Tizlene & Tizlenis!

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Sakasījos ar draugu,sēžu otrā istabā un pūšos. :D

Gribēju šodien pārsteigt viņu un uztaisīt vakariņās ēdienu,ko viņš vienmēr taisa,jo es nemāku. Tātad..man vajag asistentu - viņu,jo gribu beidzot pati iemācīties. Rosos pa virtuvi,šis turpat spēlē savas videospēles,es pa laikam pajautāju ko tagad likt,cik daudz,jo reāli man nav ne jausmas. Tas beidzās ar neapmierinātu ņurdēšanu,vai drīzāk braukšanu augumā - ai,es nezinu,liec cik gribi,skaties,cik vajag.... Nu tādā fuck off iztos,ka eiksmē. ...Stāvu ar karoti virtuvē un prasu,cik reāli vajag sastāvdaļas - skaties,liec,cik gribi. Tad man beidzot pieriebās un nobļāvos,ka ja nepalīdzēs,vai vismaz nepateiks cik konkrēti vajag,paliks bez vakariņām. Tad laikam šim ar aizgāja un pajautāja man tā paskaļāk - ja tev vajadzēs izcept kūku 5 cilvēkiem,cik daudz tu liksi olas,miltus utt? Atbļāvu,ka man ir apkārt cilvēki,kam vajadzības gadījumā pajautāt,ja nezinu,un viņi man reāli palīdzēs un pateiks vai vajag 5, 10 vai 20 olas,nevis atbļaus,ka cep pati,nezinu neko un nometīs klausuli! Šis tad iedesoja virtuvē,paskatījās,cik tālu esmu jau tikusi,paskatījās uz mani un pajautāja - kāpēc tu esi tik stulba?

...Rezultāts zināms,skatīt pirmo teikumu.

Paldies,palika īstenībā labāk,ka šitā izteicos! :D
04.10.2012 21:16 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Piekritu nazim par visaam vinas idejaamツ
05.10.2012 02:28 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Autorei - Šādos momentos man ir tikai viena piebilde - priekš kam Dievs cilvēkam galvu devis? Jūs jau kopā vairākus gadus, zini, ka "dzenājot murmuļus" viņš paliek agresīvs un nevēlas būt traucēts .. varēji paredzēt, ka būs jautajumi par gatavošanu .. pildspalva un lapiņa mājās ir? 1x normāli iztaujātu viņu step by step pierakstītu un viss izdotos .. Vilks paēdis un kaza dzīva .. tikai mazliet pielietojot pelēko vielu .. OK pēc kara visi gudri ..
Jebkurā gadījumā čalis jau nu varēja atrauties, nospiest pauzi un uz pāris minūtēm atnākt! Nesmuki viņš izdarījās ..
Chantelle Un Nazīc bļin! Nafig vairot negatīvismu? Nu nehuja nesaprotu kāpēc tērēt savu enerģiju uz kaut kādām atriebībām! Sit mani vai nost! Kas citu darīt nav ko? Kaut vai to laiku sevis palutināšanai veltītu! Bet tas mudaks, lai dzīvo kā māk .. Jūs taču esat augstākas par viņu un nenolaidīsieties līdz viņa līmenim .. Reāli vecumdienās būsiet tantuki, kas skatās pa logu, zin visu, kas notiek pagalmā un kaimiņu kaķus indē, jo tie čurā poģikā .. degošus sūdus kaimiņiem liek pie durvīm un ievārījumus ar žurku indi nes .. vai vis maz purgenu ..

Atvainojos par "mātes" valodas lietojumu ..
05.10.2012 09:31 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Leopardišš, Tās nav parastās onigri vai yaki onigri,ar donburi sauce?
Vismaz zinu,ka vienā japāņu restorānā pasniedz ''rīsu bumbas'' kuras viņi sauc par onigri tajā donburi mērce,tur soja klāt,sinepes,utt. Nevarētu būt tā? Tad internetā recepti viegli atrast.

Bet ja tu domā rīsu bumbas apviļātas kaut kur,tad moš arancini?

Vēl es zinu,maqiu.

