naudas mešana kolēģēm

Reitings 43
Reģ: 04.09.2012
Sveikas manas mīļās dāmas

Fakts tāds,ka manā darbā ir 12 kolēģes. Un katrai uz dzimšanas dienu ir jāmet 5 ls . Jo lūk viņām tā ir pieņemts. Domāju jums daudzām ir līdzīgas situācijas darbā.,BET

1) Es galīgu negribu izsviest 60 ls gada uz kolēģēm.
2) Man viņas nav nekādas draudenes
3) Saprotu,ka savā dzimsanas dienā saņemtu tos 60 ls atpakaļ (dāvanas veidā protams) BET man tas galīgi nav vajadzīgs.
4) Ir kolēģes kuras ir riktīgas čūskas un viņām jau nu es galīgi NEKO negribu dot,bet nevar jau tā atklāti citām mest un citām ne,tad jau sāksies aprunāšanas,un citas intrigas.

Un es pa dzīvi neemsu skopa ,bet šajā gadījumā mani tas tiešām grauž. Arī tas,ka nav tāda varianta -gribi met,gribi nemet,bet tevi nostada fakta priekšā IR jāmet !
Es varētu vnk. pateikt prieksniecībai,ka nemetīšu nekādas dz.d naudas un,lai man ar nemet un neapvainojas,kaitvai pateikt,ka man nav liekas naudas u.t.t,bet tad jau pašas saprotat,kadas ir tās kolēģes .uzreiz skatīsies ar sķību aci u.t.t Un jā,jums varbūt ir labs kolektīvs kuram,neko nav žēl u.t.t. Bet es savu kolektīvu par jauku nenosauktu :D
Bet gan jau nekas neatliks kā vien mesties :/

Kā jums darbā ?
04.10.2012 13:14 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Piečuks priekš samešanās, manuprāt, ir krietni par sālītu. Ej un runā, saki, ka nevari tik daudz mest un atvēli latu. Labi priekšnieki tevi neatlaidīs no darba tāpēc, ka čūskai nepatika, ka tik maz iedevi! Man šķiet muļķīgi darīt tikai tā, lai par mani neko sliktu nesaka un visiem izdabāt, justos tā, it kā man kāptu uz galvas. Atbalstu nemešanos un individuālu apsveikšanu, jo pati svētkus nesvinu.
04.10.2012 19:55 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Kaprace kas ir dracēns? :)
04.10.2012 19:55 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Atradu,kautkāds augs :)
04.10.2012 19:57 |

Reitings 421
Reģ: 03.07.2009
nemeties -bet uzdāvini mazu nieciņu personīgi.. ;) esmu tā darijusi.
04.10.2012 20:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Veel par daavanaam!Taa daavana var maksaat loti lielu naudu ,un neiet pie sirds! Var buut kaut kas pavisam ,teiksim par briivu,kaa juurmalaa atrasts izkaltis koks,un mani dara loti prieciigu,jo man , dotaa dziives momentaa ,vajadziigs...!Ar to es gribeeju teikt,ka tai summai pat nav nekaada noziime,noziime ir ,vai tas cilveeks noveertees,patiks!Daavinaat tikai taapeec,ka tas pieklaajas ,ir pienemts,jo taa dara visi, ir laikam vispaar nepareizs pieneemums!
04.10.2012 20:03 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
nu interesanti kādas dāvanas tiek izvēlets par 60ls?
ja ir laba gaume un ideja prieksh tik dārgām dāvanām tad jau varbūt nav slikti reizi gadā saņemt labu dāvanu no kolektīva, bet ja piemeram kaut kāda dāvanu karte tad man nepatiktu.
04.10.2012 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits