Lauki-Rīga2

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010
ietekmējos no iepriekšējās diskusijas...man nebūtu tik svarīgi kur dzīvot, bet gan kādi ir apstākļi, cik labi apmkasāt s darbs, utt. Es dzīvoju Rīgā, bet nav man ne dzīvoklis centrā, ne kruta mašīna, un tajos krutajos (dārgajos) veikalos (Sky, Galerija Rīga) arī neiepērkos (es tajos parastajos Maxima, Lindex, Cubus, Sepala). Tā kā man tās daudzās iespējas neko neizsaka, nu un , ka ielās visādi BMW, es braucu uz darbu ar tramvaju....
Un mazpilsētās arī visi nav nabagi, mana māsīca dzīvo mazpilsētā 130 Km no Rīgas un daudzi viņas paziņas, kas strādā kādā labākā darbā, diezgan labi dzīvo mazpilsētā ir gan auto, gan privātmājas kredītā, gan ceļo
04.10.2012 21:48 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jums neapnīk šķirot cilvēkus? Kāda starpība, ar ko kurš brauc vai, kurā veikalā iepērkas? Ja iepērkas Sky, tad labs cilvēks un iepazīšanas vērts, bet, ja iepērkas Super Neto, tad sabiedrības padibene?

Piemēram, Londonā ir pilnīgi normāli, ka metro brauc sieviete ar Chanel somiņu un Valentino maisiņu rokās. Vai cilvēks pēc Harrods apmeklējuma dodas uz Primark. Visi ir forši, smaidīgi, laipni un vienlīdzīgi. Te cilvēku gatavi apēst, ja ir nepareizs maisiņš vai brauc nepareizā transportā. Ārišķība nav šajā dzīvē galvenais, nav. Ceru, ka mūsu sabiedrība izkļūs beidzot no šitās dzīšanās pēc kaut kādiem sazin kur izraktiem krutuma standartiem, kuros visus tagad mēģina iebāzt.
04.10.2012 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits