Jau kopš dzimšanas dzīvoju Rīgā. Lasu, ka daudzas neko Rīgā nesaprotot, utt., taču man Rīga šķiet pavisam maza :D Labi, es varbūt neorientējos tajos tālajos rajonos - Vecmilgrāvis, Teika, Purvciems utt., taču man pat nekādas saistības ar tiem rajoniem nav, ne kādi draugi, ne radi, tāpēc arī nekad vispār tur neatrodos! Pati dzīvoju Iļģuciemā, zinu Pārdaugavu un centru, un ar to arī pietiek. :D Gan jau, ja vajadzētu kaut kur aizbraukt uz kādu Sarkandaugavu, atrastu ceļu. Vot Rīgu salīdzināt ar Maskavu vai Londonu nevar vispār! Es, kad biju Londonā, tieši centrā, kur bigbens utt., šķita sajukšu prātā, tik daudz cilvēku masas, visi brūk virsū un atvainojas, no tiem autobusiem vispār neko nesapratīsi, nenormāli daudzās metro stacijas un vilcieni, tur noteikti kāds gads ir jāpiešaujas, lai tiktu uz vietām, kur vajag. Maskavā tāpat, ar tām metro stacijām manuprāt var saprast tikai jau ļoooooooooooti sen tur dzīvojušie. Kad, kur kāpt ārā, kur iet tālāk?! Protams, visur ir norādes, taču tāpat var kaut kur nepareizi aiziet. Rīgā viss šķiet vienkārši. Gribētu dzīvot Lielvārdē, tur smuki un viss kluss, taču tur vispār nav iespējas ne izklaidēties, ne iepirkties. Viena grāmatnīca uz visu pilsētu un divi pārtikas veikali, bet man patīk Daugava no visām pusēm nenormāli tuvu.
Tās kuras dzīvo Liepājā, nav traki?:D Man vienmēr liekas, ka jā, protams, Liepājā ir arī centrs, arī veikali, klubi utt. Taču ja jums savajagas uz rīgu, tā patiešām pašopingot un kaut kā tā, tad, tas tak ir tik drausmīgi 3 stundas pavadīt vienā virzienā. Es vismaz tā nevarētu. :D
Nākotnē gribētu dzīvot privātmājā Piņķos, šķiet ļoti kluss rajons, daudz mājas apkārt, ļoti patīk tas un tā pati Rīga :)