Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attieksme, cilvēku vērtēšana

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es nesaprotu kāpēc tā ir ar mani. Tie ,kuriem rūp kas ar mani notiek -tie man nav svarīgi, reizēm pat gribas viņus no savas dzīves izsvītrot. Tie ,kuriem tīri vienalga par mani, tikai uzturu kontaktu, manās acīs gan tie liekas foršāki, augstāki, interesantāki, skaistāki utt- vienvārdsakot labāki.Un itkā svarīgāk ir ko citi padomās un kā es izskatīšos no malas ,nevis kā pati jūtos. Kaunos no ne tiem labākajiem,krutākajiem paziņām. Baigi cilvēkus pēc izskata, uzvedības ,varbūt arī reizēm statusa sabiedrībā vērtēju . Sauciet mani kaut par nejauku k*ci. Bet tā nu tas sanāk. Un ko darīt? Var mainīt domas,attieksmi? Vai jāmēģina sevi pilnveidot? Pati nesaprotu kur ir mana problēma, bet nav labi šādā pozīcijā- nenovērtētai tiekties pēc kaut kā,nezin kā un pārējiem uzspļaut.
03.10.2012 23:07 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Pēc manām domām, cilvēki, kuriem kauns no, piemēram, apaļiem, ne īpaši glītiem utt. draugiem pašiem ir kompleksi.
Vai tad draugiem galvenais nav raksturs un personība kopumā?

Nu, Tev noteikti jāmaina attieksme, ja šķiet, ka kaut kas tomēr nav ok.
03.10.2012 23:14 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
skiet, ka tev ir lieli mazveertiibas kompleksi. taapeec arii tev ir svariigaak, ko citi padomaas par tevi un tu citus veertee tieshi tai pashaa skalaa, kaa tavupraat paareejie veertee tevi. dziive noteikti tev nav viegla. ieteiktu tev piestraadaat pie taa, lai tava pashapzinja buutu pietiekami augsta un stabila, lai taa nebuutu atkariiga no aareejiem faktoriem. tad arii naaks viss paareejais.
03.10.2012 23:18 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
To ,ka man ir kompleksi nenoliegšu. Vienkārši situācijas mainās. Tie cilvēki ,kuri agrāk likās kaut kas "augsts un īpašs" sākuši kontaktēties ar mani, bet nav nekāds patīkamais raksturiņš viņiem. Es tāpat jūtos priecīga ,ka viņi ar mani grib kontaktēties. Galvenais ir raksturs. Bet man kaut kā sanāk, tagad pēdējā laikā piem. ar puišiem- negribās čakarēt prātu un saku ,ka man viņš tā īpaši nepatīk, jo ja nepatīk pēc izskata, tad nevaru vienkārši neko vairāk ,neiznu kāpēc. Un itkā palieku draugos ar tiem puišiem, bet attieksme ,protams, pret mani vairs nav tik jauka kā pirms tam.
03.10.2012 23:19 |

Reitings 200
Reģ: 24.09.2012
domās jau vari clvēkus vērtēt izskatā un izturēšanās ziņā, kā vēlies.. problēma ir nopietna- ja tu to dari skaļi un atklāti
03.10.2012 23:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Bet man kaut kā sanāk, tagad pēdējā laikā piem. ar puišiem- negribās čakarēt prātu un saku ,ka man viņš tā īpaši nepatīk, jo ja nepatīk pēc izskata, tad nevaru vienkārši neko vairāk ,neiznu kāpēc. Un itkā palieku draugos ar tiem puišiem, bet attieksme ,protams, pret mani vairs nav tik jauka kā pirms tam.

nu tas ir tak logiski - ja esi kaadu friendzone ielikusi, tad protams calis vairs tevi neaplidos un neaptekalees. draudziigas attieciibas un uzmaniibas izraadiishana ir 2 atskiriigas lietas.
03.10.2012 23:24 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Off topic,