Nedomāju,ka recepti tik grūti atrast,ja zini sastāvdaļas. Kaut vai tas pats answers.yahoo.com,gan jau kāds zinās kas tas ir.
05.10.2012 09:58 |

Reitings 349
Reģ: 28.04.2012
Mūsu mājās ir apgrieztais variants- kad Šis sadomā kko uzšmorēt, tad jautājumi birst viens aiz otra -cik, kas, kur un kā :/ protams, ka mani tas sāk kaitināt un nākošreiz šo pasākumu labprātāk uzņemos pati!
05.10.2012 10:12 |

Reitings 8272
tici vai nē, bet internetā var atrast brīnumus :D nav gadījies tā, ka nebūtu kāda sena recepte, kas izsenis ir taisīts. galu galā tev nav jāgatavo viņu ģimenes mantotā recepte. kad esi viena mājās, izpēti citas receptes. sāc ar vnk lietām.
draugs vnk nesaprot, kā var nezināt, cik daudz likt. es arī nesaprastu :D bet nu jā, tā arī nevar, ja viņš zina, ka tu nekā nezini, tad viņam ir jāpalīdz, ja visu mūžu nevēlas pats gatavot
05.10.2012 10:13 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
^^-nu jā jā pareizi jau ir kā tu saki,bet es zinu,ka ar savu raksturu vnk nelaistu tādu pidaru vaļā bez atriebības un man būtu pohuj kāds līmenis,ja šis var būt cūka pret mani un pist prātu,tad es varu viņam kko sapist arī. Tā lūk!
05.10.2012 10:33 |

Reitings 8272
hmmm izlasīju pilnīgi visu tgd...ņemu vārdus atpakaļ par to nemācēšanu ēst gatavot :) nu atstāj savam vīrietim to prieciņu gatavot viņa ēdienu. ja iemācīsies, tad pats vairs to nedarīs. un varbūt arī kādreiz vīrietim der pa virtuvi parosīties?njā, šādos gadījumos pirms tam visu sarakstīt pa punktiem uz lapiņas, un pēc tam paprasīt, ja kko nezini, savādāk nākošreiz atkal būs jājautā :D bet nu jā, draugs arī nekorekti izdarīja, bet viena pagale nedeg.
chantelle-es esmu gājusi cauri tam, ka taisīju atriebības utt, bet nekāds apmierinājums no tā nav. tā ir varbūt sekunde, kad esi laimīga, bet pēc tam pārņem tāda tukšuma sajūta, ka laimīga jau no tā nebūs. tava dzīve no tā nemainīsies. cilvēkus ir jāsoda pašai dzīvei. mēs to darīt nedrīkstam. esmu saskārusies ar to, ka pašai nāk atpakaļ, neskatoties uz to, ka puisis pirmais man nodarījis pāri. labāk sameklē jaunu puisi un miers. vai tad tu nesaprati, ka tie 4 gadi jau bija ņirgāšanās? ja cilvēkiem netraucē apstākļi, tad kāpēc viņi nesāk dzīvot kopā tik ilgi?tas tā citai reizei, ko aizdomāties
05.10.2012 10:37 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Uztaisi pa savam. Un, ja nepatīk, vai negaršo, tad saki, ka vispār vairs nekad netaisīsi.. ;p
05.10.2012 10:37 |

Reitings 570
es arī domāju,ka labāk uztaisi pa savam un neko nejautā,vienkārši,ja neesi pārliecināta,pieber kaut ko un pēc laiciņa pagaršo!

viņš būs ļoti priecīgs,ja pati būsi centusies dēļ viņa :)

man arī bija tā,ka es netaisiju vispār ēst un tikai pirms kādām 3 ned sāku viņam gatavot,katru reizi,kad ēd mansi gatavoto ēdienu,saņemu daudz komplimentu un tad iz vislabākā sajūta :)
05.10.2012 10:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Paprasi šo paaudžu recepti viņa mammai! Draugs tiks likts mierā.. mammai patiks, ka esi saimnieciska.. turklāt.. iespējams šoreiz izdosies maltīte! :)
05.10.2012 10:43 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Vienīgais,par ko varētu aizrādīt Leopardišš - izvēlējies,mīļā,nepiemērotu laiku! :D
Bet citādi,nu cmooon,meitenes, vai tad no jums tiešām neviena nav prasījusi recepti,lai ko uztaisītu? Tāda sajūta,ka visas jau dzemdētas tika ar pannām un katliem... Arī tepat,cik reizes nav bijis,kad meitenes prasa kā uztaisīt šito un to,kaut kā laipnas atbildes ir vienmēr,neviena neķērc,lai taisa pati un netraucē. Un galu galā,kam tad ir domātas pavārgrāmatas,kulinārijas šovi,interneta receptes,kur viss izstāstīts kas un kā? Tikpat labi,jau var nofotogrāfēt skaistu,gatavu galaproduktu un pierakstīt - "Proporcijas? Sastāvdaļas? Ai,nu es nezinu taču,nu liec klāt,kaut kas jau beigās sanāks! `
05.10.2012 11:09 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Vispar jau viriesi ir glevuli, nezinu vel nevienu gadijumu, kad virieties butu godigi izrunajies un ar cienu izbeidzis attiecibas. Parsvara jau tas scenarijs ir kaut kur lidzigs.
Bet nu manejais bija vienkarsi pizgets :D
Mesls no mesliem!
05.10.2012 11:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits