršanu, jo 2 litri dienā nekādi nesanāk, tomēr ar nākamo nedēļu centīšos to mainīt. Dzeru vitamīnus, kopju ādu, matus, zobus, nagus.. Mērķis būtu sevi sakopt pilnībā - arēji, iekšēji. Mācos nākotnei, lasu, ticu domu spēkam (The Secret variantus nelasu), nelietoju alkoholu, nesmēķēju.
Kad ir grūti, tad sev atgādinu: No pain - no gain! (zinu simtiem šādu saukļu, kas iedvesmo grūtos brīžos)
Man nav apkārt neviena, kas atbalstītu, ieteiktu veselīgu ēdienu receptes, pateiktu, lai turos vakaros, kad gribas apēst čipšu paku un raudāt pēc grūtiem treniņiem. nav, kas pateiktu - mācies, esi stipra. Dažreiz zūd pacietība, jo viss, kas tiek darīts, nes tik lēnus rezultātus. Es neapsolu, ka vienmēr un katru dienu būšu pieejama vai ieinteresēta, bet ar mani sazināties var un būtu jauki, ja atrastos cilvēki, kas pamudinātu mani vai es viņus uz RĪCĪBU! :)
Mans epasts ir:
[email protected]; var rakstīt arī šeit, publiski vai vēstulēs; ar telefona nr., skype un citām koordinātām apmainīsimies, ja būs vēlēšanās un sapratīsimies.
Paldies, ka veltīji laiku, lai izlasītu! ;)