laikam jāmaina niks, pārāk daudz Queen te saradušās. :D
03.10.2012 23:28 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man nav vairs vēlme kontaktēties ar cilvēkiem ,kuri ir mainījušies uz slikto pusi. nav interesanti klausīties par kārtējo meiteni,kura uzradusies puisim, kad ir piektā pēc kārtas nelaimīgā mīlestība, vai arī par to,kad cilvēks pats rada apstākļus,lai citi viņu sāpinātu, izvēlas draudzēties ar cilvēkiem,kuriem ir tieksme citus apkāst, apkrāpt, ar tiem,kuriem vienīgā izklaide ir nedēļas nogalē uzrīkot tusiņu mājās un nav interese kur iet,vai ari kā savādāk pavadīt laiku, kam viss ir slikti, visi ir slikti. neinteresē arī tādu sabiedrība,kuriem ir galvenais pastāstīt kā pašiem iet , nemaz nav svarīgi ,ko viņiem stāsta, pārtrauc manu stāstu un sāc savu runāt monologā. no tādiem cilvēkiem cenšos izvairīties
03.10.2012 23:37 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
cik tev gadu?
03.10.2012 23:58 |

Reitings 701
Vienigais, ko tu vari darit, ir stradat ar sevi. Varbut pasai liekas, ka esi baigi izveliga un izvelies sev vienmer to labako, bet tas ir mulkibas.Izskatas, ka tev ir kompleksi un tapec loti svarigs ir citu viedoklis. Tu spej but nejauka un iedalit cilvekus tikai tapec, lai tiktu ieverota un noverteta kada acis. Sadi turpinot, tu tikai iegusi viltus draugus un pazaudesi cilvekus, kuriem esi svariga. Cilvekus pievelk pasparliecinati un pozitivi cilveki. Lai ko vini daritu, vini to dara ar parliecibu un lepnumu, un tapec ari apkartejie vinus respekte.
Tiec ar sevi gala, atgusti pasparliecinatibu un beidz domat par tiem, kam neesi vajadziga. Dzivo sev, nevis kadam citam.
04.10.2012 00:34 |

Reitings 8272
tu droši vien izvēlies draugus pēc izskata, jo vēlies, lai tevi pamana cilvēki ar vēl lieliskāku izskatu, it kā izskats ļautu gūt panākumus dzīvē. sliktāk būtu, ja tu tur nesaskatītu problēmu. bet tagad , kā atrisināt tev šo situāciju es nezinu. un normāli, daudz meitenes vērtē puišus pēc izskata sākotnēji. BET, kad novērtē pēc izskata, tad arī novērtē viņu attieksmi pret tevi un izturēšanos. tad tev būs 2 in 1.bet nešķiet laiku ar cilvēkie, kas ir skaisti, bet zemiski.
04.10.2012 16:11 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Prieks, ka apzinies, ka tas nav īsti forši un pareizi - gan sevi izaudzināsi no šī niķa pāris reizes aplaužoties no "Smukulīšiem".
Lieku piecīti galdā, ka esi jauna! Paliksi vecāka, dzīves vērtības pārkārtosies. Kaut gan katrs mēs esam individuāli un unikāli savā būtībā. Ja šķiet, ka dari atbilstoši savai sirdsapziņai, tad kāpēc gan nebūt k**ei? Galvenais, ka sadzīvo ar savu iekšējo "Es".
Man, piemēram, ir viens pīpis, ko par mani domā apkārtējie :D
04.10.2012 16:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tiesam tev kaut kadi kompleksi.fui
04.10.2012 22:52 |

Reitings 261
Snobisms ir arī man daļēji pazīstama lieta un nav viegli to izmainīt. Vienkārši izvērtē, kas ir svarīgāks - labi izskatīties kruto draugu kompānijā, kur visdrīzāk tu piedomātu pie visa, ko saki, tikai, lai neizklausītos dīvaina un, iespējams, nebūtu 100% tu pati, vai justies ērti un komfortabli tādu draugu lokā, kādi tie ir.
04.10.2012 23:15 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Man tā bija kad man bija 14 - puišus vērtēju pēc izskata,apģērba, matiem utt (un pie kājas bija cik augstu viņam deguns, un kas viņam galvā notiek). Tāpat arī meitenes vērtēju pec ''statusa'' skolā :D
un tad es satiku kadu puis no pavisam citas kompānijas un man atvērās acis - no sākuma nepievērsu uzmanību, jo pēc izskata nebija tādi kā visi citi no tām kompānijām, bet beigās parāva. Nepagāja ne mēnesis, kad es beidzot sāku saprast un darīt un kontaktēties ar tiem ar kuriem man patika pavadīt laiku un nebija katru dienu 100x jāpiedomā, kā es izskatos, ko es runāju utt .. :)

Galvenais, ka pati apzinies, ka tā nav pareizi :)
06.10.2012 02:21 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits