Sakasījos ar draugu,sēžu otrā istabā un pūšos. :D
Gribēju šodien pārsteigt viņu un uztaisīt vakariņās ēdienu,ko viņš vienmēr taisa,jo es nemāku. Tātad..man vajag asistentu - viņu,jo gribu beidzot pati iemācīties. Rosos pa virtuvi,šis turpat spēlē savas videospēles,es pa laikam pajautāju ko tagad likt,cik daudz,jo reāli man nav ne jausmas. Tas beidzās ar neapmierinātu ņurdēšanu,vai drīzāk braukšanu augumā - ai,es nezinu,liec cik gribi,skaties,cik vajag.... Nu tādā fuck off iztos,ka eiksmē. ...Stāvu ar karoti virtuvē un prasu,cik reāli vajag sastāvdaļas - skaties,liec,cik gribi. Tad man beidzot pieriebās un nobļāvos,ka ja nepalīdzēs,vai vismaz nepateiks cik konkrēti vajag,paliks bez vakariņām. Tad laikam šim ar aizgāja un pajautāja man tā paskaļāk - ja tev vajadzēs izcept kūku 5 cilvēkiem,cik daudz tu liksi olas,miltus utt? Atbļāvu,ka man ir apkārt cilvēki,kam vajadzības gadījumā pajautāt,ja nezinu,un viņi man reāli palīdzēs un pateiks vai vajag 5, 10 vai 20 olas,nevis atbļaus,ka cep pati,nezinu neko un nometīs klausuli! Šis tad iedesoja virtuvē,paskatījās,cik tālu esmu jau tikusi,paskatījās uz mani un pajautāja - kāpēc tu esi tik stulba?
...Rezultāts zināms,skatīt pirmo teikumu.
Paldies,palika īstenībā labāk,ka šitā izteicos! :D